Licurici de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 16
deliafairais spune:
cadia, si noi am reactionat f bine la vaccin! mi s-a luat un bolovan de pe inima, ca atata m-am mai stresat cu ror-ul...
?
anna-mama spune:
Delia, ce ai mai facut cu analizele lui David, le-ai mai repetat?
Cadia, cum te simti?
e simplu, doar sa vrei!
deliafairais spune:
anna, nu am mai repetat nimic...pt ca acum e sanatos, nu are nimic. pediatrul nostru a spus ca pot iesi 50 de microbi, daca e copilul clinic sanatos, el nu crede nimic.
Naty spune:
Va multumesc mult de tot si va imbratisez pe toate cu drag
yashy cred ca Irina are dreptate si ma bucur ca mergeti la CT. Ioanei i s-a facut in spital si EEG, la noi e obligatorie internarea dupa convulsii (chiar la terapie intensiva am fost). Supozitoarele sunt probabil aceleasi despre care am tot spus si eu, noi avem indicatie sa le punem la 39 de grade (cu toate ca pentru Ioana a cam trecut pericolul unei noi crize fiindca a sarit de 5 ani).
bee bine ca ai ajuns la doctor!
irina a fost mama ta la dr?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
anna-mama spune:
Delia, ma bucur ca e bine David
Crisspy, tu ce ai mai facut cu schimbarea de look? Ca acus dai tort, eu abia-l astept!
e simplu, doar sa vrei!
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Crisspy, tu ce ai mai facut cu schimbarea de look? Ca acus dai tort, eu abia-l astept! |
Cine a mai avut timp de schimbare de look printre atatia muci?
Saptamana asta fac curatenie generala...si e ca naiba ca ma apuc seara pe la 7:30-8:00...va imaginati ce spor am dupa o zi de munca
Crisspy, fericita de Razvi
Porumbita spune:
imi cer scuze ca nu am citit din urma...
da tr sa ma vait la cineva ca simt ca ma urc pe pereti
robert e mai bine (pe mine ma incerca raceala si nu e de mirare ca sistemul iminitar e la pamant)
am fost si la pediatra lui (mai mult de gura familiei pt ca eu simteam ca e ok - inca o data irina.c multe multumiri )
diagnosticul a fost enteroviroza in curs de vindecare;
inca nu i-a revenit pofta de mancare dar e oricum mai bine
insa, abia ce reusisem sa fie cat de cat mai ok cu somnul (gen intre 9 si 3-5 dimineata il culcam la loc cu apa sau doar un pic shhit dc se trezea); insa de duminica incoace e criminal, treziri la maxim 2 ore
sa vedeti si voi program azi noapte;
culcat la 9:00
la 10 :30 trezit; dat un pic de apa si in 2 minute somn
trezit la 11:30 cu urlete; luat in brate, plimbat, vorbit, dat san nimic; pe la 2 s-a mai oprit din urlete (nu exagerez, cred ca or sa ne dea vecinii afara)
la 3 a luat-o de la capat;
pe la 5 fara a reusit sa adoarme si la 8:30 era in picioare
nu mai stiu ca sa ii fac;
la un moment dat am zis ca plange dupa san, parea ca il cauta; dar a mai plans si ci sanul in gura
am zis si ca i-o fi foame (ca evident eu nuam cum sa mai am atata lapte, in conditille in care in ultimele sapt i-a dat maxim de 3 ori pe noapte, stiti si voim dureaza cateva zile pana se regleaza productia) si i-am dat un pic de painica de-a lui (cu chimen); a laut 2 guri sinumai vroaia)
nici sa se joace nu vroaia (era clar ca era obosit) nici cu mine in pat nu vroia
nu a mers absolut nici unu din trucurile care tin de obicei;
si nici nu cred ca era de la dinti sau de la burta
cu ocazia asta m-am convins si ca nu genul care sa il lasi sa planga ca o sa adoarma el intr-un final
nu, urla, mai face pauze sa isi traga sufletul si o ia de la capat
la un moment dat in creierul noptii cred ca a plans vreo 40 -50 de min legat (cu mine langa el, vorbindu-i calm si mangaindul - nu mai puteam in brate ca se zbatea si l-am asezat langa mine pe canapea (oricum am nise bicepsi....)
anna-mama spune:
Aha, te faci ca ai treaba ca sa nu dai tort , lasa ca te tin eu minte!
e simplu, doar sa vrei!
ariya spune:
cami ai pm...
Eu azi sunt mai bine ca am dormit,pt ca ieri noapte,miguel a fost ingrozitor de nervos si nu ne-a lasat deloc sa dormim...cauza am descoperit-o- in sfarsit i-a iesit al patrulea dintisor de jos...acum sa vedem cat ne mai chinuie caninii pe care eu ii urasc!...acum numai astia lipsesc,in rest avem gurita plina de dintisori si maselute...
eu nu inteleg un lucru- ii curg mucii 2-3 zile,ii dau cu ser fiziologic,marimer si pivalone,trec si ,dupa cateva zile,iar incep...ce,puii mei sa-i mai fac?!n-am vazut asa ceva!!
pe mine ma dor operatiile rau de tot,iar coloana e varza...cred ca o sa innebunesc cu durerile astea,plus ca,atunci cand stau jos si ma ridic,imi amortesc iar picioarele...mi-e gandul numai la infiltratiile pe care mi le-am capatat acum cativa ani si nu vreau
hai ca va pup ca tre sa ma misc de pe scaun ca ma doare rau si nu mai pot sa stau....
pup!
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!