Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Perianu

Lora G - si ca carucioare ai in vedere acum ?
Eu era cat pe ce sa cumpar azi carucior la kidex, insa am reusit sa ma abtin pt ca oricum vreau sa mi-l comand

Daca va intereseaza, aici se pot comanda carucioare mult mai ieftine decat la noi, transportul costa in plus vreo 50 lire: http://www.lullabys.co.uk/

16+

Ana, f. fain site-ul, o sa-l studiez si eu.
Noi la asta ne-am hotarat, o combinatie de rosu si gri deschis:
http://www.bimbomarket.it/gb/en/trio-ethos-blu-silver-149-P17148.htm

Lora, mami de Iustina si 17+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Fistiq si eu la prima sarcina nu-mi bateam capul cu carutul, imi era egal (credeam eu), dar conteaza foarte mult sa incerci mai multe. Apoi inainte cu vreo doua luni sa nasc,eu am mers pur si simplu in magazine si icnercam carucioarele plimbandu-le pe acolo. Eram tare confuza. Pana la urma m-am hotarat asupra unuia.
http://www.haberkorn-kinderwagen.at/index.php?tpl=variosport#
asta l-am primit cadou de la parintii mei. Cam pe la 8 luni, l-am pus pe eric in varinata sport dar nu era prea confortabil pentru el.Am cautat altul cu scaun mai moale si l-am gasit pe asta:
http://www.quinny.com/ot-en/strollers/buzz-3 si sunt foarte multumita de el si de accesoriile lui( protectie de ploaie si vant, umbreluta etc.)
Ieri am cumparat un buggy (caruior pt cumparaturi, calatorii) pt ca in mai plecam 2 saptamani in concediu in Turcia si o sa avem nevoie oricum de inca un caruior cand se va naste bebe.
http://www.mytoys.de/ABC-Design-Luxus-Liegebuggy-TakeOff-rubin/Restposten/KID/de-mt.ba.ca02.25/1991005

incearca din timp sa te decizi asupra unui caruior care sa le imbine pe toate, sa nu fie greu si mare.Lora s-a exprimat mai bine ca si mine.

14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui nataliaz

Buna seara la toate mamicile cu burtici , dar si la aspirante.

Va urmaresc de ceva vreme , dar imi e f greu sa scriu.
Doar in week-end am timp mai mult sa stau la calculator ca sa pota scrie. Va mai citesc in timpul saptamanii de la serviciu, dar nu prea am timp. In weekend recuperez
Oricum , dragele mele aveti o viteza la scris fantastica.
Burtica noasta are 14 saptamani, dar nu stiu inca daca e roz sau bleu.
Eu presimt ca e bleu, dar la fel de mult imi place sa fie si roz, Sanatos sa fie ca ni-l dorim de mult.
La mine primele 13 saptamani au fost grele, cu stari de greata toata ziua si noaptea, dar fara sa pot voma, crampe stomacale, foame continua si nu puteam manca decat paine prajita si mere. Acum suntem mai bine, mancam, numai avem asa greturi si stari de rau, doar f multa oboseala.

Va pupicim si sa citesc numai de bine de la voi.

14+

Natalia bine ai revenit printre noi.Ma bucur ca te simti bine si a trecut perioada nasoala. Sa intri mai des si sa ne spui cum decurge sarcina!

14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!!!

Unde sunteti fetelor? Tot la ? Desteptarea!!! E trecut de 9!!! Pana va dati voi jos din pat, prepar eu pentru toata lumea si o tin la cald (doar pe a mea o fac cu un cub de gheata, ca prea e cald aici... ieri au fost 40 de grade Celsius )

Ha! Ce ma bucur ca s-a schimbat ora in Romania, acum nu a mai ramas decat o ora diferenta intre ora Romaniei si ora Omanului! Ma simt mai aproape de voi!

Sa aveti o duminica frumoasa si linistita!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Vad ca tot singura sunt pe aici!!! Dar am chef de vorba!!! Hai sa va povestesc ce fac eu acum: invat alfabetul!!! Alfabetul limbii arabe! Am ajuns la 30 de ani sa invat alfabetul! Hihihihihi!!! Este ingrozitor sa nu fii in stare sa iti scrii propriul nume... Ca sa nu mai vb de pronuntie! Locuind intr-o tara araba si fiind casatorita cu un libanez, m-am gandit ca mi-ar prinde bine sa ma inscriu la un curs de limba araba. Zis si facut! Singura problema ar fi ca ceea ce invat eu nu are aproape nicio legatura cu limba vorbita de sotul meu! Sa ma explic: limba araba literara este una singura pentru toate tarile arabe, dar este vorbita in multe dialecte si practic limba literara este utilizata doar pentru chestiuni oficiale, nefiind vorbita in mod curent. Intrucat eu invat limba literara, el intelege ce spun eu, insa eu nu inteleg decat anumite cuvinte/franturi de fraza spuse pe el. Funny, nu?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Neata!! Sunt si eu pe aici desi probabil nu va mai amintiti de mine (dar sunt pe listuta ). Nu am mai intrat de ceva vreme deoarece sunt tare ocupata la lucru (de acolo oricum nu pot intra) iar cand vin acasa pur si simplu dorm. Nu pot face altceva nimic. Dar va citesc si sper sa nu mai vedem decat vesti bunne, bune.
Am postat mai demult ceva despre doctorita mea Mirela Popa si am primit niste raspunsuri cu semne de intrebare. Voiam sa spun ca deocamdata sunt foarte multumita de dansa si nu numai eu, si sora mea care e insarcinata in 15s. Mie dna doctor mi-a fost recomandata de catre medicul care m-a ajutat sa raman insarcinata- dna dr endocrinlog Magda Bajenaru in care am incredere 100%. Si pot sa spun ca eu sunt o stresata si o disperata asa ca am tot sunat-o pe dr Popa ba ca ma doare spatele, ba burta, ba ca merg la toaleta prea des si poate am infectie si mi-a raspuns pe mobil tot timpul, m-a chemat la camera de garda si a fost foarte ok.

Buburuza, bafta multa cu alfabetul. Sotul meu este turc si si eu ma chinui sa invat limba . Cam chinuitor, ce pot sa spun, dar eu sunt o curioasa si nu pot sa stau langa cineva si sa nu inteleg ce spune si uite numai de-asta o sa reusesc .

Cori 14 s !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

LoraG – e foarte frumos modelul ales de tine !
Loredana - vinde casa din Ro, aici nu mai e de intors
Voiam sa te intreb niste chestii: de unde ti-ai dat seama ca varianta sport la primul carut era incomoda pt Eric ?
Si de ce Buggy e acum mai de vacanta decat Queeny ? scuza-ma daca pun intrebari stupide dar chiar nu-mi dau seama
Tu zici sa fie un carut care le are pe toate, dar noi, cele care nu am mai avut bebe, habar n-avem. Eu recunosc ca mi-am ales carutul dupa …frumusete
Buburuza – esti mortala ! Ar fi super daca s-ar inventa un sistem ca atunci cand citeste lumea mesajul tau sa inceapa si o goarna sa sune … Dar tu esti suficient de tonica, uite, eu m-am trezit !
Acuma nu te-astepta si tu ca toata lumea sa se trezeasca dupa ora noua instant, eu am reusit doar pt ca aseara m-am culcat o data cu gainile
In legatura cu limba : de cat timp esti acolo ? cum te-ai adaptat, ca uite Loredana deja vorbeste de Austria ca de tara ei … Eu cand am fost in Dubai mi s-a parut …alta lume.
Si nu exista un curs in care sa inveti direct ...libaneza ?
Hm, foarte interesant, sincer nu am stiut asta cu limba oficiala araba si ca restul sunt …dialecte

16 +

Mergi la inceput

Cori mic – hai ca si tu m-ai bine-dispus … cica “sunt pe listuta”. Bravo mai, crezi ca mai sta cineva sa te verifice … suntem toate bine-venite aici, chiar daca intram din ani in paste, cum avem si noi timp
Se pare ca suntem in aceeasi saptamana si avem aceeasi dr. Poate nastem o data si ne intalnim pe-acolo
Mi s-a parut fantastic ca sora ta e si ea gravi si inca sunteti asa aproape !
Despre Mirela Popa: eu am fost o data la ea si mi-a placut maxim. Si am doua prietene care au nascut cu ea si au zis ca e super-super !
Edit : scuze, m-am uitat mai sus, acum am vazut ca esti in 14 sapt, nu in 16. Dar tot ne putem intalni pe-acolo ...

16+

Mergi la inceput

Fetelor, sa va zic dilema mea: eu am aflat de la 11 s si 6 zile ca voi avea fetita
De atunci am mai fost la 2 eco ce au confirmat acelasi lucru
Si totusi am citit ca la 16 sapt se vede cel mai bine, asa ca ma credeti ca inca am emotii pt marti cand ma duc la eco ? Eu am o prietena gravi care stia ca are fetita si la 16 sapt s-a transformat in baietel. Am aflat asta de curand si m-a marcat ...

Acuma ... n-ar fi bai, dar eu deja am avut mancarici in palma si am luat un sac de hainute roz, plus cercei

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Ana, sa dea Domnul! Ar fi frumos Tu cum ai vrea sa nasti? Natural sau cezariana. Eu as vrea natural, dar pana acum nu am discutat despre asta cu dr (cred ca e prea devreme).

In legatura cu ce carucior vom lua si eu sunt dintre cele care au inceput deja cautarile, doar ca eu le gasesc defecte le toate...
Am si colege la lucru, una dintre ele ma invata absolut tot ceea ce ar putea interesa o graviduta, ba am fost si in magazine sa ii cumpere diverse lui bebe si mi-a dat si acolo lectii cu tot cu vanzatoarele care se cam uitau chioras la burta mea semi-inexistenta.

Eu am trei modele in vizor:
-primul este Stokke- care insa este destul de scump si in plus nu stiu daca merita: landoul e super, dar partea sport este foarte tare- se simte plasticul prin materialul textil ca la nici un altul si este si micut. Am vazut un copil mai maricel in parc intr-unul din asta si incerca sa doarma, va spun sincer ca arata de parca statea spanzurat cu capul atarnandu-i intr-o parte si se vedea clar cat e de inghesuit.Vanzatoarea mi-a spus ca e pana la 4 ani.. eu nu inteleg unde incape dupa 1 an.
-al doilea este MaxiCosi- Mura4 din simplul fapt ca cel cu trei roti nu imi place cum arata, dar si asta are niste roti gigantice. Am inteles de la mamici ca sunt f f multumite, dar stiu si eu? Mie trebuie sa imi atraga si ochiul..
- al treilea este Quinny , tot cu 4 roti la care imi plac rotile , dar nu imi place cum arata partea sport... Oricum, l-am vazut in magazin si pot sa spun ca este moale si confortabil pt bebe... l-am intors pe toate partile..

Alte modele de calitate mai stiti?

Cori 14 s !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput