Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

BZN.uleeee, gata... sunt in forma. Am facut o baie bine-meritata si acuma pot sa va iau la pupat, gadilat, mangaiat si alintat:))

Micutooo, esti pe meleaguri dorite... alaturi de cei dragi... Sa ai zile cat mai lungi si pline de bunataturi...eeeee, gustul de acasa....

Ochidut, ce faci? Vreau sa/ti vad ochisorii pe aici. Intreb de tine pe burtici sau dai tu un semn?!

CD.ule... buburuza draga... sper din tot sufletul ca e ceva trecator... o 'criza de adolescenta' din cauza hormoneilor iar maine sa va dati seama ca va iubiti si ... aveti nevoie unul de celalalt.....
Uffff, vreau sa transmit ceva si nu stiu cum sa o fac prin scris. Ma intristez cand aud de asa ceva poate si ptr faptul ca nu stau nici eu pe 'roze'dar la mine e altfel situatia...

Aaaaaa, BZN.ule... faina ideea cu pusul pozelor de cand eram noi mici, mamicile noastre... O sa incerc sa scanez si o sa pun si eu...

Buburuzelor... sunt putin trista... pe 30 Mart se implinesc 6 ani de cand nu l/am mai 'vazut' pe tata si mi/e dor de el rau de tot, simt un gol in sufletel de/mi vine sa lesin...
Ma duc la mama sa ma 'cuibaresc' la ia in brate ca nu mai pot... simt ca nu/mi gasesc locul. Am vrut sa ma duc maine dar nu am rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Dragaicooo?????????!!!!

ucenic(aspirant) burtica

Aici sunt, dau din maine de zor, avem musafiri (viitori nasi a lu' fiumiu), m-am trezit la 7 si baga roboteala la bucatarie.
Acum am o mica pauza de relax ca mi s-a cam intarit burtica.
Pup burticutele .
La multi ani !!! Florilor si Floricelelor

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Maya

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

paula casa de piatra si sa aveti parte de-a lungul vietii de multe bucurii

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

BunBebe... sufletel drag. Ce face BebeBun, e cuminte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna fetelor! E normal oare sa nu simt inca miscarile bebelui? Sunt putin ingrijorata si la doctor sunt programata abia dupa Paste!
Va pup si va urez o saptamana superba cu mult soare si multa dragoste in suflete.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ADRIANA,La multi ani !!!

La multi ani,FLORIILOR !

CARLA am stat cu gandul la tine .Ma bucur ca bebeii sunt bine,cumintei!

CD imi pare rau sa aud ca ai probleme acum cand ar trebui sa fie o perioada linistita pt tine si pt bebe..Sper sa fie ceva trecator,si sa nu infrunti singura sarcina mai departe,dar daca e sa fie,noi te sprijinim orice decizie ai lua !important e sa fii ti bine,ca sa fie si bebe !

ALINA decat sa stai cu stres,mai bine mergi la un control,si daca nu e nimic cel putin te linistesti tu!

BRAtAFEL,Bine ai venit,draga colega de odisee de Mladite!

MAYA

NELA e normal,da,sa nu le simti la 19 saptamani,nu e obligatoriu ,se pot simti mult mai tarziu.suntem care am simtit mai devreme,dar sunt mamici care au simtit mult mai tarziu,sau f f rar,si copiii la fel de sanatosi toti.
cand mergi la ecograf,ai sa vezi ca el in momentul ala misca,si tu in continuare nu il simti,desi il vezi.pt linistea ta,mergi sa il vezi

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Buna fetelor! E normal oare sa nu simt inca miscarile bebelui? Sunt putin ingrijorata si la doctor sunt programata abia dupa Paste!
Va pup si va urez o saptamana superba cu mult soare si multa dragoste in suflete.

19+

Daca esti la primul copil ,miscarile le simti mai tirziu ,prin saptamina 20 ,daca esti al dilea copil ,miscarile le simti mai devreme.Eu le-am simtit pe la 16 ,17 saptamini.

Bratafel ,bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Buna dimineata fetelor....

va doresc o zi frumoasa si o saptamana usoara.....

Casa de piatra Paula, Multa iubire, intelegere si fericire si o familie cat mai numeroasa.

La multi ani Adriana...multa sanatate, fericire si un bebe sanatos si la termen.

si pentru toate florile din odisee cate un pupic si o

fetelor azi schimbam si noi semnatura, crestem si noi asa incetuc.
abia astept sa vina ziua de miercuri sa mergem la eco ca mi-e tare dor de scumpica mea.

va pe toate....si ne mai auzim

Ramona 21+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici! Va invit la niste laptic, cereale, fructe uscate!

BRATAFEL, bine ai venit!'

Nela, sigur bb e bine! Cum spunea si Aelita, el sigur are activitati, stai sa vezi ce-o sa ne plangem noi cand ne-or da cu sutu-n ficat sau in altele..

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput