Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (28)
Raspunsuri - Pagina 20
andra_b spune:
Iomur la multi ani sotului si sper sa iti revii din socul asta cat mai repede! Iarta-ma dar eu nu stiu si as vrea sa stiu... daca nu te superi... ce 'varsta' avea bebe cand s-a oprit? Sincer vestea ta m-a dat tare peste cap si de asta acum am si mai mari emotii pentru dupa-masa. Doamne ajuta! Te imbratisez si vara asta sa nadajduim ca o sa re-intri la odisee 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
13+ cu bebe mic
Klarisse spune:
Iomur la multi ani pentru sotul tau.
Sper sa te ajute Dumnezeu sa treci cat mai repede peste perioada asta si sa ni te alaturi la odisee.

Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
chichiutza spune:
Andra bafta multa la eco! Tiemn pumnii si asteptam cu nerabdare vestile bune! :)cred ca toate-am merge cu tine sa facem si noi un eco mic mic! ![]()
Iomur...o sa fie bine, incet incet. Capul sus...vine el bebe cel mult dorit!
Cristina
12+
crina-s spune:
Buna dimineata frumoase buricute!
A iesit soarele astazi. Nu stiu cat de frig e afara, dar ma bucura razele de soare care intra in camera.
Va doresc o zi plina de bucurii!

13+
crina 
crina-s spune:
Andra te pup si-ti tin pumnii la eco astazi.
Hai nu te mai stresa ca nu ai de ce, bebe e bine.

13+
crina 
crina-s spune:
IOMUR la multi ani pentru sotul tau. N-as putea sa-ti spun sa nu mai plangi, caci e normal o perioada sa-ti plangi pierderea, dar vreau sa te intaresti.Sigur Dumnezeu are un plan bun si pentru familia ta.

13+
crina 
Andreea82 spune:
Buna dimineata burtici dragi!
Am fost plecati in weekend asa ca nu am putut sa intru sa urez La Multi Ani tuturor Floricelelor. O fac acum si va doresc in continuare multa sanatate si sarcina cat mai usoara
O floricica pentru Floricele si nu numai 

maya71 spune:
'Neata burtici de pranz!
Andra, bafta la eco. Sunt de acord sa venim cu tine si sa facem galerie...
Aniast...tinem pumnii si cu siguranta o sa ne dai vestea buna.
Klarisse spune:
Nu-mi revin de somn, abia tin capul drept.. 
, as papa ceva bun si nu stiu ce..de fapt as manca ceva nesanatos..un KFC ar merge uns

Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png