Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

offf nu m-as duce la urgente, ca tare mi-e teama ca dau fix peste doctorul cu care am avut altercatii...si azi ma simt mult mai bine, o simt mai sus si nu mai am contractii, asa ca astept pana maine.
Denisa, diazepamul sigur i-a mai linistit pe bebei, dar gynipralul si no-spa nu au legatura cu miscarile lor. Eu iau Gynipral de la 4 luni si am simtit-o mult si bine pe asta mica. Linisteste-te, totul depinde de psihic, trebuie sa gandesti pozitiv.
Ramo, felicitari! Abia astept sa vad pozele!
Alinutza, ai grija cu raceala, sa nu o lasi sa te doboare. Distractie placuta!

Alina, 24+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

la noi ploua, e frig si e urat

am pus niste fripturica cu cartofiori la cuptor si asteptam sa se faca...dar intre timp stau in patut, sa sperii raceala..cum ies din patut, cum incepe sa isi faca de cap

Alina poate la tine se sperie de la vizete

tocmai am baut un lapte cald si am mancat aproape o lamaie cu miere...si acum m-a luat somnul sper sa nu adorm cu mancarea in cuptor

de vreo 2 zile m-a luat si pe mine durerea de spate, dar nu stiu daca e de la raceala sau de la sarcina am un nerv uracios, care ma doare am inceput sa adun si eu pernele de prin casa pana acum ma descurcam cu pernuta speciala, dar e doar pentru burtica...acum pun perne sa imi sprijine spatele pana la urma cred ca saracul sot va dormi pe canapea

Bulina 25+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Hello fetelor...La Multi Ani celor cu nume de flori

La Multi Ani si Adrianei cu intarziere..sa ai parte de tot ce iti doresti

Felicitari Cristina si Mihaela pt ...sa fie sanatoase

Denisa imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva dar ma bucur ca acum esti mai bine si sunt sigura ca totul va fi bine

CD offf ce rau imi pare...sper sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste acest impas

Paula felicitari si casa de piatra..sa fiti fericiti

GEO 25+ cu Antonia Maria

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Azi am schimbat semnatura...ink putin si intram in luna a 7 a

Va doresc sa aveti parte de o zi minunata

GEO 26+ cu Antonia Maria

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor.
Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Sunt mamica de o fetita pe nume Bianca de un an si noua luni si mai asteptam o fetita DPN 15 aug 2010. Urmaresc si mai scriu din cand in cand la Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008.

mami de fetita Bianca 10.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burtici, am intrat sa va pupicesc!
Acum am ajuns acasa si... si ploua asa ca nu mai pot sa ma duc la mama, nu mai am putere...
Ma intorc sa recuperez... si pe urma....amanunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Dragaicooo?????????!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna ziua la delfinariu!

LA MULTI ANI ADRIANA! Scuze de intarziere, ieri nu prea am avut timp de nimic.
Multi ani cu sanatate celor cu nume de floare!

CD27, nu te-am uitat deloc, chiar ne intrebam de ce nu mai scrii. Imi pare rau sa aud de probleme, poate e doar o criza prin care treceti si lucrurile se vor rezolva pana la urma.
bratafel, bine ai venit, sarcina usoara!

Am restante mari la somn si vremea asta imi accentueaza starea de moleseala. As mai bea o cafea, dar azi mi-am baut portia asa ca pas.
Voi ce facti de Paste? Eu abia astept sa treaca saptamana sa mergem la Piatra Neamt (la soacra-mea). Mi-e tare dor de o iesire si zona e superba acolo.
O seara placuta!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Schimbare de semnatura.
Giorgia, am vazut la tine 26+, wow!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

La multi ani florilor! Sa traiti cu numele, sa fiti fericite si sanatoase!

Cd, imi pare rau sa aud astfel de vesti, dar sper sa fie ceva trecator si sa treceti cu bine peste aceasta problema.
Fetele au avut o idee buna sa mergeti la un preot, sa vb cu el si sigur o sa va dea putere si multa rabdare.
Ai grija de bebelus!

Mai stie cineva ceva de Elena si Puiutz?

Oare cum fac sa vad si eu lista cu nr de tel?

Carla, ma bucur ca esti bine!

un pt fiecare burtica!
Maya

tina 23+ cu Stefan

Mergi la inceput