Ingineri fosti, viitori...(33)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu sa va spun ca nu stiu cand dau exame... Se vehiculeaza octombrie ceea ce pentru mine este mai mult imposibil...Atunci speram sa sustin teza din Romania, este ziua Roxanei si daca merg in Romania la servici va fi inceputul anului academic...
De 3 zile sunt tot intr-un du-te vino si nu rezolv nimic. Este vacanta si asta este problema.
Ancuta tu in rest ce mai zici? Tatal tau cum este?
Nico te cred ca este nebunie cu casa. Eu am zugravit un apartament si am crezut ca inebunesc.
Pisi nu mai zici nimic?
Otilia ce face gaza din burtica si domnisoarele?
Elena cum treceti peste pierderea suferita?
Va pupic!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Cristina, parca ma oftica pe mine irlandezii tai. Sa le fie rusine. Ii credeam mai organizati, nu asa, se cara in vacanta si lumea sa se descurce cum poate, daca poate
Denota lipsa de respect si implicare.
Daca este chiar octombrie ce faci, mai stai acolo pana atunci?
Domnisoarele mele sunt bine. Cea mare incepe scoala in curand, cea mijlocie vorbeste din ce in ce mai bine si a inceput sa pun scaunele pe unde vrea sa escaladeze . Cea din burtica s-a invartit din nou si acum e cu capul la iesire, ca am avut ceva emotii cand era cu fundul. Ah, si m-a supt bine de tot de energie si putere in ultima vreme. In final, la rugamintile mele, a catadicsit doctorita de familie sa-mi faca o hemoglobina si mi-a iesit mica 9.7, fierul 7. Asa ca s-a simtit si mi-a dat 30% medical sa am program putin mai lejer.
Maine cred ca iau ziua de medical, se pare ca-i frumos asa ca poate mergem la plaja
Iepuras dragalas, ai scapat de proiecte, nu? Esti cu gandul la vacanta, planuri multe.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Salutare, dragele mele!
Uite, cu suceala asta de vreme, parca mi-e si frica sa visez la concediu. ... Firar, iar am inceput cu vaitatul, in loc sa ma laud cu vestea cea mare: Vladut a crescut 4 cm in 3 luni de zile, ceea ce-i absolut fabulos, tinand cont ca de la 2 ani ai lui pana acuma, in cel mai bun an de crestere a pus 4 cm! Sunt in culmea fericirii si nici nu-mi gasesc cuvinte ca sa va spun ce simt!Sper sa fim pe drumul cel bun si in curand sa ne incadram si noi cu talia in limitele normalitatii. Partea mai neplacuta a acestui tratament este ca prin inmultirea accelerata a celulelor se elibereaza in corp o cantatate suplimentara de energie, ceea ce ma dispera teribil, caci fix energia nu-i lipsea nici inainte cupilului meu!... Va dati seama ce-i acuma la fundul lui...
Cristina, sper si eu sa nu te duca astia cu examenul bash pana-n octombrie! Ar fii prea mult, totusi, chiar si pe la noi, daramite pe acolo! Eu iti tin pumnii stransi si-ti spun bafta de pe acuma, sa se alinieze planetele si sa iasa toate asa cum este mai bine! Ruxyta ce mai face??? Incepeti scoala la toamna???
Otilia, nu stiu cum te descurci, draga mea, cu 3 fete cucuiete, una mai speciala decat cealalta... Te invidiez, totusi, pentru frumusetea care te inconjoara, caci este mare lucru sa fii inconjurata doar de roze
Ancuta, chiar: ce mai fac parintii tai, cum o duc cu sanatatea? Sper din tot sufletul ca si-au revenit si-s bine amandoi! Eu ma rog pentru sanatatea domniilor lor!
Voi unde si cand planuiti evadarea din cotidian???
Nico, draguta mea, halal vreme ati avut vara asta ca sa va terminati lucrarile! Mai pune si tu o poza-doua cu casuta visurilor voastre, sa spalam si noi un ochisor Ce mai face Andra? Acum vorbeste cu tine la telefon? Pana la urma pe Alex l-ai inscris la scoala?
Elena, voi cum sunteti? Am vazut ca Razvanel este un scump si-un pupacios, ceea ce-i destul, cateodata, sa te declari un om fericit, nu?
Claudia, tu nu ne-ai mai zis de mult, nimica... Prin tara cand mai vii, sau ai fost deja? Cand esti in Timisoara, da-mi si mie un telefon, ceva, poate ne-om vigea! Ce-ti fac voinicii?
No, nu stiu ce sa va mai zic, asa ca ma retrag in coltul meu de soba, sa mai "torc" un pica!
V-am pupacit si-o vara cu mult soare-n suflete si-afara va doresc![flo]
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor dragi!
Otilia si eu am zis la fel. Am mers si m-am plans si in scris dar faptul ca am fost si m-am plans a calatorit cu viteza luminii de la un departament la altul astfel ca tot eu am fost cea luata in colimator ca vezi doamne nu inteleg ca oamenii mai au si viata lor...Dar a mea? Am intrebat si eu....
Pe 12 plec acasa ca doar qatunci am avion cu pret decent restul sunt de nu te apropii... Imi vad prietenii de aici ceea ce este foarte bine.
Acum m-am mai relaxat dar nu total. Am zis ce o vrea Dumnezeu ca nu stiu ce sa mai zic. Pot sa ma dau si peste cap - numai el poate sa le aranjeze mai bine pentru mine.
Pisi felicitari pentru cei 4 cm! Este foqarte mult zic eu. Cat despre energie... pai Roxy zici ca are Duracelle plus si cand ti se3 pare ca e mai obosita atunci hack ochii mari si iar incepe. Noi nu plecam la scoala - daca stam in Romania - ca ea face 6 ani pe 2 oct.
Otilia eu ti-am zis ca tu esti mama eroina. Nu stiu cum eu si tu putem fi nascute in aceea si zi: tu asa o mama buna si eu asa o mama nebuna...
Va pupic si sper sa vin cu vesti bune.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Mai Cristina, ma faci sa , nu m-ai vazut cand iau foc. Ca tot reusesc sa-mi puna nervii pe bigudiuri din cand in cand si trebuie sa ridic vocea. Ba se cearta pe jucarii, ba pe mancare, ei se gaseste ceva. E imposibil sa ne plictisim.
Pisi, ma bucur nespus ca sunteti pe drumul cel bun. Ce inaltime are Vladut acum. Ana are 112cm dar e mai mica cu un an. De fapt intrebarea era, mai aveti multi centimetri de recuperat, asa in mare ca exact nu se poate pune problema.
Si apropo de descurcat, eu nu fac mare lucru, mai este mama aici o saptamana.
Cristina, ce urat. Tocmai cand erai tu ofticata de toate prin Ro ti-au facut-o si cei din Irlanda. Din pacate cam asa e si pe la noi, iunie-august sunt luni de vacanta, pana si la politie e program din an in paste.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
tuinea spune:
Buna!
Otilia eu nu prea fac complimente gratuite asa ca din inima iti spun ca te admir. Cat despre ceea ce fac dragutii de aici... nu ma deranjeqaza ca este in octombie ma deranjeaza ca unu m-au pus pe drumuri si doi ca ma pregatisem sufleteste pentru marea incercare.
Pisi eu va doresc la cat mai multi cm crescuti in sanatate si voiosie.
Fetelor celelalte nu ne mai ziceti nimic?
Va pupic!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Buna dimineata1
E gata .
Trece timpul tare repede, nu mai apuc sa postez mult pe DC .
Deci, Pisi draga Alex e inscris la scoala, a avut si probele eliminatorii peste care am trecut cu mari emotii . Va fi scolarel la singura clasa cu profil sportiv din oras. Sper eu sa fie bine.
Domnisoara acum vorbeste si cu mine la telefon, dar asta ca sa imi spuna ca ii e "dorme tine" (in traducere dor de mine) si ma intreaba de 10 ori daca i-am cumparat o pausa, o jucarie galbena si una rosie . Si lui Alex ii e dor tare asa ca ne suna de cateva ori pe zi sa ne intrebe daca nu putem sa mergem mai repede la ei. Ne-am luat liber pe vineri asa ca joi dupa program vom decola la ei.
Poze cu casuta nu pot sa incarc, astept sa facem putin a curatenie. Am poze facute la fiecare etapa dar .... e santier.
Weekendul asta a fost unul de realax. Nici nu imi mai amintesc de cand nu am mai lenevit asa . Putina curatenie, o mancare raida la cuptor (am mai mancat in oras), o balaceala la piscina in apa termala pe ploaie
, vreo 3-4 filme si soooomn la greu. Totusi asi fi vrut sa fiu si azi libera
.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Am trimis mesajul sa nu il pierd.
Pisi felicitari pt centrimetrii castigati. Doamne ajuta sa scapati definitiv de problema asta.
Cand ii duci pe strumfi la bunici? Poate reusim sa ne intalnim.
Cristina macar profita de zilele libere . Inca nu e batuta in cuie decizia luata? Am remarcat ca ai spus daca stam in Romania.
Ma enerveaza tare situatia din tara asta . Asi avea multe de spus dar parca nu imi vine sa va stric ziua.
Claudia chiar asa, nu mai spui nimic?
Otilia pana cand mergi al birou? Vad ca te apropri incet, incet de marea intalnire . Eu abia astept sa imi tin nepotelul in brate. Sunt asa de speciali bebelusii
.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
![](images/user_woman.png)
iepumic spune:
Salutare. M-ati dat la disparuti probabil.
Ma bucur sa citesc vesti bune, Pisi! Lasa ca-i mai bine sa aiba energie decat sa fie vreun letargic. Partea proasta e ca te stoarce si pe tine.
Otilia, pai si la asa hemoglobina mica nu ti-a dat sa iei fier??? Cred si eu ca te-ai simtit epuizata.
Cristina, oamenii astia mai la vest de noi in clipa cand au concediu, nu ii mai intereseaza de nimeni si de nimic. Mie mi s-a intamplat de nenumarate ori sa raman cu ochii in soare la predare ca expatii nostri isi luasera liber.
Elena, cum mai esti?
Nico, fain program ati avut in weekend! Si noi cam la fel dar doar ieri, fiindca sambata am alergat dupa cumparaturi diverse pentru concediu.
Eu am absentat fiindca am avut o predare si mi-a fost si cam rau. Acum mi-am revenit fiindca am reusit sa dorm suficient joi si vineri, dar joi seara am clacat de oboseala.
Parintii sunt mai bine, in special tata care a facut progrese mari. Mama este foarte obosita, cred ca si schimbarile astea de vreme o dau peste cap.
Saptamana viitoare plecam si noi in concediu 2 saptamani: nordul Italiei si sudul Frantei. Mergem cu cortul si vreo cateva zile vom sta si la o prietena. Sper as nu ne prinda vreo furtuna pe acolo, ca au tot fost prin intreaga Europa.
Aveam de gand sa plecam vineri sau sambata dar din pacate nu vom putea pleca decat duminica si destul de tarziu (in jur de 11.00) avand in vedere ca vom face o etapa destul de ambitioasa: Bucuresti - Viena.
In rest...m-am vopsit si m-am tuns, nu mai sunt blonda, sper sa pot pune niste poze curand.
Va pup cu drag. S-auzim de bine, poate voi avea mai mult timp sa mai scriu.
tuinea spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Eu sunt odihnita. Am pus ieri vreo 10 aplicatii pentru joburi. Azi o iau de la capat ca ex-seful meu iar mi-a dat rasol intalnire... Poate maine...
Am intrat asa intr-o faza ca nu ma mai intereseaza nimic...
O fi bine, o fi rau sa vedem
Nico ma bucur ca ai avut parte de respiro. Ai sesizat foarte bine nuanta aceea cu Roxi si scoala. Nu stiu sa vedm ce voi putea face. Examenul asta ma tine in loc o gramada.
Ancuta ma bucur ca parintii tai sunt bine. sa aveti zile cu soare si sa va bucurati de locurile frumoase.
Pup si fetele celelalte pe care le asteptam cu vesti.
Pupici!