Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (28)
Raspunsuri - Pagina 15
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor.
Multumesc din suflet pentru urari. Sunteti foarte dragute si de aceea de azi noapte stau in bucatarie sa va pregatesc tort, prajiturele, suc natural si ceva de rontait ca doar azi eu fac cinste.
va astept cu drag in vizita ca oricum afara ploua cu galeata si nu avem unde sa mergem.
le urez si eu La multi ani tuturor floricelelor din lume, sa fie sanatoase si fericite.

13+
crina 
crina-s spune:
Imi e asa de drag de voi ca ai inceput sa vorbiti de hainute, de caruturi......of de abia astept sa incep si eu cautarile.
sa aveti o duminica minunata!

13+
crina 
Buburuza_10 spune:
Inainte sa ies pe usa, am mai tras cu ochiul la ce faceti voi aici!
Multumesc, Ana! 
Cori, pai cum sa te simti singura? Vei fi cu sotul si cu bebele tau! Familia ta, universul tau! In plus, vei fi la o aruncatura de bat de mare si de soare! Stii cat de fericita sunt ca vad marea in fiecare zi? O iubesc si imi da senzatia de libertate si nemarginire! Va faceti voi calculele si daca veti ajunge la concluzia ca e mai bine sa va mutati, fa-o! In plus, ai fi atat de aproape de Romania si ai putea sa te intorci oricand.
16+
cori_mic spune:
Ana, eu mi-am luat gama 9 months de la Mustela ce include: crema pt sani, crema vergeturi dubla actiune pt burtica si solduri , crema pt picioare - e cu menthol si le simti mai usoare si crema hidratanta pt restul corpului. Bineinteles ca nu sunt toate necesare, dar eu am prins o oferta buna si am profitat. Dar mai ieri citeam despre cate contin toate produsele astea si chiar stau sa ma gandesc serios daca sa trec pe o gama bio gen LOccitane. Nu stiu sincer. Pentru gravide sunt considerate bune uleiul de argan si untul de shea care hidrateaza si dau elasticitate.
Sa stii ca e important sa incepi de cand incepe sa creasca burtica sa creezi elasticitate pielii.
Fulguta, somn usor, cu vremea asta nu prea ai multe optiuni. Sotul meu zice ca el nu a vazut in viata lui oras ca Bucurestiul: in timpul saptamanii e frumos si in we se strica vremea mai mereu..
Buburuza stiu ca ai dreptate si stiu ca in 2-3 ani se va intampla. De familia mea imi va fi cel mai dor, suntem foarte apropiati.
Cori
14 s !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
Ana_Perianu spune:
Lora ba da, permite-mi sa-ti spun <buna dimineata
la amiaza>
Si aici e tare urata vremea, noroc vorba ta ca am profitat si eu ieri si am stat numai in aer liber
Haaaa, ce tare esti, cred ca esti cea mai avansata cu cumparaturile desi, daca tot suntem la ora destainuirilor, poate se mai dau in fapt si alte fete 
Pai tu nu te-ai putut abtine, care oricum mai ai o fetita ?... Oricum, tu esti si mai avansata cu sarcina deci e normal
Uf, abia astept sa incepem sa punem pozici cu hainute, sa nu uiti sa faci te rog
Crina pfii, ce harnicuta, mai mai ca as da o fuguta pana la Craiova sa te felicit
personal !
La multi ani, draga mea !
Cori ce sa zic, sincer inainte credeam ca se exagereaza dar daca citesti ce efecte pot avea chimicalele astea te ingrozesti !
Se spune ca toate problemele zilelor noastre: infertilitate, cancere, alergii, etc sunt date inca din viata intrauterine din produsele folosite si consumate de mama
Pe mine cel mai tare ma sperie continutul extrem de chimic al ojelor, in Romania nu se vorbeste despre asta dar in afara deja gravidele nu mai folosesc decat game de oje speciale
cori_mic spune:
Hai ca fac prostii pe aici incercand sa trimit un mesaj... Nu pune nimeni poza cu burtica??? A mea e micuta, creste doar dupa ce mananc ![]()
Cori
IONY_82 spune:
"LA MULTI ANI!" tuturor floricelelor

Crinuta "LA MULTI ANI!" multa multa sanatate si un bebe frumos sanatos si mancacios

Si eu sunt o floricica dar nu stiu decat familiarii ptr ca este al doilea prenume si toata lumea ma stie de Ionela.Aproape si eu uit ca ma numesc si Lacramioara.
O Duminica frumoasa in continuare sa aveti
cori_mic spune:
la multi ani Iony!!!la multi ani Crina si tuturor florilor cu burtica de toamna :)
Cori
Ana_Perianu spune:
eu inca nu am poze cu burtica, doar cu hainute ...
Cori pune tu prima poze cu burtica, eventual dupa ce mananci
Lacramioara atunci si tie la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii !
cori_mic spune:
si unde sunt pozele cu hainute Ana, cum pot sa le vad ca eu nu stiu...
Cori