Ingineri fosti, viitori...(33)
Raspunsuri - Pagina 14
nma spune:
Cristina poate ca tot raul e spre bine. Cine stie, poate maine ne anunti ca ai gasit acolo job-ul visat .
Anca frumoase planuri de concediu . Drum bun, distractie la maxim si mult soare .
Nu am mai fost cu cortul de cand suntem parinti. Astept sa mai creasca putin Andra si apoi la drum cu ei. Ma teneteaza sa le cumpar un cort si sa il instalez in gradina, sa se obisnuiasca . Am avut cort dar ni l-au furat din boxa .
Cred ca ati remarcat ca am un chef nebun de lucru . Am o lucrare cu un termen mic rau, va fi vai de fundul meu de nu predau la timp. Au bagat astia niste penalizari fratele meu ....
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
Otiliav spune:
Ancuta, concediu placut si aveti grija, nu goniti pe autostrazi
Eu luam deja fier dar se pare ca nu destul. Acum mi-a marit doza si este efervescent. Si evident ca ma simt o idee mai bine. Ma bucur ca parintii tai s-au mai intremat.
Cristina, bafta cu aplicatiile.
Nico, noi avem cort in gradina, are si tunel http://family.webshots.com/photo/2883782710102047664JiUdFU
Chiar le place manjilor sa se joace, sa se piteasca in el, prin tunel. Acum l-am dus in dormitor ca stiam ca ploua si am zis ca inca nu-l las in ploaie. Mai avem unul mai mare, cort serios adica dar mi-a fost greu sa-l montez singurica.
Eu zic ca merita banii si deranjul. Numai sa-l ancorati bine ca vantul face minuni.
La birou mai vin inca 2 saptamni si 2 zile.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra
xerxe2005 spune:
Fetelor, sunt foarte trista si obosita. Soacra mea a fost azi diganosticata cu metastaze cerebrale, dintre care una, cea mai mare, de 35 mm diametru, e localizata la ceafa, adica tot unde a avut si socrul meu. Incercam acum sa intram la doctorul neurochirug cel mai bun din Iasi sa vedem daca poate sa o opereze el, ca ni s-a spus ca alta alternativa nu este, adica fara operatie oricand s-ar putea intampla ceva rau.
Si ea e asa slabita fizic...nu stiu daca rezista, desi cred ca e cea mai puternica psihic persoana pe care o stiu, are deja 4 operatii la activ...
Nu imi pot permite sa il plang pe socrul meu, de care imi e foarte dor, trebuie sa fiu puternica pentru sotul si cumnatul meu care sunt foarte afectati.
Sambata avem praznicul de 40 de zile al socrului.
Va rog sa va rugati la Dumnezeu pentru noi, sa ne dea putere. Multumesc
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
tuinea spune:
Buna fetelor!
Elena ... sunt alaturi de tine... te imratisez si ma rog pentru voi. Situatia chiar etse dificila...Nu am cuvinte...
Nico sper si eu sa va dau o veste mare...Arfi asa de bine sa am un mment de respiro din toate problemele.
Otilia cred ca fetele au o gramada de aventuri in cortul cu pricina. Si bunicul meu, Dumnezeu sa-l ierte, ne construia in fecare an un cort cei drept din paturi in curte si doamne ce nmai jucam... Frumoase timpuri...
Eu am azi o intalnire cu supervsorul 2 la 11. Azi merg cu prietenii mei la cina si la cinema diseara deci imbin utilul cu placutul.
Ancuta acanta frumoasa a ai. Bucurati-va d locurile prin care mergeti.
Va pupic pe toate!
iepumic spune:
Elena, draga mea, sunt alaturi de tine! Trebuie sa gasiti resurse pentru a rezista in voi si, mai ales, sa o puteti sustine pe soacra ta care, te asigur, nu e chiar asa puternica pe cat pare. Va tin pumnii sa fie bine!.
nma spune:
Off Elena, sper din suflet sa treceti cu bine peste operatie. E tare grea situatia ... ma rog sa fie bine .
Otilia avem cortul din poza . E la bunici acum. Are si 100 de mingi, e disperata soacra. Eu asi vrea sa le cumpar unul mai mare desi acum bat in retragere, mi-a spus sotul ca a gastit un sarpe in gradina.
Cristina cum a fost intalnirea?
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
Pisicuta spune:
Elena, sunteti in rugaciunile mele!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
nma spune:
Buna dimineata!
Am pregatit o si din belsug.
Azi sunt tare vesela. Peste 4 ore placam la copii. Nu prea mai am rabdare.
Ieri am avut o zi urata. Mi-a sarit un nebun in fata masinii. Nu l-am lovit dar am ajuns terminata la birou. Nu era trecere de pietoni, drum cu 4 benzi, ora de varf, viteza ....Tipul s-a bagat la risc. Dupa ce reusesc sa opresc masina tipul imi spune "vezi ca se poate opri!!!" . Mi s-a parut sinucidere curata.
Nico
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Nico ma bucur ca esti vesela. Si eu am sa fiu luni ca plec la manjii mei. Cat despre intalnire nimic deosebit. A fost ca deobicei un mare bla-bla. Ca se va face tot ceea ce este posibil sa fie cat de curand, ca ar trebui intre timp sa-mi vad de viata mea - de parca este posibil - si arte rahaturi care nu ma fac decat sa imi fie greata.
Aseara am avut prieteni la masa asa ca am mai uitat de toate.
Continui sa pun aplicatii. Nu stiu de ce fac asta - stiu ca nu am nici o sansa.
MAine merg sa vad Eclipse la pranz cu o prietena de-a mea si abia astept.
Elena sper ca esti mai bine.
Ancuta cnd plecati?
Pisi nu ne mai spui nimic de voinicii tai?
Otilia cum mai esti?
VA pupic pe toate!
hcclara spune:
salutare! ce fac fetele, sunt bine?
Elena sanatate soacrei tale!
Pisi am vazut poze tare frumoase cu voi cand am intrat ultima oara. nu am timp, deschid compu odata la 2 saptamani si atunci fugutza, in ro am fost la sfarsitul lunii mai dar numai 2 sapramani si in timi doar in fuga...anul viitor sper sa stam mai mult ca se marita sora-mea!
Nico am citit mai inainte undeva si am dat peste tine, am vazut ca ai poze in concurs si le-am dat vot, sunt tare frumosi si ce au mai crescut!
in rest, calduri de murim, aici inca nu e vacata abia la sfarsitul lunii iulie primeste Marc vacanta, asa ca avem scoala, gradi, mergem la strand ca ne topim, lectii, fotbal...astept sa vina sora-mea, m-am apucat de alergat, copii cresc, noi imbatarnim si tot asa.
Oti acusi nasti, tot mai multe carucioare vad si la noi in fata blocului, parca-parca mi se face pofta... nastere usoara (iti spun acum ca cine stie cand mai intru) si o bebeitza cuminte si mancacioasa sa aveti!
pup toate fetele.