Ingineri fosti, viitori...(33)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xerxe2005/xerxe2005.jpg)
xerxe2005 spune:
Am avut ieri o sedinta fff importanta, cu reprezentanti de la minister, comisie serioasa, nu gluma. Fiind prima de acest fel pe care am organizat-o am avut mari emotii, dar a decurs bine spre foarte bine. De la colegi am avut de depasit mici obstacole, dar sper sa rezolv pana la urma cu toate actele.
Acasa sunt in plin santier. Varuim in camera pregatita ptr trafic in cazul cel mai nefericit...cu socrul meu, in bucatarie si hol. Totodata imi fac si corpuri suspendate in bucatarie. La mine se intra de afara in bucatarie, apoi in hol si apoi in camera. Tinand cont ca in cealata camera acum am depozitat diverse, dormim cum apucam ...abia astept sa termin cu varul, praful, dezordinea...
Copilul meu saracul, e cel mai afectat de toata agitatia asta si tensiunea care exista.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Buna fetelor!
Nu am vesti bune decat ca de marti vine zugravul, ca toata saptamana asta am muncit de nu mai pot. Ieri am luat o pauza ca am fost cu soata mea la Bucuresti sa-si faca analizele.
Miercuri vine si tipul de la firma de mobila sa ia masura si sa decidem cum facem mobila pe comanda.
O nebunie...
Elena imi pare rau de socrul tau.. Poate nu se va intampla nimic. trebuie sa staruiti pe langa el sa manance.
Otilia stiu ce preturi sunt la scolile private... Ingrozitor nu-i asa? Sa folositi masinuta sanataosi si in siguranta!
Nico sper sa gasesti ceea ce doresti tu pentru casuta. cat despre timp pentru copii trebuie sa ne facem.
Ancuta nici in strainatate nu este roz-roz dar nici ca la noi...Nu renunta la planul tau de a avea un bebe. Poate ca statul in postnatal in starea asta de criza este chiar mai binevenit decat sa fii la servici.
Va pupic si sper sa intru cat de curand!
![](images/user_woman.png)
iepumic spune:
Neata!
Elena, felicitari pentru organizarea inspectiei, ma bucur ca a iesit bine. Referitor la problemele pe care le aveti, incearca sa nu te consumi foarte mult si daca spui ca cel mic a afectat de ce se intampla, canalizeaza-te asupra lui. DIntre toti, el are cea mai mare nevoie de tine. Eu sper sa fie bine pana la urma si socrul tau sa-si revina.
Cristina, stiu foarte bine ca nu umbla cainii cu covrigi in coada nici pe afara, tocmai de aceea am si retineri. Dar la noi s-a ajuns intr-o situatie mult prea grava care nu cred ca se va remedia prea curand. Sigur nu renunt la planul de bebe, desi era super daca apucam sa fiu in postnatal cand inca mai era indemnizatia de 85% din salariu. Dar nu-mi fac griji prea mari in privinta asta, ca nu ma vad stand nici macar 1 an acasa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xerxe2005/xerxe2005.jpg)
xerxe2005 spune:
Din pacate socrul meu a ajuns o umbra a omului care era. Deja privirea ii este pierduta, ochii ii mai roteste doar putin, privirea ii este mai mult atintita in tavan.
E atat de slabit incat nici nu mai poate sa vorbeasca. Sanse de revenire nu mai sunt. Ne asteptam sa se stinga in orice clipa.
Am avut mare noroc de bona ca in perioada asta l-a luat la ea pe Razvna si el s-a simtit foarte bine la ea, s-a jucat cu iepurasii, cu purcelul, cu gainile, cu catelul, etc.
Recunosc, seara cand il aduceam acasa, am incercat sa il pup intruna si sa ii spun ca il iubesc si in weekendul asta vad ca a fost vesel si chiar s-a simtit bine cu mine. Si el e un copil asa sensibil, cu cat primeste mai multa dragoste, cu atat ofera si el mai multa si e mai fericit. Seaman mult cu socrul meu, nu numai la fizic, dar si la caldura asta pe care o emana.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Offf Elena imi pare tare rau pentr socrul tau.
Ma bucur ca ai trecut cu bine de inspectie.
Oti aici la after-school se joaca o ora, primesc mancare gatita, apoi fac lectiile.
Anca la noi e destul de lucru acum. Vineri am aflat ca am mai castigat o licitatie in Bucuresti.
Cristina spor la renovari. Am reusit sa ma hotarasc si eu la gresie, mi-a venit sambata. Usile de interior sunt inca o problema.
Am avut un sfarsit de saptamana plin. Am scapat de probele lui Alex, am fost la doua zile de nastere, am mers la pescuit (a insistat Alex sa mergem), am facut multe prajituri, plus gatit sarmale.
Partea mai rea e ca mi-a lovit unul masina ieri, in trafic. M-a socat reactia lui, dupa ce ca m-a lovit nici nu a oprit. M-am speriat, eram si cu copiii in masina, asa ca nu i-am luat nr. Nu m-a lovit tare, aveam doar 30km/h, eram in coloana pe a doua banda. El a facut slalom printre masini.
Trebuia sa trimit copiii la socrii azi dar am schimbat planurile. Ii vom duce vineri seara.
Abia astept sa merg, aseara a nascut cumnata un bb de 4kg si cum imi e dor de bb mic numar zilele pana il tin in brate.
Nico
iepumic spune:
Neata, fetelor!
Nico, e plin de inconstienti din astia. Pacat ca nu i-ai luat numarul, merita sa il reclami la politie.
Elena, fii tare, nu prea ai ce sa faci in situatia asta.
Eu nu am noutati, am doar foarte mult de lucru si sunt foarte obosita. Aseara la ora 9 m-a luat somnul si nu am mai putut sa fac nimic decat sa ma culc.
tuinea spune:
Buna!
La mine de azi a venit zugravul si este un praf de nu va puteti imagina...
Sper sa iasa bine ca daca nu o sa imi scot ochii ca atataea sacrificii si nebunie pentru trebusoara asta.
Ancuta te descurci tu. Bebe sa vina ca apoi se aranjeaza tot.
Elena si sper sa nu se intample nimic rau.
Nico spor la treaba si tie. Sper sa gasesti usi asa cum iti plac tie. Eu pun de care gasesc ca daca mai caut si ceva special nu mai termin.
Va pupic si ne mai auzim.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!
LA MULTI ANI si noua, ca tot copii suntem .
Am pregatit eu ceva si
.
Cristina cu cat cauti mai mult cu atat e mai greu sa te hotarasti . Azi am ales culoarea la vopseaua de interior. Mi-a luat vreo 2 ore sa ma hotarasc.
Anca mergi azi la nepotel?
Nico
tuinea spune:
Fetelor am uitat sa zic la multi ani piciolr nostri!
Copuilasi si parinti sa fiti sanatosi si tooate dorintele sa vi se implineasca.
Pupici!
iepumic spune:
Neata!
La multi ani copiilor pentru ieri, ca am uitat ieri sa zic.
Am intrat in panica azi dimineata, ca au mutat Adminii toata sectiunea si nu o mai gaseam!!!!!!!!
Va rog mult sa-mi tineti pumnii azi, am o sedinta super importanta si am nevoie de toata sustinerea din lumea, fie ea si de la distanta!