Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Neata! La multi ani tuturor burticilor cu nume de flori!

uta28 este 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Ana acum am vazut ca m-ai intrebat de poze la lucrusoare. Ei bine aparatul meu a suferit un accident pentru ca am mers sa facem curse cu masinute din acelea mici (nu stiu cum le spune )si il avea sotul in buzunar si l-a pierdut pe pista... l-am gasit dar spart.. este in reparatii. Oricum nu am luat foarte multe lucruri: o pereche de botosei albastri mici, mici de la baby gap si un boddy, o pereche de botosei cu blanita alba in interior, manusele albe cu ursuleti ca apoi au schimbat colectiile si lucrusoarele de vara cred ca sunt prea subtiri pentru cand voi naste eu. Am tot fost la mothercare pentru ca au materiale de calitate, dar ma cam deranjeaza faptul ca au atat de putine modele fata de site si preturile sunt extrem de umflate. Asa ca pe la mijlocul verii cand se schimba iar colectia voi comanda de pe site, asa cum m-a sfatuit prietena mea. Iesi cu pretul mult mai mic si chiar ai de unde alege. Inca un sfat tot de la ea: pentru cine are masina cu piele inauntru exista la mothercare o protectoare care se pune sub scaunul lui bebe (este ca un covoras din cauciuc micut ) asta a cumparat-o dupa ce si-a stricat o data pielea din masina.. a zis ca este foarte utila. Din nou in Romanica e dublu pretul fata de site.

Buburuza te admir sa stii, eu sunt destul de fricoasa- si sotul meu vrea sa ne mutam la un moment dat la mare in Turcia , iar eu privesc cu groaza momentul gandindu-ma ca nu ma voi acomoda si ma voi simti singura.

Cori 14 s !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Am aparut si eu sa va salut si sa va urez tuturor floricelelor o zi frumoasa si fericita!
Fetelor cate stiti despre carucioare! Eu nu stiu nici un nume de carut, nimic, nici nu stiu cat costa nici ce contine ! Sunt varza ce sa mai!
Cred ca trebuie sa ma plimb mai des prin magazinele de copii. Mie nu-mi vine sa intru deocamdata, mi se pare cam devreme. Dar cand va vad pe voi parca nu mai e atat de devreme. Zboara timpul si, aveti dreptate, trebuie sa stim ce vom cumpara.

Cristina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Cori – suna asa dragute lucrusoarele tale … si eu am fost plecata din tara de curand si eram chitita sa iau muuulte hainute de bebe insa am patit exact ce zici, deja e intrata colectia de vara cu chestii f dragute dar prea subtiri pt cand nastem noi
Evident, ce am gasit gros am luat iar ce era irezistibil din cele subtiri le-am luat marime mai mare, sa le poarte in primavara viitoare
N-am stiut ca pe site la mothercare e mai ieftin, ia chiar sa bag si eu un ochi
Si n-am inteles: daca ai scaune din piele in masina se strica de la scaunul de bebe ? Habar n-aveam !

Fetelor apropos de mutat, mai ales cu tot stresul crizei asteia la un moment-dat vorbeam cu barbata-miu ca noi am vinde tot ce avem pe aici si ne-am cara undeva pe langa Atena, sa ne facem un restaurant pe malul marii si sa ducem o viata simpla si fara batai de cap … Sincer Romania mi se pare din ce in ce mai …hopeless si credeti-ma ca sunt o patrioata convinsa. Cred ca mai mult ma ingretoseaza politica si fiscalitatea, in rest cred ca e o tara minunata insa oamenii au devenit asa rai … Hai ca iar dau in probleme existentiale

Buna dimineata, fulguta ! Pari cam somnoroasa …

chichiutza - eu ma chinui de ani de zile sa am un bebe asa ca in tot timpul asta ca sa nu ma depresez ma prefaceam ca in curand voi intra in randul mamicilor asa ca stateam numai pe site-uri cu carucioare, hainute, etc
In plus, am mai avut o sarcina pe care am pierdut-o si atunci am facut research serios. Asa am invatat carucioarele ...Stai linistita, mai e o gramada de timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Ana, iarta-ma daca ti-am facut pofta!

Sarbatorim Pastele, cum nu? Sotul meu e catolic, iar familionul lui este ortodox. In plus, vin ai mei pe 2 in vizita la noi, asa ca mama va inrosi oua omaneze! :))))

Te puuup Ana si va pup fetelor! Vorbim mai tarziu, ca acum trebuie sa fug!

16+

Mergi la inceput

Buburuza - my pleasure ! Deja am bagat niste urechi cremoase de iepuras Kinder
Aha, deci si tu esti in atmosfera ... eu abia astept sa vina Pastele, sa sarbatorim, sa ne intalnim cu totii
Te pup Bubu, spor la curs !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Da Ana, se strica pielea, mai ales dupa 6 luni cand treci la scaunelul mai mare si mai greu -pur si simplu iti lasa niste santuri si zgarieturi pe piele de toata frumusetea. Si apropo de scaune de masina. Pentru fetele care iau modele gen stokke ce nu au scaun de bebe inclus exista modele de scaune care se pot folosi de 0 la 3-4 ani. Initial se fixeaza cu spatele la sofer si se inclina foarte mult cu ajutorul suportului + ca au si un strat exterior care sa fie pe marimea lui bebe ce apoi se da jos, se intoarce si gata. Asta ca sa nu fii nevoita sa schimbi 2 scaune de masina. Am vazut modelul acesta la mothercare, chicco si inglesina. Nu stiu inca de maxi-cosi daca au.

Cori 14 s !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Neata, Ana! Si somnoroasa de la vreme si ametit de la Elevit! Deja nu mai suport sa inghit atatea buline pe zi, dar.. nu am incotro.
Cat despre hainute, eu am sa cumpar din afara, dar abia cand o sa aflu sexul copilului. Pe site-uri din UK si USA sunt colectiile vechi 2009-2010 la preturi reduse.

Ma duc sa mai motai un pic in patuc.
Pup fetele!

uta28 este 11+

Mergi la inceput

cori - nici nu stiam ca exista doua tipuri de scaune
Am retinut si faza cu protectia de scaune, sar'na !

Sa stii ca Stokke scoate si scaun de masina, odata cu modelul nou. Pe platforma Besafe (eu nu stiu ce e, dar asa mi-a zis d-na de la magazin) si cu isofix

Fetelor voi ati inceput sa va dati cu crema pe burtica ?
Eu nu am inceput decat cu Garmastan pt sani, ca sa-mi formez sfarcurile. In rest. nimic ...
fulguta - si eu tot din sua si uk vreau sa-mi comand
Motaiala placuta !
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Sa nu-mi ziceti ca-i amiaza, ca nu simt...mi-e un sooomn, de parca n-am dormit doua zile...cred ca-i de vina ploaia de afara! Zic si eu... Noroc c-am fost ieri la iarba verde, ca azi e tare urat, nu iesim nicaieri, asteptam niste prieteni in vizita cu copiii.

Ce-mi place ca incepeti sa vorbiti de lucrusoare de bebeeee!!!
Eu deja am cumparat o gramada, bebe are de la maica-mea si o rochita si pantofiori.. O sa le fac o poza intr-o zi sa le vedeti ce dragute sunt! Deci daca la urmatoarea eco iese ca-i baiat, am pus-o! I-am comandat deja si patut si saltea si lenjerie si scaun de masa...nu ma fugariti, nu m-am putut abtine si am considerat, pe-o parte, ca e mai bine sa iau din timp, sa nu se adune atunci f. multe cheltuieli...sa nu credeti ca stam asa bine cu banii! Deci bebe are deja doua sacose mari de hainute...trebuie sa ma abtin sa ma mai uit prin magazine si pe site-uri de-acum.

Uitam, na!
La multi ani tuturor florilor!
O zi cat mai frumoasa va doresc!

Lora, mami de Iustina si 17+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput