Licurici de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crisspy/crisspy.jpg)
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deliafairais of, cine m-o fi pus sa ma marit?! daca eram la mama facea ea curat saraca...ce adolescenta responsabila am mai fost si eu ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
pe mine ma dadea mami afara din casa cand facea curatenie, ca sa nu o incurc...asa ca am fost la fel de responsabila ca si tine
![](icon_smile_big.gif)
Crisspy,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IRINA_p_C/IRINA_p_C.jpg)
IRINA.C spune:
Ma duc sa caud faianta pe valea cascadelor dar intru 10 sec sa spun ca Yashy baiatul tau are nev de imagistica cerebrala-rmn sau CT, plus EEG.Asa ceva nu se lasa.Dc a avut si deficit motor ulterior cu sau fara febra in Rom s-ar pune pb unui trat anticonvulsivant de durata pt a preveni alte crize.Oricum IMAGISTICA CEREBRALA musai!
Sanatate multa!
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
![](images/user_woman.png)
iuliacris spune:
Asparagus, multa sanatate lui Lucas, tin pumnii sa scapi si tu macar pana vineri!
yashy, ce aventura, Doamne fereste pe oricine de asa ceva!
Crisspy, Razvi si bolnavior e tot cu gura pana la urechi
Naty, ce veste buna, cred ca-ti vine sa zburzi de fericire...
Micola, ghinion
Delia, lasa ca nu stai rau cu facutul curateniei, nu te plange, eu nici n-am inceput, oricum aici nu conteaza, nu cred ca vine nimeni la noi de Pasti. Nici vopsea de oua nu stiu de unde sa iau. O sa fac si eu ca Iza vreo 10, sa fie de-un cioc, ca oricum Cipri nu mananca nici macar unul.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
yashy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRINA.C Ma duc sa caud faianta pe valea cascadelor dar intru 10 sec sa spun ca Yashy baiatul tau are nev de imagistica cerebrala-rmn sau CT, plus EEG.Asa ceva nu se lasa.Dc a avut si deficit motor ulterior cu sau fara febra in Rom s-ar pune pb unui trat anticonvulsivant de durata pt a preveni alte crize.Oricum IMAGISTICA CEREBRALA musai! Sanatate multa! Primul an cu Andrei Poze Andrei mami cea mai fericita de ![]() |
Irina, multumesc ff mult.
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Asa este, voi face un CT in viitorul apropiat. Pentru prevenirea convulsiilor mi-au dat niste supozitoare pe baza de diazepam(cred
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
flowerbee spune:
Naty, ce bine ca RMN-ul este ok!!!!
Eu am venit de la dr. Aveam o frumusete de bucata de metal infipta pe partea interioara a pleoapei si de fiecare data cand clipeam lezam cate putin coreneea. In ritmul asta, pana maine as fi facut leziune corneeana. Mi-au scos bucata respectiva cu un ac, m-au curatat si gata sunt aproape ca noua.
Micola, imi pare rau ca ai facut herpesul cu pricina. Sa dea Domnul sa treaca repede. Incearca sa nu pupi baiatul cat e buba.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mara95/mara95.jpg)
mara95 spune:
am reinceput vizitele la stomatolog, dar ma simt deja relaxata.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
iuliacris spune:
Bee, what???? De unde te-ai pricopsit cu metalul ala? Doamne, cate chestii se mai pot intampla pe lumea asta!!!
Mara, enjoy!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
bebelusi spune:
Vai de mine yashi ce ai patit, imi pare foarte rau, eu cred ca lesinam acolo
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
multumiri tuturor care au dat curs apelului lui Cami de a aduce un mic sprijin familiei lui Ledi, acum de sarbatori!
acestea fiind spuse ne putem deconspira
caci nu puteam trimite la fata acasa la curatenie pe cineva fara acordul si stirea ei
cat mi-a trebuit sa o conving si cata munca de lamurire...nu mai zic, ca nu, ca nu e nevoie, ca face tati de david... ca bebe doarme dupa 12 pana dupa amiaza...lucruri firesti, numai ca atunci cand vrei ceva reusesti in mare parte si da, cred ca ledi avea nevoie de noi acum
de maine doua zile la rand, o doamna (bona prietenei mele din Constanta, recomandata ca fiind spirt si in putere, o femeie de incredere ...nah era musai sa fie cineva cunoscut caci la fel... e o responsabilitate sa trimiti la om in casa o persoana necunoscuta) va merge dupa ora 16 pentru a face curatenia cu care se cuvine ca fiecare crestin sa primeasca Pastele
cred ca ar fi gasit o solutie desigur, Dumnezeu ar fi facut ceva...
dar poate chiar varianta aceasta i-a fost la indemana
multumim inca o data fetelor
multumim lui Cami care sambata se va intalni cu Ledi, va fi langa ea ...mesager al tuturor gandurilor si imbratisarilor noastre pt Ledi, David si tati de David
multumim si Lisei special...
Lisaaaaaa dor de tineeeeeee
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
yashy uau... mare sperietura..bine ca s-a terminat cu bine
Naty big hug! ma bucur sa citesc ca esti linistia in ceea ce priveste rmn ul ala
si eu musai sa ma programez, ca dupa episodul cela de vertij cand m-a luat salvarea, pt ca nu am mai avut nik...am neglijat
dar promit dupa pasti
pup scumpelor!
spor la curatenii, la pregatiri de Pasti
si de fapt cel mai mare spor vi-l doresc la pregatirile sufletului pt marea sarbatoare
pup!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!