Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 17
beluistef spune:
Buna dimineata burtici,
Revin si eu dupa o lunga absenta...motivata ...sapt. trecuta toata ne-am tot mutat si abia sambata am reusit sa dormim la noua locuinta. Am avut o saptamana grea de tot, cu multa munca...dar, am avut si ajutoare, insa cu dureri maari de burta si spate de ziceam ca acum ajung la spital. Dar, Domnul a fost cu noi si au trecut si alea. Nu am avut net, abia astazi vin aia sa ne faca transferul si am fost in medical sapt. trecuta, nu am fost nici la lucru .
Va pup si va doresc o saptamana usoara si o zi excelenta.
P.S. Am citit printre randuri...o sa recapitulez eu acasa toate capitolele
LA MULTI ANI !!! Adriana, multa sanatate, fericire si o fetita sanataoasa si la termen, care sa va bucure si sa va implineasca vietile.
Elena, 24+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
bumblebee spune:
Bine ai revenit Elena! Ma bucur ca esti bine si ca ai terminat cu mutatul!
Alina 21+ cu
gargarita
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Bine ai revenit Elena! Ma bucur ca esti bine si ca ai terminat cu mutatul! Alina 21+ cu gargarita |
si eu ma bucur..mai am doar de finisat, dar nu ma mai strofoc ci le fac in tiiiimp.
Elena, 24+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
pufescu spune:
Neatza fetelor . Sarbatoresc, au plecat socrii....sper sa imi treaca durerea de cap acum :) . E asa bine si liniste in casa, a iesit si motanul de sub pat si de vreo jumate de ora face caca (nu a iesit de sambata de la pranz de la noi de sub pat saracu, si el are o problema cu cat vorbeste socramiu).Din nou m-am intrebat cum a putut iesi scumpul meu sot din asa specimen de tata :) . Don secrelo a vorbit non stop si numai tampenii(si vorbeste atat de taree..iar cand nu vorbeste doarme si sforaie de il auzi prin doua usi inchise)....ma bucur ca macar nu mi-a mai explicat cum trimitem copilul la ei sa-l creasca (bine, nici n-au zis ca ne ajuta cu ceva, dar mai bine lipsa decat scandal si nervi...ne-om descurca noi cumva). Noi sa fim sanatosi, acum ca ne-au vizitat cred ca luam o pauza macar vreo 3 luni :D . Aaa, ca de ce vrem sa ii zicem Radu la copil, ne-am inspirat dupa Radu Mazare? Noroc cu sotu care stie sa ma calmeze...
Hai liberare!!!
Citesc din urma sa recuperez si revin
21+ Raducu
bumblebee spune:
Pufescu, bun ca ati ramas singurei si ca nu s-a lasat cu victime
Alina 21+ cu
gargarita
anca_vlad spune:
neata delfinariu drag1
dea zi la munci incercam marea cu degetul-sa vedem cum ne descurcam si cum rezistam!
Vlad e la gradi si are serbarea de paste azi!
Sambata am fost la dr a mea am vb cu ea cam o ora de de toate-am vazut-o pe bebelina dansand si la un minent dat a obosit si a pus o manuta sub capusor si s-a intins pe placenta sa se odihneasca,a fost ff emotionant!
declar colul inchis si de 3,5cm!
Va pup si va doresc o saptamana faina mai intru si mai vb!
Anca +20
s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Victo spune:
neata harnicutelor..
eu azi cica am zi libera de la serviciu..ca in rest, normal ca pe acasa gasesc cate ceva de facut..dar cu pauze asa..:):)
acu bag micul dejun, branza de burduf, salata de vinete, rosii.
masina de rufe si cea de vase deja spala..
ma asteapta calcatul si aspiratul :)
hai ca mai vin sa vad ce faceti.o saptamana minunata..
aoleo Georgia, ne bagi in sperieti cu semnatura ta :)
Paula cu Mihai 24+ si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
Neata
Paula inca o data CASA DE PIATRA
...am vazut poze, o mamica foarte frumoasa
citat din mesajul lui bratafel Buna fetelor. Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Sunt mamica de o fetita pe nume Bianca de un an si noua luni si mai asteptam o fetita DPN 15 aug 2010. Urmaresc si mai scriu din cand in cand la Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008. mami de fetita Bianca 10.06.2008 si 20+ |
bun venit la noi
ooana spune:
citat din mesajul lui beluistef Buna dimineata burtici, Revin si eu dupa o lunga absenta...motivata ...sapt. trecuta toata ne-am tot mutat si abia sambata am reusit sa dormim la noua locuinta. Am avut o saptamana grea de tot, cu multa munca...dar, am avut si ajutoare, insa cu dureri maari de burta si spate de ziceam ca acum ajung la spital. Dar, Domnul a fost cu noi si au trecut si alea. Nu am avut net, abia astazi vin aia sa ne faca transferul si am fost in medical sapt. trecuta, nu am fost nici la lucru . Va pup si va doresc o saptamana usoara si o zi excelenta. P.S. Am citit printre randuri...o sa recapitulez eu acasa toate capitolele LA MULTI ANI !!! Adriana, multa sanatate, fericire si o fetita sanataoasa si la termen, care sa va bucure si sa va implineasca vietile. *************************************************** Elena, 24+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem ) Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
bravooo bine ca a-ti rezolvat totul...sa nu cumva sa te obosesti mamico