Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata burtici!
Am reusit sa fac si eu ceva ochi, abia acum vad cat e ceasul. Cred ca nici la servici nu mai merg, am sa stau acasa si-am sa incerc sa scot din dulap niste haine mai subtiri, ca eu tot alea de iarna la vedere sunt!
Cu produsele pentru bebe. La mine e foarte simplu, neavand nici un copil va trebui sa iau TOT!Trebuie sa ma organizez cu ceva liste, si pe ultima suta de metri sa le cumpar. Ma simt cam ciudat sa cumpar inainte sa apara bebe, dar mai vedem cum mi se schimba viziunile.
Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa frumoasa frumoasa.

Cristina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata burticute, sa aveti o saptamana usoara
Eu ma lupt cu somnul, mi-e tare greu cu shimbatul orei, azi abia m-am dat jos din pat, cu un ochi inchis..abia am nimerit baia.
La Iasi a plouat toata noaptea aproape si acum e destul de frigut..m-am bucurat ca mi-a udat bine gradina..hihi.
BAFTA multa celor care merg saptamana asta la eco sa isi vada puiutii, asteptam numai vesti bune.

Klarisse graviduta 12+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Eu merg... azi... la eco
Dar cred ca e inutil sa va spun ce emotii am!!!
Sper numai sa fie bine sa fii crescut bebe si sa fie tot bine, Doamne ajuta!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

13+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Cu produsele pentru bebe, treaba sta cam in felul urmator, exista camera lui, exista perdele, draperii si atat, in rest TOTUL trebuie cumparat. Habar nu am cum trebuie sa fie un carucior, dar probabil am sa aflu, nu stiu ce haine trebuie cumparate, etc. Norocul meu este ca am 3 prietene care nasc inaintea mea si toate si-au facut liste cu ce trebuie cumparat, unde e cel mai accesibil si o sa imi fie de maxim ajutor. Acum caut cu disperare un 'nene' care lucreaza in pal sa vad cat m-ar costa la comanda o comoda de infasat si un dulap..

Klarisse graviduta 12+

Mergi la inceput

Andra bafta multa la eco, suntem alaturi de tine. La ce ora mergi?

Klarisse graviduta 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Andra, Doamne ajuta! Iti tinem pumnii si te asteptam sa ne dai vesti bune!

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

andra bafta la eco. (ce m-as duce si io...)
Te asteptam cu vestile bune.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Fetelor... eu am la 17:45 programarea pana atunci..... imi rod unghiile
Vai ce as vrea si sper sa va dau vesti bune!!!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

13+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Andra tinem pumnii, o sa vii cu siguranta cu vesti bune
Crinutza La multi ani, cu intarziere!!!!!!
La multi ani si pentru celelalte floricele de pe aici, cu scuzele de rigoare, dar ieri nu am intrat pe net.
Eu sunt cam varza, ma doare capul, gatul groaznic... si mi-e greata non stop.
Pana acum m-am ferit si de tratament homeopat, pt ca nu l-am intrebat pe dl dr daca este ok. Voi ce stiti? Am voie sa iau homeogene pt gat?

Pup si o saptamana cat mai frumoasa!

Kiti, 11+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomur spune:

Buna dimineata fetelor. Nu v-am scris doua zile ca am stat mai mult in pat. Inca mai sangerez si ma mai doare burta ... ca la o menstruatie normala, dar mi-a zis doctorita ca daca nu am facut febra e normal. Incep incet incet sa constientizez ce s-a intamplat si sa ma gandesc ca poate data viitoare va fi mai bine. Sper sa fie cat mai scurta perioada in care nu am voie sa raman din nou insarcinata. Ieri a fost si ziua sotului meu si i-am promis ca nu mai plang. Dar dimineata cand ma trezesc e foarte greu. Poate ca si cu ajutorul vostru am sa ma simt mai bine. Va pup pe toate

Mergi la inceput