BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 19
mamidepuiuti spune:
acum fac ultima incercare...sper sa-mi iasa...naiba stie ce m-a apucat,dar mi s-a pus rau pata...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
uraaaaaa!
mi-a reusit! in sfarsit...
asa creste Alex
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti acum fac ultima incercare...sper sa-mi iasa...naiba stie ce m-a apucat,dar mi s-a pus rau pata... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
ai reusit, bravo!!!! Si te descurci super bine in conditiile date, crede-ma
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel am revenit, dar fara memorie la ce am citit, ca folosesc neuronu' din dotare ca sa imi repete intr-una ca "totul va fi bine, se face ea mare" maine avem party-ul Anei, in mall. cu totul, de cand plecam de acasa, vor fi cam 5 ore. prima data cand plec atat cu ea..o sa iau wrapul, port-bebe, caruciou' si scoica. si vine si mamaia, ca sa fac si eu macar primirea musafirilor si o poza cu Ana. vad ca sheruim retzete.xela, multzam de ideea cu fasolea. facut, fara ciolan. papat si eu 6 linguri. mai rau nu are cum sa urle, nu? si am facut o adaptare la vita aia asiatica. de fapt, alta marie, doar taiate fashiile de carne de curcan ca vita si apoi pus usturoi,morcov, dovlecel si ardei fashii+sos soia.le-am facut la wok, sa-mi para si mai din china. de laptele de pasare, no comment.. virtual a fost ff bun. decenuela, pai cum adica icre si mancat bunatatzi si tot slabesti? mor de invidie. icrele sunt in ziua de...oo? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
ANA
Distractie placuta maine si o Ema linistita
haircut spune:
citat din mesajul lui myky791 xela teai incadrat cu banutii super! ai luat cate ceva de banuti astia. miai dat idei si eu trebuie sai iau ceva puiului de botez, nasa il imbraca de la biserica. DECI, AZI MIA DAT MAXIMUL, PICIUL MEU. a stat numai in brate, cum il las jos urla de zici ca cei,se face covrig de la nenorocitii astia de colici ca altfel nu pot sa le zic. greu............de azi dim a dormit numai jum de ora pe pat in rest numai atipeli in brate Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
Of, of, tare va mai chinuie bebeii pe cate unele se fac ei mari si o sa va aduca numai flori
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
ai reusit, bravo!!!! Si te descurci super bine in conditiile date, crede-ma de Maia Ilinca (29.01.10) |
multumesc
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
cris d. ...m-am imbolnavit......am vazut ultima poza...de unde mai ai tu AMR?aud?si inca 5 kg...tu razi de mine? galbena m-am facut de ciuda...... da' lasa...ca je[ce-mi place cu je ] are voie carbohidrati ... si tocmai am terminat de facut un tort cu frisca ,ananas si piscoturi...tie nu-ti dau ca nu ai voie...
asa creste Alex
ana_g spune:
ma intreaba azi mama "cum stai cu somnul?"..asaa, ranjind pe sub mustata. ca eu eram inainte tare prietena cu somnul, adica dormeam 1-2 ore dupa-amiaza si toata noaptea , iar de cand cu asta micu..eheee...dar nu ma plang, puiul doarme de regula noaptea 6-7 ore.
vad tot felul de retete.... lapte de pasare tot ma gandesc si eu sa fac...o sa va impartasesc si eu la un moment dat...o supa de ceapa, doreste careva? ( e delicoasa, pe cuvant!)
mama lui STEFAN
mamidepuiuti spune:
normal ca dorim...
io vreau si daca nu e de regim,fetele cucuietele vor sa slabeasca mai ceva ca la un concurs de miss...
asa creste Alex
xela_07 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti la noi e mai simplu ,inseamna...il imbraca nasa de la inceput... da' ce o sa ne besteleasca Alex pe amandoua[mama si nasa]cand o sa fie mare si va realiza ce am facut!...ne-am luat cu una cu alta si la restaurant am realizat ca fracul lui Alex a ramas acasa,pe umeras......copilul era doar in camasa + vestuta...sa-mi mai rascumpar din pacte,l-am imbracat corespunzator zilele trecute si i-am facut poze iar...mama loca...nush daca sa sau sa cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
ce tare, macar tu aveai o scuza ... la nasa nu stiu
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)