Pepenasi de iulie-august 2008 (179)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Salutari la toata lumea!

Anka, drum bun si sa fie intr-un ceas bun!!

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!

Bujo,Mona,sorry pentru traseu ,lasati ca tot luati voi!
Apropo de scoala,si eu am facut-o in tinereti,si nici in ziua de azi n-am permis .Am facut orele de condus cu un prieten,radeam intr-una,povestem cai verzi si n-am invatat nimic.Toate mi-au fost rezolvate.El nu prea explica,eu nu intrebam,la cursuri n-am mers,n-am invatat legislatia,ca ma credeam mai desteapta decat restul,si uite asa am facut 20 de puncte .De atunci a intrat frica in mine si nu am mai incercat.Va trebui sa incerc din nou,ca altfel nu ma descurc cu serviciul si gradi la Timea,ca sunt vreo 6-7 km pana in oras si cu autobuz am de schimbat pe traseu de vreo 3 ori,si as face peste o ora.

Anna,La Multi Ani!Sa ai parte de tot ce iti doresti!

Apropo de sterilet,si eu am inteles ca se poate pune si cu 2 cezariene.Dupa Timi am povestit cu dr ce metoda vreau sa adopt,si mi-a recomandat sa amanam montarea de sterilet dupa bebe 2...o sa incercam VBAC,dar mno,oricum sansele sa ajung din nou la cutit sunt mari ...Toate la timpul lor...

Mai bag o tura de cafea si ma apuc de treaba.Iar "mi-a inflorit" mucegaiul.Asa m-am saturat!

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele mele dragi!!!! Va multumesc tuturor pt urarile si gandurile voastre bune, sunteti minunate!!!

Pana la urma ieri a fost o zi frumoasa, am avut musafiri aseara, azi am avut de facut smotru ca era vraiste toata casa, Ioana se simte mai bine, macar nu-i mai curg mucii pana la genunchi...

Mi-a venit si tricicleta pe care am comandat-o pt Ioana saptamana trecuta, si mi-am smuls parul din cap pana am reusit s-o montez, ca daca stiam ca e asa de complicat ma duceam direct la piata si veneam cu una direct asamblata acasa.... E cam micuta, chiar daca zicea ca e buna pt copii pana la 3 ani si 20 kg,Ioana sta cam inghesuita in ea Ma rog, asta e...Nu cred ca ies azi cu ea, o mai tin in casa sa se vindece, ca inca mai tuseste si i se infunda nasul, dar maine sper sa fac inaugurarea tricicletei

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mona imi pare rau draguta, las ca luam noi. Nu te mai gandi la parcari ca la un mare BauBau ca nu sunt. Banuiesc ca problema e la modul de explicare. Mergi cu sotul in poligon si repeta pana iti ies. Apropo, poate imi spui pe PM ce repere ti-a zis instructoru sa-ti iei cand parchezi. Cand dai data viitoare? Eu ar trebui pe 12 dar suntem plecati din oras si crek ma duc sapt ce urmeaza. La sala nu-mi fac probleme si crek nici tu. Si nu inteleg de ce atatea taxe. Mie mi-a zis instructorul ca trebuie sa mai platesc odata taxa aia de 5 lei si atat.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!
bujo, mona imi pare rau ca ati picat traseul :( data viitoare sigur il veti lua, este o experienta si ati invatat ceva din asta, macar sa fiti ami puternice si sa nu mai aveti emotii

la multi ani annababy sa fii sanatoasa si bine ai venit in clubul celor cu '3' hai ca nu-i chiar asa rau

moni, eu am 2 cezariene si sterilet de 1,5 ani. nici nu s-a pus problema ca nu merge pus, sigur doctorul meu mi-ar fi spus. nu pot sa zic ca sunt impacata ca am ales aceasta varianta, insa cu prezervativul sigur as fi ramas din nou la un moment dat, iar sa-mi leg trompele in nici un caz, ca poate imi vine vreo idee peste hat ani si nu vreau sa-mi para rau.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna!!
Va rog trimite-ti mi si mie un PM cu userul picassa de la odisee si parola.Aia de cand eram noi gravidutze

27+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Legat de sterilet, intr-adevar am mai citit si sunt mai multe curente de opinie, unii monteaza dupa 2 cezariene, altii nu, mai sunt si alte fete la odiseea noua carora le-a zis ca nu le monteaza. Oricum mie mi-e tare frica de montat ca e f. important sa se priceapa doctorul ca sa nu se deplaseze, sa nu ai sangerari si alte probleme, asa ca daca doctorita asta nu monteaza nu stiu daca am curaj sa merg la alta pe care n-o cunosc si in care n-am incredere.

VICKY, loc de joaca vrem oricum sa-i facem lui Luca in primavara/vara asta neaparat, poate atunci va vrea sa stea mai mult prin curte, altfel el se cere singur afara pe strada ca vrea sa vada masini, avem ditamai gradina cu gazon si aer curat si el sta la sosea si face brrrrmmmm brrrrmmmm la masini si se tot mira si mi le arata si nu se satura de ele cu orele Si cand mergem in oras in parc cel mai mult ii place drumul pana la parc, acolo unde sunt masini. Dar poate daca va avea tobogan si leagan si loc de catarat o sa il atraga mai mult curtea, acum doar cu lada cu nisip si un mini mini leagan nu prea avem mare succes.

ANKA, nu stiu daca mai ai net sau mai apuci sa citesti, dar vreau sa=ti zic si aici: drum bun, sa ajungeti cu bine in Canada, sa dea Dumnezeu sa pasiti cu dreptul in noua viata si sa va astepte un viitor muuult mai bun decat in Romanica! Sa va mearga totul din plin, sa dati numai peste oameni buni, sa va gasiti joburi bune si fetitele sa se adapteze rapid! Sunt convinsa ca va fi bine, cu o vointa ca a ta care muta si muntii din loc nu se poate sa fie altfel! Te asteptam cu mare drag sa ne scrii de pe noul continent!

Si eu vreau sa-i iau lui Luca tricicleta, initial ma gandeam sa fie ala cadoul de la Alex (ca neaparat vreau sa fac faza cu fratiorul cel nou care-i aduce cadou), dar acum vrem sa-i facem loc de joaca care o sa ne stoarca de bani, asa ca probabil amanam putin tricicleta si zicem ca Alex i-a adus locul de joaca.

Pfuai, deja atatea ganduri imi fac cum o sa stau atatea zile departe de Luca atunci cand o sa nasc, ca parca imi vine sa nasc acasa, ca pe vremea bunicii Doar ca cu cezariana chiar nu se poate. Cand ma gandesc ca n-am fost despartiti nicio noapte pana acum, iar aici in Oradea de regula te tine o saptamana in spital dupa ceza... Sa vedem cum negociez sa ma lase mai repede.

Fetelor, multumesc muuult de tot pentru comentariile frumoase de pe picasa

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 31+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

La solicitarea lu' Cuscri am pus si io ceva poze. Ca sa nu mai zic ca am vazut niste pepenasi superbi.

Noi am reusit sa-l dezvatam de suzeta. Oricum el o folosea doar noaptea dar a inceput mai mult sa se joace cu ea decat s-o tina in gura si nu i-am mai dat-o. O cauta la inceput prin pat si zicea "Niiii" (adik nu-i) dar apoi a uitat de ea.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Prind si eu timp sa scriu ca azi am reusit sa recuperez la poze sa comentez si eu ca niciodata nu apuc. Vad pozele admir da pana reusesc sa si comentez...
Moni o sa fie bine ai sa vezi, e mai grelutz primele zile pana se obisnuieste toata lumea cu noul venit si cu noua situatie. ma bucur sa aud ca e totul ok. Super ca ii faceti loc de joaca si noi asta ne chinuim sa facem numa de am reusit sa scapam de pond mama lui ca ocupa o treime din gradina.
Dana ai primit pm-ul? cu ocazia asta m-am mai uitat si eu la pozele de la gravidute superr, multe fete nu mai scriu e pacat.
Mona, Bujo tinem pumnii, nu va lasati influentate ca asta nu inseamna ca nu stiti voi sa conduceti, de condus abia dupa o sa invatati cum trebuie.
Anna ma bucur ca e mai bine printesa, sa stapaneasca si sa foloseasca sanatoasa cat mai mult tricicleta.
Kimmy cumnata mea a avut VBAC si a fost f ok a durat mult travaliul ca na era prima nastere naturala dar a reusit in final, spor la treaba si curaj, poate dai peste un medic bun care te ajuta e pacat ca se poate si poate avea rata mare de reusita, aici evalueaza pe tot timpul sarcinii si iti da un procentaj in fct de cum merge sarcina si etc.
Sibylle sunteti ok? Ce fac pisoii? Mai pune niste poze.
Iriss bre cumatra ma mai lasi cu libidou, de zici ca o faci de nspe ori pe zi de te temi atata cati scade. Nu-ti scade bre nik mie nu mi-a scazut din contra mie mai ok ca stiu ca nu stau cu piticu' pe cap ca daca pateste ceva guma si o punem iar deo caterinca.
Violeta da vrem si bb3 da dupa ce terminam cu nebuneala oleaca.
Vicky pai asta ma zbat acuma sa rezolv cu childcare, cas o multimea de telefoane de dat hartii de completat etc, ca nu stiu inca cum va fi, in mai incep primul curs ala scurt unde tre sa ma lamuresc cu mai multe trebi si din sept intru in paine ori full time ori part time, daca rezolvam klumea cu childcare fac fulltime adik 3 zile pe sapt daca nu o sa trebuiasca sa merg part time si sa mai adaug un an desi nu as vrea da na ce sa facem asa e singuri fara ajutoare, om gasi noi o solutie.
Gini, Ina , mai puneti si poze fetele cand apucati.
Anaco ma bucur ca e mai bine cu gradi. Super ca e pasionata de sah.
Mina ma bucur ca iti sunt de folos eu mai fac tot felul de combinatii tot cu ton fac salata din diverse legume de care vrei tu si porumb si mazare si astea normale niste orez ou fiert tare si ton iese tare bun si e satoasa. Cand plecati in Italia sau ati fost? Sorry da eus baba si uit de numa.
Nati da te cred si noi visam la baietel da parca vad ca va fi tot fata acuma cu cine o sa semene ma intreb? Si eu minte de copil eu mai am vreo doi ani pana la schibat prefixul la 3 da eu ma simt asa de vreo 22 de ani in capul meu ca la corp arat de 80.
Na gata break-ul merg la nani ca maine ultima zi de scoala a lu Ari si joi e zi imp nene aterizeaza Anka si plecam de dim devreme pe metereze cu, camera in dinti deci vin cu poze si impresii.
Pupam gasca somnic usor si spor la trebi.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Eu am calcat pe brazda ieri si am baut pepsi. Maaare greseala - nu am dormit DELOC toata noaptea si nici acum nu asi putea sa dorm daca asi avea prilejul, adica inca nu i-a trecut efectul cofeinei . Bine inteles ca sunt un zombie.
Stiti vre-un remediu mai naturist asa impotriva insomniei?!? mie mi se mai intampla si fara cofeina sa nu dorm...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

si eu stau bine la capitolul insomnie sunt vesnic treaza
Ieri am adormit ca un prunc insa azi...vad ca sunt pe baricade.
Un pahar de coca-cola ma pus si pe mine in priza o noapte intreaga....
Cica alinierea planetelor este de vina.

proud mummy

Mergi la inceput