Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 9
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 am uitat sa va zic: fiecare bebel are 490-500 gr!!!!niste grasuti!!pupai mama Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 21+ Carla MariaMatteo Cristian http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Bulina 25+ cu poznas
racusor2010 spune:
NEata burtici
Denisa, sper ca ai dormit bine azi noapte, in ciuda sforaiturilor
Aelita mercic de sfaturi sper sa stiu sa fac diferenta la hainutele de care zici tu acum mi-am dat seama ce stangace sunt
pufescu zi frumoasa azi! bucura-te de ea si nu te stresa prea tare din cauza socrilor
fetelor, am dormit asa rau azi noapte aseara nu am putut sa aerisesc destul de mult camera, ca facea vecina prajeli si m-am trezit pe la 2 jumate ca muream de cald, nu aveam aer, nasul infundat...ieri am baut si niste cafea *cu mult lapte la birou, cred ca si asta a contribuit....
m-am foit pe toate partile, am baut lapte cald, am adus un vas cu apa in camera, mi-am dat cu apa de mare in nas....pana la urma am reusit sa il trezesc si pe sot si sa ii sara si lui somnul...dar am deschis geamul si dupa aia am adormit....adica pe la 5 dimineata si la 6 jumate m-am trezit normal....
dar am asa o stare rea de la oboseala....ma duc sa fac o baie, poate imi mai revin!
o zi minunata dragele mele!!!
Bulina 25+ cu poznas
racusor2010 spune:
am uitat sa va zic ca bebe nu are treaba cu oboseala lu mami, s-a trezit si tropaie...
si azi noapte mititelul voia sa doarma, dar cum mami se misca la fiecare 2 minute, a inceput si el la un moment dat sa se foiasca....
Bulina 25+ cu poznas
Creatza11 spune:
buna dimineata, fetelor!
Am intrat si eu repejor sa va urez un weekend minunat si relaxant!
Carla sper sa treaca repede zilele de spitalizare, sa fi cuminte, sa-i asculti pe medici, iar noaptea, printre sforaieurile colegelor sa incerci totusi sa dormi, caci nu mai esti acasa si probabil n-ai sa mai poti dormi dimineata pana la pranz cum faceai tu. Sunt sigura ca la ora asta e deja foiala multa la tine in salon, sper totusi ca tu . Pup si grasunii .
20+ cu un invingator
matusa77 spune:
Astazi schimbam semnatura
Denisa ma bucur ca esti bine.bebelanii
Pufescu fa abstractie de socrii
Iar pe restul va pup, trebuie sa plec am cursuri de perfectionare, nu am nici un chef
saptamana 22 Ducu
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui carla_2008 eu sunt in spital acum fetelor,fac perfuzie pe dreapta si va scriu cu stanga.Dr din Ungaria mi-a raspuns dupa o ora si mi-a spus sa fac aici perfuzia pana luni cand vin la el,sa nu ma pun acum pe drumuri cu contractii.Totusi diazepamul ma sperie un pic dar se pare ca nu sunt singura care face asa perfuzii. Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 20+ Carla MariaMatteo Cristian http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
este ok diazepamul crede-ma si nu da dependenta eu am facut 3 luni seara de seara injectabil si dupa ce nu am mai facut nu am avut nici o problema cu somnul!
Anca +19s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
SabrinaLia spune:
citat din mesajul lui bumblebee Off mai fetelor, si pe mine ma mai doare stomacul, dar inca il mai prostesc, sper sa descoperiti leacul! Eu uneori am intepaturi in abdomenul superior, de alea de nu ma lasa sa respir, de la buric in sus, horror! Alina 21+ cu gargarita |
Si eu am intepaturi in partea superioaa a abdomenului .Eu stiam ca e de la constipatie .Dar daca intepaturile sint de scurta durata ,sint de la cordon.
Bumblebee ,Dragaica ,Michellle mi-am notat sfaturile voastre .
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Multumesc mult fetelor pt sustinere.sunteti niste bomboneledeja colegele de camera dorm,eu stau pe net.Sper sa nu ma tina mult aici.Poate pana duminica.... Fetelor dar perfuzia merge atat de incet,ca va dura 8 ore!!!offf....nu stiu cum o sa dorm.... acum recuperez ce ati mai scris! pupici la toate Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 21+ Carla MariaMatteo Cristian http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Ginipralul nici nu trebuie sa curga mai repede de 8 ore-si 30 de minute mai putin de 8 ore -faci tahicardie!
Am trecut si prin asa ceva asa ca stai linistita fa nani pana dimineata ca se poate dormi cu perfuzia in mana!
Anca +19s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
SabrinaLia spune:
Asurile sint alea din git?Ca eu am crezut ca am racit si ma tot dregeam cu ceaiuri.
Am fost saptamina asta la doctor dar am uitat sa o intreb pe doctora de ce ma dor mameloanele la pipait.Pai daca continua asa nici sa alaptez nu o sa pot.
Belelusa are 400g la 20 sapatmini .E bine /nu e bine ,ma duc sa ma uit pe internet sa vad daca sintem in limitele normale.Eu am 57 kg.
Dragaica ,daca te incearca o raceala ,iti doresc refacere grabnica.