dr Catalin Haiduc ( 3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvy_silvy spune:

Da, asa voi face cu listuta.
Ionela, tie ti-a spus ceva de triplu test, ecografia asta de 20 sapt trebuie insotita si de rezultate la sange? Pt ca mie nu mi-a spus nimic, si m-am gandit sa nu fie cumva parte din triplu test. Ma obsedeaza testul asta pt ca am o prietena care l-a facut, (pt ca avea probleme, avea CMV)- si pe de o parte ma gandesc ca daca nu am avut probleme la dublu test, nu a fost nevoie si de triplu. Poate ai tu o idee, sau celelalte gravidute ....
Multam mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Silvy, tu in cate sapt esti?
Eu am facut dublu test sapt trecuta si inca nu am primit rezultatul. Dar sa stii ca multi doctori nu mai recomanda TT daca DT a iesit bine. Mie toate analizele mi-au iesit bune pana acum, asa ca la eco de 20 sapt nu mai trebuie alte analize de sange.
Daca dr. Haiduc nu a zis nimic, inseamna ca nu trebuie facut. Dar cel mai sigur il intrebi, ca sa stai tu linistita

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta_23 spune:

Buna fetelor.
Eu am inteles ca dublu test este mult mai relevant decat TT. Daca le faci pe amandoua si iti ies rezultate diferite dupa care te iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvy_silvy spune:

Eu am acum 16 sapt + 3 zile. Si mie mi-au iesit toate analizele bine, si m-am gandit la fel, k nu mai e nevoie de triplu test. Ai dreptate , il voi intreba pe doctor (era si intrebarea asta trecuta pe listuta, dar aiurita de mine a uitat de tot... ).
Dar e bine si cand cer sfatul altor gravidute, e mai linistitor ... , pana apuc sa vb cu doctorul.
Succes la DT, si sarcina usoara iti doresc, tie si celorlalte gravidute !

Mergi la inceput

Silvy, mie Eseea mi-a zis sa merg cu lista la mine, fara rusine. Asa am facut. Dupa ce m-a consultat, am scos pe masa listuta cu intrebari si le bifam dupa ce le discutam.

Da, e bine cand mai vb si cu alte gravidute, te linisteste.

Sarcina usoara tie si la toate gravidutele

In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Draguta, daca DT a iesit bine si a zis si doctorul tau asa, de ce sa te mai alarmezi. Stie el ce zice, ca doar de aia e doctor, nu?
Cred ca in mod normal nu ar trebui sa fie diferente asa mari intre DT si TT, dar cel mai bine vb cu dr tau

Parerea mea e ca nu are rost sa ne facem griji cand nu e cazul. Trebuie sa fim optimiste pentru bb

In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor si eu la a doua sarcina am facut dublul test, a iesit ok, nu am mai facut triplu. relax! si mergeti cu lista!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta_23 spune:

Sper sa va foloseasca experienta prin care am trecut.
La mine DT a iesit cu risc crescut de Sindrom Down si Sindrom Edwards desi am numai 31 de ani. Dr. Haiduc mi-a recomandat amniocenteza.
Doua zile nu am fost om......
Am vrut sa mai vad si parerea altui medic ..... alt medic care mi-a spus ca copilul meu are depuneri de calciu in interiorul inimii. Depuneri care sunt un alt semn de Sindrom Down. Si tot acest medic mi-a spus ca DT este mult mai relevant decat TT.
Am zis ca nu o sa ma pot uita la copil si sa stiu ca am avut ocazia sa-i scurtez suferinta si nu am facut-o pentru ca mi-a fost frica de o intepatura.
Asa ca m-am programat la medlife pentru amniocenteza cu toate riscurile ei.
Am primit un rezultat partial.... copilul este sanatos.
Maine am programare la d-na dr. Steriu pentru eco de 20 saptamani. Sper ca depunerile de calciu sa fi disparut sau sa fie doar o greseala.
Nu regret ca am facut amniocenteza.

Mergi la inceput

Draguta, imi pare rau de vestile care cu siguranta dor foarte rau.
Bine ca ai facut amniocenteza si ca totul e ok

Bafta maine. Sa imi spui si mie, te rog, cum a fost la dr Steriu. Si eu am programare la ea la sfarsitul lunii mai.

In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

dianuzza, astept cu nerabdare ecografia ta de maine sa nu uiti sa intri sa dai vesti

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput