a si sa nu uit sa tineti cont de faptul ca mai trebuie sa intre si in lift!
Anca +20
s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Referitor la pata negra din baie, daca este ca mucegaiul pulverizeaza clor simplu- pune intr-un recipient pentru solutie de geamuri si lasa-l sa actioneze, atentie acopera cu masca gura si nasul
saptamana 23 Ducu
VICTO referitor la pata negra din baie, daca este ca mucegaiul pulverizeaza clor simplu - pune intr-un recipient pentru solutie de geamuri si lasa-l sa actioneze, atentie acopera cu masca gura si nasul
saptamana 23 Ducu
am reusit sa trimit de doua ori acelasi mesaj
Despre carucioare si mie imi place cel de la chicco 3 in 1, cred ca asta e cel ales plus ca si pretul bun am vazut ca e 15/16 mil
Daca e sa vorbesc despre socrii si al meu este la fel vorbeste mult si prost noroc ca soacramea e o draguta, ultima oara ( ne vedem rar desi locuim in acelasi oras) mi-a reprosat ca cheltui o groaza de bani pe analize si ecografii si tot o sa-mi iasa copilul cu un picior mai scurt ( asta ca sa fie rautacios) ca pe vremuri nu mai facea lumea atatea analize/ am plans si sotul meu a zis ca nu mai am ce cauta la ei in vizita, cei drept eu trag de el sa-i vizitam, el nu prea vrea, dar mie mi-e jena, ma gandesc cu groaza sa nu uite si copilul meu de noi la batranete.
Si noi tot RADU ii punem numele, il voi alinta Ducu mie imi place fff mult DUCU BERTZI
saptamana 23 Ducu