Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
bamboletta spune:
burticile si delfinasii
Carla-ai facut bine ca ai mers la spital o sa fie bine
ma uit la dansez pt tine
sotul si printesica deja si eu imi fac de cap ma distrez
n buna...weekend placut
Bamboletta 18+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
matusa77 spune:
Denisa cred ca ai luat cea mai buna decizie, sanatate multa tie si bebeilor
saptamana 22 Ducu
nela_didea spune:
Carla, fii calma , totul o sa fie bine. Foarte bine ai facut ca ai mers la doctor.
Schimb semnatura
19+
tina_80 spune:
Carla! Ai procedat perfect!
Nu te speria de diazepam, nu face decat sa-ti relaxeze uterul si muschii.
Duminica, doar ce-am terminat si eu tratamentul injectabil cu diazepam, nospa si scobutil.
De luni am luat-o pe pastile(3 tb nospa, 3 tb scobutil si 4 utrogestan) si nu ma simt f bine.
Tb sa recunosc ca totul e din cauza mea...
tina 22+ cu
carla_2008 spune:
Multumesc mult fetelor pt sustinere.sunteti niste bomboneledeja colegele de camera dorm,eu stau pe net.Sper sa nu ma tina mult aici.Poate pana duminica....
Fetelor dar perfuzia merge atat de incet,ca va dura 8 ore!!!offf....nu stiu cum o sa dorm....
acum recuperez ce ati mai scris!
pupici la toate
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
21+ Carla MariaMatteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Multumesc mult fetelor pt sustinere.sunteti niste bomboneledeja colegele de camera dorm,eu stau pe net.Sper sa nu ma tina mult aici.Poate pana duminica.... Fetelor dar perfuzia merge atat de incet,ca va dura 8 ore!!!offf....nu stiu cum o sa dorm.... acum recuperez ce ati mai scris! pupici la toate Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 21+ Carla MariaMatteo Cristian http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Si sa vezi ce bine dormi!
O sa ai o stare de somnolenta si euforica.
Eu tare bine dormeam in serile in care imi faceam diazepam.
Lasa forumul si trage pe dreapta, incearca sa te relaxezi complet si ai sa vezi ca miine o sa-ti fie mult mai bine
Sper sa nu te superi pe mine ca te-am trimis la
tina 22+ cu
carla_2008 spune:
am uitat sa va zic: fiecare bebel are 490-500 gr!!!!niste grasuti!!pupai mama
21+ Carla MariaMatteo Cristian
carla_2008 spune:
sforaie astea de se crapa peretii.
20+ Carla MariaMatteo Cristian
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Fetelor intrebare, stiti daca e permis salamul de Sibiu in sarcina????? M-au apucat poftele, la branza topita am renuntat da la asta nu stiu daca, vreau sa fac pizza http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 18+ de si |
ei,eu am mai zis ca la restul nu imi fac probleme,mananc prajeala,mananc orice,dar ma gandesc de doua ori la cele care pot fi "afectate".in rest,de e-uri si grasimi nu ma preocup.de chimicale,adica ,nu ma preocup,nu zic ca sunt bune,dar nu imi pot da risc de nastere prematura ca celelalte,care sunt ca la ruleta ruseasca.
RACUSOR,pt 3 luni cred ca le cumperi mai tarziu,in functie de marimea lui bebe,tu sa ai pt prima luna strictul necesar.
mult il vei tine in maieu body,da,pe caldurile alea!
pt baiat eu luasem pt iesiri bluze subtiri transparente ,pt caldura,si pantalonasi scurti cu bretele f subtiri.astea cand iesi mai in lume In rest,maieul ca era o caldura de mureai .
cand era racoare,body cu maneca scurta sau lunga,si pantaloni cu butusei,dar nu pantaloni cu umeri,ca se dau jos mai greu.din aia cu leastic,"izmene" .asta cand nu era cald,de craci goi.pijama din aia cu totul,cu maneca si butusei,cu nasturi la spate ,doar daca gasesti f subtiri ,neflausate,si pt zile racoroase ,daca or fi in august.ca si zilele racoroase in casa mori de cald pana in septembrie!
eu zic ca alea le iei mai tarziu,in functie de caldurile care or fi,daca e sa fie frig si voi in cracii goi,il invelesti pana ii cumperi,dar sa nu ramai cu ele,ca apoi in sept-oct ii sunt mici.
CARLA citesc mesajele si inca nu am ajuns la final,sper sa aflu vesti bune si sa nu fi patit nimic!
sper din suflet sa iti fi trecut,deja sunt preocupata pt tine !
of..citesc ca esti deja in spital,dar ma linistesc ca macar esti sub supraveghere si nu cred ca ti se mai intampla nimic.
nebunicoooo,nu dormi inseamna ca esti bine si tu si bebeii !
O sa iti spuna medicul tau apoi ce sa faci in cazuri din astea,oricum banuiesc ca nu ai timp sa ajungi la el,si mergi pe mana celor din Oradea,nu ai decat sa ai incredere in ei ca altfel te stresezi.
pup miscaretii,sa fie acolo cuminti ca nu au ce sa vada ei afara,curiosii !!! sunt grabiti! hai ca apoi parca vad ca ne rugam de ei sa iasa si li se face lene,cand le va veni termenul,ca asa se intampla,dau sperieturi si apoi ii apuca lenea
19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
pufescu spune:
neatza fetelor :)
Carla, esti bine? Numai spitale am visat azinoapte :( . Nu ma mai vait de wekendul cu socrii, ca pe langa ce ai tu pe cap e pepsi.
Bafta multa, nu stiu cand mai intru ca va trebui sa prestez zambete si convesatie.
21+ Raducu