Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza burticutele mele dragi!

Denisa, cum te simti? Ai luat o decizie foarte buna ca te-ai dus la spital in Oradea, acolo macar esti supravegheata si nu se poate intampla nimic rau. Uneori ma gandesc si eu daca nu ar fi mai bine sa ma internez, ca in fiecare clipa stau cu frica in san. Te si pe tine si pe bebeii grasuni! Asteptam vesti de la tine!

Pufescu, lasa ca socrii vin si pleaca, zi Doamne fereste de mai rau.

Racusor, felicitari pentru primele cumparaturi! Abia astept si eu sa ma duc sa aleg ce e mai frumos pentru bebelina mea.

Apropo de discutia despre salamul de Sibiu, eu am mancat in sarcina, pentru ca e singurul salam care imi place. Eu am anticorpi pentru toxo, asa ca sper sa nu fie probleme.

weekend placut tuturor!

Alina, 24+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu!
Carla ma bucur ca esti sub supraveghere, de acum doar sa stai relaxata!! Pup burtica
Fetelor sa aveti un week end cu soare si fara intamplari urate!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine mi-a scris de intamplarea trista cu copilul bonei, se poate ca mie fara umidificator imi curge sange din nas tot timpul, de aceea voi lua si pentru bebe, ma gandesc ca la altele nu sunt probleme, cum toata sarcina sunt aici, am calatorit destul de mult, schimbat presiuni samd!

Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aelita, f utile informatiile. is de acord cu ele!normal; ca o las sa vb, da stii cum suntem acuma, ca ne sare repede mustarul..ea in genere nu se baga, dar e genul d eom strans la punga..si a lui si a altuia si vede ca pe o cheltuiala inutila o femeie care sa ajute la treaba in casa. dar eu ajung acasa la ora 8 seara, ca mai stam si in parc cu piticul si in tp saptamanii nu fac nimic de/ale casei. si/asa imi sacrific sambata dimineata si fac d emancare..si un pic de curatenie.spre ex pe sapt viit nu o chem pe tanti, ca nu mai am atatia bani..prefer sa ma duc la epilat de banii aia.

ha ha ha..dragaica..eu zic ca se poate gandi la Craciunul asta. va avea un Mos f generos..:):)dc va fi cezariana, dupa cicatrizare, sexul va fi ok..un picut mai greu pt cele care vor/vom naste natural, dar in timp toate revin la locul lor.

btz ovi..fara dulce la arsuri! fara fructe! saraturi, lapte caldut..sau pastile. rennie e de fapt carbonat de magneziu si calciu. nu va culcati imediat dupa ce ati mancat. si neaparat cu trunchiul mai sus decat de obicei.la mine sarcian trecuta, pe final, doar vomitatul ma linistea, din pacate.si la mine sta piticul pe ficat, n/are treaba!

denisa, e bine ca esti la spital. ai facut efort? ai grija de acum incolo.wow..super grasuti bebelusii..al meu unu singur avea doar 430 gr la 22 sapt!

Paula cu Mihai 24+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Neata delfinariu. Denisa sper ca esti bine, astept vesti bune.

Un sot si o sotie urcau scarile blocului, la care sotul ii spune sotiei:
-Vai, draga ai un fund mare cat o masina de spalat!
Femeia nu spune nimic…Vine seara, barbatul are chef de sex, la care sotia ii spune:
-Eu nu dau drumul la masina de spalat pentru o carpa, mai bine spal-o de mana!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Nu mai stiu cine mi-a scris de intamplarea trista cu copilul bonei, se poate ca mie fara umidificator imi curge sange din nas tot timpul, de aceea voi lua si pentru bebe, ma gandesc ca la altele nu sunt probleme, cum toata sarcina sunt aici, am calatorit destul de mult, schimbat presiuni samd!

Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

eu ti-am povestit-nu am vrut sa te intristez-am vrut doar sa sa sti intamplarea si sa te interesezi, eventual sa vb cu un pediatru maghiar!

Anca +19s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Anca, nu m-am intristat, doar am pus pe listuta de medic!
Totusi voi verifica si rata decesurilor infantile aici ca nu stiam, totusi ma gandesc ca medicul curant al bebelusului respectiv a dat vina exclusiv pe presiune, dar pe de alta parte din cauza handicapului limbii nu ascult nici stirile locale!

Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna ziua burtici!

LA MULTI ANI ADRIANA BUC! SA FII SANATOASA, BB SANATOS SI LA TERMEN SI SA AI O ZI DE NASTERE SUPERBA!

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare delfinariu...

Am aparut si eu in zona, cu vesti noi... in sfarsit am aflat si noi culoarea carutului, spre marea bucurie a sotului care de la prima sarcina si-a dorit fetita... Acum i s-a implinit si lui dorinta.Radiaza de fericire, hihihi. Are o voinicuta de 470g, cred ca e bine.. o sa consult tabelul.

In schimb partea proasta e ca am placenta praevia, si asta m-a cam ingrijorat. Am mai citit si eu pe net cate ceva, ca nu stiam mare lucru despre asta, si acum ma rog la DD sa ma ajute sa tin beblina cat mai mult timp in burtica. Astept si ecografia 4D de la Bucuresti, cand poate se va vedea mai bine si voi avea si o adoua parere.. Sper sa fim bine pana la caapt.

Carla, multa sanatate tie si bebelinilor.

Va pup pe voi si pe burtici si va urez sanatate... Bye-bye!

Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Ooo... avem si o sarbatorita...

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, ADRIANA!

Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+

Razvan

Mergi la inceput