Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (28)
Raspunsuri - Pagina 18
Mari-Mariuk spune:
Seara frumoasa, burtici!
Eu ma bag la somn...sper ca de maine sa avem doar vesti bune pe aici.
Noapte buna!
Mariuk 12+
crina-s spune:
Va pup si eu dragelor de noapte buna.
Ce mi-a mai placut ziua de astazi......a fost superba.
Am primit tone de flori si m-au vizitat persoane dragi, ne-am simtit asa de bine.

13+
crina 
lara_c spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 M-am intors, mai stau putin si plec iar! Si eu ma ung pe sani si pe burtica. Mai am putin si termin a doua sticluta de ulei Roc. Imi va aduce mama din Romania Mustella si Elancyl (nu am gasit aici). Vreau sa le incerc si pe astea si sa vad la ce ma opresc. Ana, sfatul meu este sa incepi imediat sa te ungi. Sa dea Dumnezeu sa ai pielea buna si sa nu ramai cu vergeturi, dar stii cum e: mai bine preintampini! 16+ |
Buburuza iti recomand Bio Oil. Nu stiu daca se gaseste la tine dar fa toate eforturile sa il cumperi .Nici in Bangladesh nu se gaseste asa ca si eu il obtin destul de greu.
Eu l-am folosit de la prima sarcina si nu am incetat sa il folosesc.
Nu numai ca nu am nici cea mai mica vergetura de la sarcina dar m-a scapat de vergeturi vechi de 10 ani( pe fese mai ales si cateva pe coapse)!!!
Eu sunt predispusa la asa ceva si aveam ceva vergeturi din perioada adolescentei ( am observat ca la generatia de adolescante de astazi 80-90% din fete au)cu toate ca de la 14 ani am aceeasi grutate (deci nu am avut deloc fluctuatii de greutate si tot am facut vergeturi).Nu mai am nici cea mai mica vergetura.Am pielea mai neteda ca la 14 ani.Si crede-ma ca am incercat zeci de creme/geluri / alge etc.Si nu au avut rezultate.
Oricum secretul este sa te dai de 2 ori pe zi, generos, si in cateva luni dispar vergeturile vechi si nici pomeneala de altele...
Asa ca il recomand de cate ori am ocazia...
A, si nu va opriti dupa nastere, indiferent ce alegeti sa folositi , macar o luna .Am o amica careia i-au aparut vergeturi serioase DUPA ce a nascut .Era tare ocupata cu bebe si numai de dat cu ulei pe burtica nu ii aredea...Din pacate si acum se da din an in paste asa ca nu prea a scapat de ele...
Lara
w15+ si Huckleberry ErrieHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
India
lara_c spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu Cori – N-am stiut ca pe site la mothercare e mai ieftin, ia chiar sa bag si eu un ochi Si n-am inteles: daca ai scaune din piele in masina se strica de la scaunul de bebe ? Habar n-aveam ! |
Ana, de la Mothercare sau JoJo Maman Bebe ( si banuiesc ca si din alte parti) poti sa cumperi o aparatoare speciala pe care pui scaunul de bebe.Arata f bine, are si un 'buzunaras' pt jucarii si nu se strica deloc pielea.
Noi il folosim de 18 luni, niic nu se cunoaste locul unde sta scaunul de masina.
Bine ca mi-ai adus aminte caci mai tb sa comandam una pt bebe 2...
La fel pt cand 'bebe' e mai mare ( 2-3-6 ani+) se poate lua o aparatoare pt scaunul din fata (care tot asa contine jucarii /console pt cei mai mari ) si protejaza scaunul din fata de ghetute murdare de noroi si mai ales de sgarieturile provocate de acestea. Eu sincer cred ca o sa le iau pana la vreo 12 ani...
Noi avem aceasta 'husa':
http://www.jojomamanbebe.co.uk/detailfash.php?type=FASH&code=A6795&proddesc=Luxury+Car+Seat+Protection+Mat&supercategory=BRN00042&branch=&wcategory=CAT00427&catdesc=&super=0030BRN00042~0010BRN00052~0180CAT00427&treecode=TRE00009
Asa ca nu te speria , nu e musai sa iti distrugi masina...
Lara
w15+ si Huckleberry ErrieHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
India
eveline spune:
Salutare!
Da vad ca ati scris nu gluma, tre' sa merg sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut.
Noi am gradinarit toata sambata si am facut ceva de mancare si drept urmare am picat franta pe la 9 seara.
Duminica a plouat mocaneste toata ziua, nici n-am iesit din casa....cred ca e prima data in viata mea cand ma bucur ca ploua... si sotul meu a observat ca ne-am transformat in tarani veritabili, numai pe batrani de mult ce-i mai auzeam ca se bucura ca ploua.. Dar noi daca am plantat una alta sambata va dati seama ce bine a prins ploaia de ieri.
La multi ani! cu intarziere urez si eu celor ce poarta nume de flori.
12+
si mamica de
Bianca
andra_b spune:
Neata Eveline!
Eu sunt pe-acasa, libera saptamana asta... Asa ca fac putina curatenie si intre timp in pauze mai dau o fuga sa vad care ati mai scris... ![]()
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
12+ cu bebe mic
andra_b spune:
Am modificat si saptamana, Doamne ajuta sa ajung la termen cu ele!
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
13+ cu bebe mic
pianna spune:
Neatza burtici!
Sunt total dezorientata dupa ce am citit discutiile treute despre carucioare. Nu am nici cea mai vaga idee despre cum ar trebui sa fie caruciorul meu. Sper sa ma luminez pe parcurs, daca nu o s apelez cu incredere la sfaturile voastre.
crina la multi ani cu intarzire
9+
nastasie spune:
neata, burtici.
eu mananc de la 8 continuu.mai fac si treaba.ieri mi-a facut mama niste icre de casa cu ceapa verde un deliciu.
de carut si eu sunt in ceata, am unul de la razvan insa e intr-un pod pe la matusa mea asa ca nu stiu in ce stadiu e.asa ca urmaresc subiectul cu interes daca e nevoie sa iau.mi-ar placea ceva gen 3 in 1 mai ales ca trebuie sa-mi iau cos pana la 13 kg ca ala vechi nu mai e bun.dar nu stiu cat e de bun.
ceea ce ma bucura e ca am de la razvan un patut de lemn superb in stare noua si e 70 pe 140 cu 2 nivele si cu sertare.se face si pat de 1 persoana, desi am dat comanda de paturi etajate.macar de patut am scapat.mai am un carut sport, trotinete, biciclete, triciclete, scaune de masa am 2.asa ca aici am scapat.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
eveline spune:
Eu pentru Bia am avut doua carucioare: unul mai mare, gen landou si in care ulterior putea sa stea si in fundulet si unul super fain sport, care se plia tip umbrela si care avea trei nivele de lasat pe spate in pozitie orizontala maxima. Primul l-am dat cumnatei mele pentru nepoticxa mea si acum il voi lua inapoi insa dupa doua generatii de copchii atomici nu stiu zau in ce stare mai e. Si al doilea l-a dat sotul degeaba unui vecin pe care-l aveam acolo unde stateam inainte. Omul a venit sa ni-l ceara cu imprumt deoarece avea un copil mic si noua nu ne mai trebuia, si sotul l-a dat de tot "ca noua doar nu ne mai trebuie". In momentele alea era sigur ca alt copil nu mai facem, aveam nervii pe bigudiuri cu Bia. M-a suparat un pic gestul, nu pentru ca ma gandeam ca ne-ar mai trebui, dar daca tot l-a dat de tot macar sa-l fi dat surorii lui, pentru nepotica.... dar sanatosi sa fim.
Patutul pentru Bia a fost facut la comanda si a fost tare fain dar si pe ala l-am promis...prin noiembrie vecinilor nostrii. Si prin ianuarie cand le-am spus ca sunt insarcinata, a venit el la noi si ne-a spus ca si-a luat gandul de la pat, nu-i asa?! M-am uitat la sot, sotul la mine si i-am spus omului ca promisiunea-i promisiune si patu-i al lui. Mai ales ca-s tare amarati si efectiv ne facem o pomana...si o sa aiba si gemeni, macar cu asta sa-i ajutam.
Eu ce caut de la un carut: sa fie usor, sa se plieze ca sa intre in masina, si sa aiba roti tapene.
12+
si mamica de
Bianca