Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele!!
Elena bine ca ai terminat acum odihne!! Si bine ai revenit!
CD, imi pare rau, sunt sigura ca se vor rezolva si ca va veti bucura impreuna de bebe!
Victo ce vrenicuta!!
Oana mie mi-a placut per perego pentru ca e 3 in unu dar nu numai din motuvul asta, si chico e 3 in 1 dar carutul sport daca vreau sa-l las pe spate sa stea pitica pe burtacand e obosita nu se poate si are materialul prea subtire simti si la mana fiarele, pe cand peg il are mai grosut si merge si complet pe spate...
Am plecat de acasa chitita pe bugaboo ca lady gaga dar acolo nu mai erau asa frumoase si nici asa utile! Si eu astept pareri de la mamicile care vor lua 3 in 1, maxi cozi de la peg perego e mai usor de carat sa stiti ca le-am cantarit!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena, gata , mai incet cu trebile!
am progresat si eu pe ziua de astazi..cd vad ca e numa 10 ora..hehe..si mai am doar de spalat pe jos si calcat cam atat, ca ajunge..tanti care face curat se misca de 2 ori mai incet ca mine, dar probabil la ea conteaza, ca primeste banuti..

tu fetelor, voi cu ce substanta scoateti dunga neagra de pe marginea cazii? am incercat cu cif, cu sano, cu solutie pt mucegai, cu detartrant..nimic..

Paula cu Mihai 24+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata burtici cu delfinasi!

CD27 imi pare rau sa aud ca aveti probleme, insa sper din tot sufletul sa treceti peste acest impas. Si eu sunt de parere ca poate ati putea discuta cu cineva sa va ajute.. preot, psiholog. Sigur problema are rezolvare!

paula Casa de piatra inca o data! Am vazut si eu pozutele, arati ff bine!!

beluistef bine ai revenit!

bratafel bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si nastere la termen!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Carucioare - iata ce sfaturi am primit de la persoanele cu experienta:
sa fie usor de manevrat si rezistent (sa te gandesti ca traim in RO si ai multe borduri de urcat si coborat, multe hartoape de trecut - eu ma gandesc mereu la persoanele cu handicap cum se descurca, orasul nostru cel putin este complet dezastruos din punctul asta de vedere), usor de pliat - daca nu il poti urca direct asa in casa, sa poata merge si pe asfalt, dar si pe pamant, nisip, zapada (f important daca avem o iarna ca asta, daca aveam carut cu roti mari eram boieroaica), sa aiba maner reversibil in varianta sport (nu poti sa stii ce fel de copil ai). Daca dispui de buget e bine sa iei sistem 3 in 1, dar sa fii f atenta la toate 3 variantele. Daca nu, cred ca e ok sa iei unul fara landou, dar atunci sa fii foarte atenta ca spatarul sa se lase pe spate complet. Daca nu iei un model cu scoica, atunci e bine sa optezi pt un scaun de masina cu adaptor, care sa fie pt 0+, asa scapi de o grija de la inceput si nu ramai cu "relicve" prin casa, gen landou, scoica, etc. Landoul e bun daca bebe e mic (adica in perioada 0-5 luni) in luni friguroase. Noua ne-a prins bine in perioada februarie-aprilie, mai ales cand era vant puternic, pt ca in landou e mult mai protejat ca in carut normal, fie el si cu protectie de picioare buna.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Noi carutul l-am luat, trio enjoy de la chicco (are landou, scoica, carut sport), am gasit o oferta aici pe mica publicitate, aproape noi 650 ron, mai mult noi nu ne-am fi permis sa investim, si eu sunt chiar f multumita de "afacere"

Alina 21+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Victo, eu cu cif curat de obicei si nu am avut pb. Las mai mult timp solutia sa actioneze...

Paula, 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

paula..poate la mine s/a intepenti bine acolo, ca nu mai vrea sa iasa..
intre timp m-au luat niste arsuri..de la rosii..de la vinete..brrrrrr :(:(

carucior eu nu mai cumpar. am unul mai mare, rezistent de la chicco si unul sport de la hauck.. trebuie sa le spal bine bine si gata..pb mare e ca avem maisna micuta si nu ne intra niciunul in portbagaj asa ca aveti grija si la acest aspect.:)

de-abia astept sa vina patul etajat..dupa Pasti.sper sa ii placa si lui Stefan.

Paula cu Mihai 24+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Eu nu am mai scris de mult dar va citesc din umbra. Adevarul e ca nu prea am ce sa va povestesc de doctorul meu sau de locul nasterii, nici cumparaturi prea mari nu fac pt ca avem deja multe de la fiica-mea.

De ingrasat m-am ingrasat cam mult un pic peste 8 kg asa ca e cam destul. Ma simt ca un elefant, sper sa treaca repede senzatia odata cu renuntarea la hainele grele de iarna.

Mai avem putin si avem vacanta de Pasti si ma bucur enorm ca nu ma mai trezes asa de devreme

O zi buna si multi la burtici

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 22+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

despre carucior!!!!!!!!11

unul simplu si usor ca ma gandesc ca va trebui luat si pe sus in unele situatii si unde mai si greutatea lui BB, eu am vazut ceva care mi-a placut si oricum ma gandesc sa aibe rotile ceva mai marisoare deoarece o sa prindem si ceva sezon rece si din experienta stiu ca este mai usor prin zadapa ce rotile mari!

Anca +20
s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Carmen

Michelle se pare ca pana la urma este ???? sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

CD27 si eu la a doua sarcina am avut o perioada de criza in familie, in care s-a vorbit despre divort si alte chestii urate, plus ca la un moment dat m-am trezit ca al meu a venit cu actele pentru semnat...iti dai seama...eu gravida cu bebe 2, iar el venea cu acte de semnat...dar, am cautat in final o cale de mijloc, probabil a fost si stresul sarcinii a doua venite pe nepregatite si nu ne mai asteptam la inca un bebe, dar dupa o perioada s-a ameliorat si apoi nu s-au mai adus discutii de genul ala.Probabil unde eram si tinerei si ne-a fost destul de greu cu un copil, d-apoi cu 2 si ne fiind ajutati de nimeni, s-a ajuns la o stare de criza. Si am mai auzit de multe cazuri in care la aparitita celui de-al doilea copil au fost astfel de probleme. Asa ca... fii tare, gandeste-te la bebe din burtica si cautati sa gasiti o cale de mijloc si o sa vezi ca se va rezolva totul.

Victo spor la treaba in continuare si eu pat supraetajat la fete si le place la amandoua ca au fiecare patul ei. O sa se obisnuiasca si voinicul tau.

P.S. Am vazut pozele ...au inceput sa cresca burticile, iar voi sunteti niste scumpici

Elena, 25+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput