Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Ana, si eu am fost la eco la 11 s si 13 s si mi-au spus ca e baiat si am mai fost la una la 14 s si acum e fata . Pe mine m-a distrat faza, dar eu ii cumparasem deja chestii albastre. Acum m-am calmat si astept 17 s sa stiu sigur ce e pana la urma.

Cori 14 s !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Ana, m-am trezit astazi la 8 (adica 7 ora Romaniei) ca a dat buzna doamna care ma ajuta la curatenie! Altfel as fi si acum!

Sunt plecata din Romania din septembrie anul trecut si am fost deja intr-o vizita de Craciun. Asa cum am mai scris chiar ieri (?) - daca nu cumva ma inseala neuronul insarcinat - m-am acomodat foarte bine si nu mi-e dor de Romania. Cu ai mei vorbesc si ma vad zilnic pe net/webcam si reusesc sa tin legatura destul de bine si cu prietenii dragi din tara. Dupa ce am muncit in Romania ca avocat "de succes" 7 ani cate 12 ore pe zi, iata ca din septembrie sunt casnica si crede-ma ca nu ma plictisesc deloc. Nu regret nicio secunda ca m-am mutat (desi - trebuie sa recunosc - ca decizia nu a fost usoara). Daca ai stii cat de frumos si curat e aici... cat de politicosi, relaxati si zambitori sunt arabii astia de care noua ne este atat de teama... si nu numai teama. Ce peisaje, cum arata apa marii... Un vis! Nu am fost inca in Dubai (desi e la o aruncatura de bat), insa din cate am inteles Muscatul este foarte diferit. Familistii (cei pentru care viata de noapte nu e vitala) spun ca prefera Muscatul, Dubaiul fiind mult prea agitat si aglomerat.

Hehehehe! Daca invat libaneza, nu o sa fiu in stare sa inteleg stirile de la TV si nici ce se vorbeste aici in Golf... In concluzie, cred ca trebuie sa le invat pe amandoua in paralel. Invat ce invat de una singura si dupa aia o sa ma invete bebe, care va invata de la taticul lui, iar taticul va invata de la bebe romana si tot asa! Hehehehehe. Bietul copil!

Si as mai scrie, dar vad ca am umplut deja o coala A4!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

cori – si mie mi-ar placea tare mult sa nasc naturel, dar se pare ca nu prea e posibil… Principalul motiv e trombofilia mea si tratamentul anti-coagulant pe care il fac si care trebuie interrupt cu o sapt inainte de nastere, ori la naturala nu ai de unde sa stii cand va fi
Si stii ceva ? cred ca in clinicile private nu prea au chef sa nasti natural, si nu ma refer aici la medic cat la restul echipei … Oricum, eu nu am renuntat la idée
Ha, si eu cand mai intru in magazine de bebelusi si le vad ca alea ca ma intreaba daca vreau sa iau un cadou, ma tin cu subanteles de burtica (genul: hellooo, nu vedeti ca sunt gravi ??!!) si-mi unflu burtica cum pot eu mai bine …
La carucioare avem aceleasi gusturi… insa eu cred ca m-am decis pe stokke. Vezi ca apare modelul nou care are imbunatatiri plus o gama noua de culori. Insa la modelul vechi sunt super-promotii. Uita-te si tu pe site-ul asta : www.lullabys.co.uk ca sunt muuult mai ieftine !
Alte modele de carucioare care imi plac: Peg Perego Skate, Orbit Baby, Micralite Toro, Mutsy
Ai facut poze la ce hainute ai apucat deja sa cumperi ?

Vaaaai, am incremenit cand am citit ultimul tau mesaj … Pe bune ???!!!

Buburuza unde ai fugit ???!!! Ne-ai trezit si tu ai fugit in patut sau ai sters-o la plaja (eu zic sa zici ca erai la plaja, ca sa murim toate de invidie )
16+

Mergi la inceput

Habar nu am ce carucior trebuie sa cumpar... Cori, esti tare norocoasa ca are cine sa te sfatuiasca!

Am mai scris ca urmeaza sa-mi schimb dr. La ultima eco de 16 sapt. m-a intrebat ea pe mine ce cred ca e... fetita sau baiat? Dupa insistente, a zis ca "s-ar putea sa fie baiat ca parca se vad testicolele"... dar "betigasul" nu s-a vazut. In concluzie, nu am cumparat nimic ca nu stiu ce si cum. Sunt programata pe 3 aprilie la eco la o alta dr... poate-poate ii aflam secretul lui bebe!

16+

Mergi la inceput

Buburuza, iarta-ma, crede-ma ca nu apuc sa citesc decat maxim 4 pagini pe capitol, in we sunt mai libera ca in rest ...
Waw, ce schimbare dramatica in viata ta, suna asa minunat cum e acolo la tine ...
E firesc sa stii sa savurezi acum noua ta viata, dupa un ritm infernal de munca cred ca te bucuri la maxim acum
Pfii, ce bine ti-ai mai facut planul, sa invatati toti toate limbile, chiar sunt curioasa cum va decurge de fapt treaba asta in viitor
Insa voiam sa te intreb: ai reusit sa-ti faci prieteni ? Ai unde ?

Fetelooor, iertare... intrasem cu gandul sa urez la multi ani tuturor Floricelelor, mai ales crinutei noastre si sotului ei, care are dubla sarbatoare azi !

Sa aveti o zi minunata cu toatele !

16+

Mergi la inceput

Ana, aici sunt! Mananc ciocolata alba si imi fac tema ca azi ma duc la scoala!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Ana, super siteul. Si foarte mare diferenta de pret. La chicco in dorobanti era 4400 ron si sotul a sunat in Turcia la magazine si era tot cam asa. Dar oare cat o dura oferta asta si cat o costa transportul. Pretul in ron ar veni 2900 de pe site.. foarte tare.

Cori 14 s !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Ana , prieteni nu am cum am in Romania... Noroc ca il am pe prietenul meu pe care l-am transformat in sot anul trecut! El este in Oman de 8 ani, asa ca iesim cu prietenii si cu o parte din familia lui (restul familiei ii este in Liban). Presupun ca imi va fi mai usor sa-mi fac prieteni cand o sa am un job. Planul era ca de la 1 ian sa incep sa-mi caut de munca, doar ca pe 2 ian am aflat ca sunt , asa ca am amanat... Dar nu vreau sa ma plang pt ca va am pe voi si chiar ieri am iesit la o inghetata "ca fetele", adica 3 fete cucuiete: 2 romance si o canadianca.

16+

Mergi la inceput

La multi ani Crinei si tuturor florilor!!! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite si sa va bucurati de puii vostri!!!

16+

Mergi la inceput

Da Buburuza stiu ca ma tot minunam de tine, ca esti in aceeasi sapt ca si mine si eu am aflat de mult si tu nimic. Hai stai sa vedem ca poate-mi zice marti ca e baietel si atunci sa te tii
Uf, mi-ai facut pofta de ciocolata alba …de fapt, de un iepuras kinder care are si un strat de ciocolata alba …
Chiar: la voi nu se serbeaza Pastele, nu ?
A, pai lasa ca in timp prietenii lui vor deveni ai vostri si va fi totul minunat. Si tu pari o persoana f prietenoasa asa ca sigur nu vei avea probleme
Cori - pai ofertele astea sunt de cateva luni. Poate sunt asa convenabile pt ca in curand se schimba modelul, nu stiu …
Transportul costa 50 lire la un carucior deci tot e convenabil

Mergi la inceput