Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
bumblebee spune:
Neata burtici!
La multi ani tuturor florilor din odisee si florilor din famiile voastre!
Alina 21+ cu
gargarita
bumblebee spune:
CD, , sa va dea DD multa rabdare si intelepciune sa luati deciziile cele mai bune pt voi si pt bb, iti tin pumnii sa treci peste hopul asta cat mai repede si sa te bucuri de sarcina si venirea copilului. Cum spunea si Racusor, poate daca faceti amandoi cate-o vizita la vreo biserica, vreun preot, poate se mai calmeaza spiritele. Mult succes, sanatate multa!
Alina 21+ cu
gargarita
Alina2005 spune:
La multi ani floricelelor mamici de delfinasi si celor din familiile voastre!
CD, imi pare rau sa aud asemenea vesti, e pacat pentru copii, dar si pentru voi. Poate veti gasi o cale de mijloc si totul va reveni la normal.
Eu o tin numai intr-o sperietura, ieri am fost in vizita la o prietena si desi am stat pe sezlong si apoi in pat, aseara o simteam pe bebica jos jos de tot, la floricica, daca ma intelegeti. Batea acolo de zici ca batea la usa. Nu stiu daca era pe vezica sau batea in colul uterin. Am sunat-o pe dr, mi-a zis ca nu are cum sa isi dea seama la telefon si ca daca ma simt rau sa ma duc la spital. Nu m-am dus, pt ca nu aveam dureri si nici contractii.
Am dormit cu frica toata noaptea, ma intorceam de zici ca eram calcata de tren si azi, dupa ce m-am spalat pe dinti si ochi si m-am asezat in pat, am simtit cum se strange uterul, de zici ca scoteai aer dintr-o punga. Ciudat...dar nu ma durea deloc. Aseara incepusem sa o iau razna, ziceam ca nu mai vreau sa stau in asa stres, mai bine sa scap acum, ca nu mai suport. Si mai e destul pana la 40 sapt... Sunt asa trista...nici nu stiu daca e normal sau nu ce mi se intampla. Maine ma duc la control in Slobozia, sa vad ce zic astia.
Alina, 24+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
paula_m spune:
Buan dimineata si de la noi.
Am terminat cu cununia, am intrat si noi in randul lumii - vb neamurilor mele mai de la "tara"
Suntem bine, doar ca m-am trezit azi noapte de 2 ori din cauza carceilor, se pare ca ma voi "bucura" de toate simptomele sarcinii...Pozele de la cununie le voi pune mai tarziu sau maine.
AdrianaBuc, imi pare rau ca iti zic LA MULTI ANI, cu un pic de intarziere...dar sa fii sanatoasa si sa ai tot ce iti doresti
La multi ani "florilor"!!!!!!
Denisa, esti bine?
Elena (Beluistef), unde umbli de nu ne mai dai nici un semn?
CD27, imi pare rau de situatia prin care treceti...Poate se rezolva totul, daca asta va doriti.
Paula, 22+ cu
racusor2010 spune:
Paula casa de piatra! sa fiti fericiti si sa va bucurati de fiecare clipa impreuna!
Alina pentru linistea ta, nu mai bine mergi la urgente? ca nu iti face bine sa mai stai in stres inca o zi si inca o noapte...mai bine du-te si vezi ce se intampla ! te inteleg ca esti trista ! dar mai bine du-te azi la doctor! e mai bine si pentru tine, sa stai mai linistita!
multa sanatate draga mea!
Bulina 25+ cu poznas
carla_2008 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt tot in spital,n-am mai facut perfuzii,iau pastile Gynipral,un picut de contractii mai am ,dar rar.Poate ma lasa azi acasa,ca si acasa tot la pat stau oricum de 5 luni.Sunt obisnuita.
In rest sunt foarte obosita,ca nu ma odihnesc bine.Iar bebeii nu mai misca asa tare,foarte slabut.Poate fi de la tratamentul asta????????????????sunt ingrijorata!!!!!!
CD27 sper sa va rezolvati problemele si sa luati cea mai buna decizie pt voi 4 acum.
Alina2005,du-te la spital,uite si eu am mers si bine am facut.Poate a coborat un picut sarcina si uterul se contracta.Nu trebuie sa stai asa,mai ales ca si tu ai restrictii,plus repaos la pat!!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
21+ Carla MariaMatteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
matusa77 spune:
Alina2005 si eu traiesc intr-un stres continuu sa nu pierd bebelu desi doctorul imi spune mereu ca este bine, este prima mea sarcina desi suntem casatoriti de 12 ani
paula casa de piatra iti doresc din tot sufletul
saptamana 23 Ducu
bumblebee spune:
Fetelor, eu imi iau sotul de toarta si mergem iar in vizete, pe la nasi, ca nasa mea e o floare.
Racusor, aproape la indigo ziua de sambata, m-am trezit la 4 dimi si mai dormi daca poti, am fost deraiata toata ziua si azi m-am trezit cu gatul inflamat, stranut, tuse, cu siguranta are treaba cu vizetele mele de ieri, dar am bagat un oscilo, o vit c si sunt sigura ca se sperie raceala si ma lasa-n pace.
Sa aveti o zi frumoasa burtici si sa petreceti frumos!
Alina 21+ cu
gargarita
enik83 spune:
buna burticute..
la multi ani tuturor cu nume de floare..
CD.. sa va ajute Dumnezeu si sa fie doar un impas in viata voastra
19 cu o minune de
poze