Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (28)
Raspunsuri - Pagina 21
iomur spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_b Iomur la multi ani sotului si sper sa iti revii din socul asta cat mai repede! Iarta-ma dar eu nu stiu si as vrea sa stiu... daca nu te superi... ce 'varsta' avea bebe cand s-a oprit? Sincer vestea ta m-a dat tare peste cap si de asta acum am si mai mari emotii pentru dupa-masa. Doamne ajuta! Te imbratisez si vara asta sa nadajduim ca o sa re-intri la odisee ![]() Ale ------------------------------ Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit. ----------------------------- 13+ cu bebe mic |
eu aveam 9 saptamani si 4 zile. am inteles ca riscurile sunt mai mari pana in 12 saptamani. toti incearca sa imi zica ca a fost mai bine acum decat mai tarziu. poate asa si este dar pentru mine durerea e la fel,, caci era prima sarcina si mi-am dorit-o ... si nici chiar tinerica tinerica nu mai sunt. Dar cine stie, incerc si eu sa ma visez cu un bebita in brate si poate data viitoare va fi mai bine. Maine imi ies rezultatele de la anatomie patologica si poate imi dau medicii si mie un raspuns, ca eu pana acum nu am gasit nicio explicatie. As vrea sa fi fiu eu ultima care sa va fi dat o veste atat de proasta si toate sa ajungeti la 36-40 de saptamani si sa fie totul foarte foarte bine
maya71 spune:
Iomur sufletel drag, eu am 38 si tot am sperante cu carul... Tinerica nici eu nu mai sunt... dar in buletin, eu ma simt fresh si in forma... si sper ca ceasul meu biologic este ok.
ioana_naomi spune:
Buna burtici,
Am revenit si noi dupa cateva zile bune, am vazut ca ati fost tare active, s-au intamplat foarte multe.
Iomur mi-a parut foarte rau sa citesc noutatile tale... mai ales ca si noi aproape din acelasi motiv nu am mai intrat. Am fost la urgenta la Bucur (cu dureri de burta si sangerari) pe 24 unde ne-a si oprit, am stat cu sufletul la gura dar din fericire bb este ok, colul este inchis, insa avem de luat la pastilute cu pumnu si repaos la pat....Dr. nostru ne-a spus ca pe 24 au fost o groaza de avorturi din cauza presiunii atmosferice si a schimbarilor... asa ca burtici aveti mare grija si la primul semn dati fuga la doctor.
geo_s spune:
hello - sunt noua si vroiam sa va intreb daca voi ati inceput sa-i simtiti deja pe cei mici in burtica. Daca da - cam care este senzatia?
geo
15 + cu un
si o
(inca nu se stie
)
Klarisse spune:
Ioana ma bucur ca totul este ok cu tine si cu bebe. 

Nu stiam ca schimbarile climatice pot afecta cumva sarcina..
Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ioana_naomi spune:
klarisse nici eu nu stiam dar se pare ca pot face foarte rau..si nici nu prea avem cum sa ne "pazim"
andra_b spune:
Doamne ajuta la toate mamicile sa fie bine!!
Va multumesc din suflet de incurajari!!! 
Ioana ma bucur ca pana la urma e ok, stai linistita acolo si sigur o sa fie foarte bine! 
Eu am revenit de la o plimbare de o ora jumate cu niste proaspete mamici in jurul blocului si am auzit tot felul de lucruri de bebicit dar acum nu imi intra in cap si sincer si eu prefer sa le las pentru perioada respectiva!
Aici la noi e tare fain afara, soare, doar bate putin vantul dar e super de plimbare! Si eu ma simt mai 'proaspata'! ![]()
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
13+ cu bebe mic
Iunia82 spune:
Da, eu am inceput sa simt ceva activitate in burtica, ce-i drept subtila. Sunt mai multe tipuri de senzatii. Oricum ce este clar, este ca simt ceva ce nu am mai simtit.
Simt ca niste ghionturi, ca si cum cineva ar vrea sa iasa din burtica :))) Am senzatia ca sunt niste miscari intestinale involuntare, dar mai puternice si nu seamana cu nimic de pana acum...
dar cred ca fiecare simte in felul ei...
Azi fac si eu ecografie care poate se lasa cu o culoare de carucior... Tineti-mi pumnii!
17+
Klarisse spune:
Iunia felicitari pentru miscarile lui bebe si multa bafta azi la eco, sa ne aduci vesti bune si sa mai coloram un carucior.

Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
iomur spune:
klarisse tu spuneai ca mergi la doamna mihalceanu, nu? ca la ea ma gandeam si eu sa merg peste vreo 2 saptamani la un consult ... e adevarat ca e putin mai dura?