Licurici de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 13
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micola eu am un herpes la gura cat casa...n-am mai avut de la Patele trecut ![]() mamici si licurici Am o din 21.01.2009 ! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! ! ! |
Of asta iti mai lipsea...
sa treaca repede. Cum ati dormit azi-noapte?Crisspy,
fericita de
Razvi
yashy spune:
Multa, multa sanatate tuturor licuricilor si mamicilor!!

Micola, sper sa treaca repede herpesul... stiu cum e, si mie imi apar cand sunt fff obosita.
Iar Luis se pare ca ma mosteneste. Acum 2 duminici i-a aparut la ochiul stang o bubita care credeam ca e o zgaraietura de la atat frecat de ochi... Aveam sa aflu marti(luni a fost sarb nationala:)) la dermatolog ca e herpes si mi-a dat tratamentul de rigoare. Antibiotice, creme... vreo 2 feluri de fiecare. Miercuri seara si joi se umflase tare urat ochisorul. Ca atare am pus copilul vineri la prima ora in carut si am mers din nou la dermato, unde mi-a reconfirmat faptul ca e herpes si ca mai dureaza un pic pana se vindeca. Ok... Ajunsi acasa de la dr., papam, ne jucam si pe la 1jum cand am pus mana pe el sa-l iau in brate era fierbinte... avea 38,9. Dau telefon repede la dermatolog si imi zice sa-i scad temp cu ceva ce am prin casa. Ii zic ca am un supozitor, dar el a facut o data convulsii febrile, e ok sa il folosesc???
El: sigur ca da! pune repede sa nu mai faca...
Ascultatoare ce mi-s... bag sup in fundulet si pun copilul la somnic. Se trezeste cam mofturos, dar macar fara febra... imi zic. Ma apuc de pregatit cina - cod in folie de aluminiu, radeam cu Luka ca tati va stramba rau din nas cand va vedea peste in farfurie... Noi glumeti... dar Luis ff mofto... La 7 cand terminasem eu de preg legumele, imi zic sa merg sa-l mai linistesc ca e prea suparat. il iau in brate si... face din nou o convulsie
de data asta de o durata mai lunga(vreo 5min) si parca un pic mai dramatica ca prima, cea de acum 2 sapt...
Dau tel la salvare imi dau indicatii ce sa fac, ma intreaba daca vreau sa vina si le zic ca nu... ca isi revenise si pare ok...
Imi recomanda totusi sa dau tel si la camera de garda sa vb cu un medic si atunci sa hotarasc ce fac. Dupa ce vb calma si cu dr. de la camera de garda, zic sa il iau si sa merg pana acolo sa il controleze totusi... Dau sa-l imbrac si... observ ca nu isi misca mana si piciorul stang!!!
Atunci m-am panicat!! Nu stiam pe ce sa pun mana mai repede!!
Am sunat o prietena, vecina de bloc sa o rog sa ma duca cu masina pana la cam de garda. Vine si ea, se impacienteaza si ea cand vede ca nu misca si hotaram ca cel mai bine e sa chemam salvarea
. Deja nu cred ca mai era in stare sa conduca. Il las pe Luka in grija, sa-i dea mancare si sa-i faca baie. Vine salvarea, ne duce la un spital mai mare din orasul vecin. Vine speriat si tati de la serv direct la spital, ne linisteste dr. ca totul e ok, e vorba de o amortire - paralizie temporara. Adevarul e ca in ambulanta incepuse sa-si miste piciorul, mana inca nu. Mana a durat vreo cateva ore buna pana sa o poata misca normal. (Eu am inteles oarecum termenii care mi-i ziceau, dar nu pot sa va spun care e cauza paraliziei, poate Irina, daca citeste si are timp sa explice mai pe inteles
.)
Temperatura a durat 4zile, pana ieri. Azi e tot moftorici, nu-i poti intra in voie... doar titi e cea mai buna prietena...
Toate astea... de la un banal herpes... si de la un banal supozitor!! Am aruncat toate supozitoarele din casa!
A fost greu sa ii scadem temperatura doar cu comprese cu gheata... dar e cel mai indicat in cazul nostru. Uff...
Imi cer scuze ca m-am intins... dar am vrut sa va povestim prin ce am trecut si noi zilele astea...
O zi buna tuturor!!
flowerbee spune:
Yashy, ce mai sperietura! Sanatate multa si sa dea Dumnezeu sa nu mai treceti prin asa ceva!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
yashy spune:
Multumim.
Asa e, ne-am speriat... bine ca e bine si nu au fost urmari...
V-am pus pe mail-ul comun o pozica cu ochiul umflat.
crisspy spune:
Of Yashy sanatate multa piticului
sa treaca repede...sper sa nu mai aveti episoade din astea...ai fost foarte tare, asa te vreau
...
Eu cand vine vorba de Razvi ma pierd la orice
Crisspy,
fericita de
Razvi
Naty spune:
Intru repede de tot sa va zic ca sunt bine. RMN-ul e OK, am primit tratament pentru 3 luni si dupa aceea merg iar la doctor. Offf, ce piatra mi s-a luat de pe inima ...
Multumesc tuturor pentru sustinere si gandurile bune, sunteti extraordinare!
cristi cum a fost la CT?
yashy 
ledi imi pare tare rau. Cum Doamne iarta-ma au unii inima sa nu-si ajute familia in asa momente?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
deliafairais spune:
of, cine m-o fi pus sa ma marit?! daca eram la mama facea ea curat saraca...ce adolescenta responsabila am mai fost si eu 
am facut azi majoritatea chestiilor, mai am si maine si gata. dupaia pana la craciun nu mai misc nimic ![]()
naty, ma bucur f f mult ca esti ok! ne-ai speriat un pic...
yashy, chiar te descurci in situatii limita. eu nu stiu ce as fi facut...

din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!