Licurici de ianuarie-februarie 2009 (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Felicitari fetelor pentru frumoasa initiativa pe care ati avut-o acum in prag de sarbatoare! Jos palaria!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

LEDI, O SA VEZI CA NU TE VA LASA DZEU LA GREU, SUNT CONVINSA CA VA IESI SOARELE PE STRADA TA FOARTE CURAND.O RAZA , DOUA, SI TOT VA IESI

4+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

BEE, am reactionat f.f.f bine la vaccin.Totul a fost OK.In rest Clara este bine, doar putin mucioasa.

Am fost azi la doctor si totul e Ok, pana acum.Am mai facut niste analize iar samburelul are 6 sapt.

Doamne, scump mai este Euroclinicul asta

Mergi la inceput

NATY, ti-am spus eu ca totul va fi Ok?

Mergi la inceput

MA BUCUR CA REUSIM, FIECARE CUM POATE S-O AJUTAM PE LEDI
MULTI PUPICI TUTUROR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Sigur ca o vom ajuta, Cadia! Vin sarbatorile si trebuie sa simta si ea, cu toate grijile pe care le are. Eu o sa merg azi la banca sa fac un transfer.

Azi vine preotul sa facem o sfestanie si sa ma spovedesc. Pe Alexia o sa o duc la biserica pt impartasanie.

Am chef sa trag o fuguta pana la Bruxelles dupa Paste, dar sotul zice ca nu are timp...Dar mi-e asa de dor...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Buna dimineata, fetelor!

m-a impresionat enorm gestul vostru pentru Ledi! Alinuk, si restul fetelor, aveti un suflet mare. Sa va binecuvanteze Dumnezeu si sa va dea ce e mai bun in viata, fiindca meritati din plin.
Daca noi de departe mai putem ajuta cu ceva, nu ezitati sa intrebati.

LA noi, AMR 2 zile. Am inceput sa sper...Multumesc fetelor pentru incurajari!
Lucas e bine, au inceput sa-i cada cojitele, ieri a mancat ca spartul, se vede ca e spre vindecare. Azi merge la doctor dimineata si poate ne da ok sa iesim afara, ca n-a mai fost de 2 saptamani.

Bee, ma bucur ca nu este nici o boala infectioasa. Si cu ochiul, cum de a intrat metal acolo? CA se poate stiu de al meu sot, dar el lucra cu metale acum multi ani, si i se intampla frecvent.
Naty, ai vazut ca a fost ok? multi pupici!
Porumbita, o sa-si revina si Robert o sa vezi, asa sunt astia mici, repede se imbolnavesc, dar le si trece repede.
Micola, pupam Alexutu sa doarma bine. Eu tot timpul imi spun ca trece perioada asta asa repede, o sa vina timpul cand o sa incercam sa-i sculam si n-or sa vrea. Saraca bunica mea, ce-am mai terorizat-o toata scoala, se chinuia aproape o ora sa ma trezeasca dimineata.
Cadia, bine ca e ok Clara.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor am intrat numai sa va spun ca prin gestul vostru mi-ati adus Lumina in acest Paste, intr-o clipa cand eram atat de trista.

Ii multumesc Deliei pentru PM si cuvintele din el, ii multumesc de idee Cameliei, o pup pe Alinuk pentru sufletul ei mare si va multumesc voua tuturor pentru solidaritatea voastra si pentru ca mi-ati aratat ca oamenii sunt inca buni si prietenia nu este doar un cuvant uneori.
Ma simt binecuvantata ca fac parte din grupul asta!

Desi nu am timp sa scriu pentru fiecare in parte ma gandesc la voi si ma rog sa depasiti toate clipele grele prin care treceti!

Leditia stiu ca tie iti este cel mai greu dar ma bucur ca poti simti macar un pic alinarea unui gest al oamenilor ce tin la tine, ca pe un semn bun de la Dumnezeu. Sa iti gasesti in el puterea de a zambi in continuare si taria de a le primi pe toate si de a le invinge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata tuturor
Alinuk, exceptional gestul tau, felicitari!!
Adina, ce sperietura cu Luis, offff!! succes la ct.
Raluca, imi pare bine ca a iesit ok rmn-ul.
Cadia, cum te simti, bine?
Lisa, chiar, tu pe unde umbli?
Iulia, ok Carla acum?
sunt pe mare fuga zilele astea asa ca cer scuze pentru mesajele telegrafice. va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee cum a reusit metalul sa ajunga acolo? bine ca esti bine

Ledi o mare imbratisare din partea mea, ma bucur mult sa vad atata solidaritate si imi pare rau ca din nou nu am reusit sa ajung la banca , sper sa ma iertati, am ajutat cu ce am putut, cu dat telefoane cu anuntat fetele, etc. Sper sa ma iertati ca nu am putut face mai mult, imi pare rau de nu mai pot

Asparagus sa ne tii la curent cu amanuntele

Yashy inseamna ca si partea ereditara isi spune cuvantul

Dark tu pe unde esti?

Alina1976?

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput