Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 18
adrianaBuc spune:
neata si de la mine
Iar e vreme urata.
Alina2005, si la mine misca bebita cateodata foarte foarte jos, de am senzatia ca o scap printre picioare.
Elena, bine ca ati terminat cu mutarile. Ai grija de bebel. A! Si schimba semnatura
carla, ma bucur ca esti mai bine.
Va foarte pup.
25+
Vine o ! Doamne ajuta!
ooana spune:
Fetelor revin cu problema caruciorului ...am fost prin magazine si parca suntem mai in ceata ...Inglesina, Peg Perego - astea chiar mi-au placut, TFK - si astea sunt interesante.
voi ce alegeti pana la urma? stiu ca am mai discutat dar parca inca nu a fost dezbatut subiectul pana la capat
paula_m spune:
Buna dimineata si o saptamana usoara sa aveti.
Va multumesc inca o data de urari fetelor.
Mi-e groaza sa ma apuc de curatenie . Ce a fost mai usor am facut, prin dulapuri, sertare, etc...acum urmeaza partea grea, dar nu pot sa fac singura...ieri de ex, am vrut sa pun ceva in dulap mai sus, si m-am intins un pic mai tare si m-a fulgerat o durere in burtica, m-am speriat f tare si parca nu as risca.
Si m-am si curentat un pic, sper sa nu fie nici o pb, bebelul a miscat dupa aceea normal...
Paula, 23+ cu
paula_m spune:
Oana, multumesc.
Eu cand m-am vazut in poze, mai intai am plans un pic, apoi am hotarat sa nu mai mananc, apoi sa mananc doar un pic si doar ce e nevoie sa fie bine copilul, apoi mi s-a facut foame si am uitat de poze si am mancat
Cat despre carucioare, banuiesc ca nu prin Ms ai fost la cumparaturi, ca eu in oras am vazut doar chicco. Eu nu ma pricep la carucioare, astept sa vad ce mai ziceti voi despre ele, si o sa ma hotarasc si eu...
Paula, 23+ cu
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc neata si de la mine Iar e vreme urata. Elena, bine ca ati terminat cu mutarile. Ai grija de bebel. A! Si schimba semnatura Va foarte pup. 25+ Vine o ! Doamne ajuta! |
A, da.... semnatura ... am schimbat-o, gata .
Paula ai maare grija la curatenie...eu tocmai am gatat-o...eu mai am sertarele si dulapul...dar nu ma ia nimeni la goana, asa ca ... in timp o sa le fac...Eu am facut partea grea, de aceea am zis ca am avut si dureri, asa ca ai grija ca nu este de joaca ... sa vezi dupa ce cumintica am stat...bineinteles ca doar pana m-au lasat si apoi, am trecut la geamuri si alte cele
Elena, 25+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
tina_80 spune:
Buna dimineata delfinariu!
Bumblebee, iti multumim de micul dejun!
Elena, bine ai revenit!
Am o intrebare.....Pe voi va doare noada fundului? chiar si mai jos?....scuzati exprimarea!
Sa aveti o sapt placuta!
tina 23+ cu Stefan
ciristina_serban spune:
Buna dimineata si de la noi...
E o zi atat de urata si am o stare atat de nasoala.. Mi-e somn, nu am chef de munci, vreau doar sa ma culcusesc in patut.
Paula, casa de piatra! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Fet
Anca_vlad, felicitari pentru vestile bune si pentru bebelina dansatoare.
Elena, bine ca ati reusit sa va mutati. Acu veti petrece sarbatorile mai linistiti.
Pufescu, bine ca ati trecut cu bine peste we, si nu ati avut problemute.
Hai va pup... ca scriu la mesajul asta de 15 min. Tot ma intrerup unii pe aici pe la servici. Bye-bye!
Cris, Razvanucu lu' mami (23.11.2004) si 21+
Razvan
Cris2010 spune:
Buna dimineata, burtici vorbarete!
Ne-am intors si noi ieri seara de pe meleagurile natale. A fost vreme urata, deci s-au cam dus planurile noatre de picnic la capul Dolosman (Lacul Razelm).
Ardeiiute si Adriana, La multi ani, sa fiti fericite si iubite!!!. Un pic cu intarziere, dar niciodata nu e prea tarziu.
Carla, ma bucur tare mult ca greul a trecut si sunteti toti bine.
Bun venit noilor gravidute. S-auzim numai vesti bune!
Belu, ne-a fost dor de tine. Ma bucur ca ati terminat inainte de Paste, sa sarbatoriti si voi in liniste.
Aelita, multumim foarte mult de sfaturi.
Alina2005 ai grija de tine. Si mie mi se intampla sa simt bebelina jos de tot.
Am mai vrut sa zic cate ceva, dar ati scris asa mult... Acum ma duc sa verific ce mai e nou pe picasa
O zi frumoasa in continuare
Cris 24+ cu
beluistef spune:
Multumesc frumos fetelor, este bine ca am gatat inainte de sarbatori.
Hai ca merg sa bag si eu un ochi pe Picassa sa vedem ce mai este nou.
Elena, 25+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
tina_80 spune:
Pufescu, stiu ca nu-i de ras cu "tata-socru", dar pe mine m-ai facut sa rad. Ma bucur sa aud ca acum te relaxezi
Casa de piatra Paula! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti!
Ai grija cu efortul
Oana, eu am ales un carucior de la Graco, pt ca mie imi este mai accesibil. Nu l-am ales eu ci prietena mea din State
Si mie imi plac cele de la Inglesina dar nu mi-l port permite financiar.
tina 23+ cu Stefan