Ingineri fosti, viitori...(33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Anca, succes!

Socrul meu a murit ieri dimineata, la 5 minute dupa ce am iesit eu din camera... Maine il ingropam.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Condoleante Elena... imi pare tare rau pentru pierderea suferita...Dumnezeu sa-l ierte.
Ancuta iti tin pumnii sa-ti iasa asa cum vrei tu.
Eu sunt cu zugraveala, cu pus de usi vai de noi ce este aici.
Va pupic si sa aveti o zi cat de buna posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Elena, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui xerxe2005

Anca, succes!

Socrul meu a murit ieri dimineata, la 5 minute dupa ce am iesit eu din camera... Maine il ingropam.

Condoleante, Elena!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace iar voua sa va dea puterea de a merge mai departe!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Condoleante Elena! Dumnezeu sa-l ierte

Nico

Mergi la inceput

Am revenit la lucru si e foarte bine. Am foarte multa treaba si e ok sa imi ocup mintea. Si sotul meu chiar avea nevoie sa iasa din casa ca a petrecut zilele astea mai mult dormind si jelind in felul lui.
L-am tuns pe Razvan sambata cu scandal si panarama, dar ii sta asa de bine, e asa scumpel, manca-l-ar mama pe el de pui iubitor care ma pupa intruna.

Saptamana trecuta s-a nascut viitoarea nostra fina si ieri am fost sa o vedem. Am fost asa de impresionati sa vedem un pui mic si frumos, roziu si care mirosea a lapte. Cand implineste 6 saptamani o vom boteza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

xerxe, condoleante !

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

M-am intors si eu in campul muncii. Am dus copiii la bunici pt toata vacanta . O sa ne fie tare greu fara ei. Ma gandeam ca Andra va face scandal dar chiar mi-a spus ca ea nu vine acasa ca nu trebuie sa mearga la birou . Deci clasa muncitoare sa isi pregateasca bagajele, restul la distractii.
Mi-au venit si rezultatele la analize si se pare ca sunt alergica la ou, lapte, faina de grau, etc. . De vineri incerc sa ma tin de dieta dar e super complicat. Si soacra ma astepta cu prajitura preferata .
Mi-am vazut si nepotelul, o minune de copilas. Cum spune si Elena asa bine miroase a lapte. Andra a insistat sa il luam acasa. Alex e si el topit dupa bb. Sper sa pot sa incarc poze saptamana asta.
Ieri am reusit sa cumparat mobilierul pt baia de jos. Azi ne vine mesterul sa ii spun cum vreau sa puna faianta si gresia.
Deci de acum am program de mers la casa cum plec de la birou.
Elena sa va traiasca finuta, sa fie sanatoasa. Ca nume are?
Astept poze cu Razvanel.
Anca sper ca s-a terminat cu bine sedinta .
Pisi cand iti faci timp si pentru noi? Imi e dor de voi
Cristina ati terminat cu usile?

Nico

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Mihaela. M-ai gasit

Nico, Finuta mea se numeste Flavia Elena.
Poze recunosc ca nu am mai facut deloc in ultima vreme. Dar o sa reincep sa ii fac baiatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete dragi!
Imi cer scuze ca nu v-am mai scris atata amar de vreme, dar pe langa faptul ca inspiratia m-a parasit subit, am avut si-o perioada de concediu, alta de full-time la lucru si acasa, asa ca nu s-au aliniat nicicum planetele in asa fel incat sa-mi permita si mie un bob de ragaz pentru facut prezenta pe aici. Am citit, ce-i drept, dar nu am apucat sa si scriu...

Concediul a fost de vis, superobositor, dar a meritat absolut toate eforturile pe care le-am depus ... Daca vreti sa va delectati cu ceva poze, am postat cateva aici

Va pup si-o saptamana de vis va doresc!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput