dr Catalin Haiduc ( 3)
Raspunsuri - Pagina 7
Silvy_silvy spune:
Da, asa voi face cu listuta.
Ionela, tie ti-a spus ceva de triplu test, ecografia asta de 20 sapt trebuie insotita si de rezultate la sange? Pt ca mie nu mi-a spus nimic, si m-am gandit sa nu fie cumva parte din triplu test. Ma obsedeaza testul asta pt ca am o prietena care l-a facut, (pt ca avea probleme, avea CMV)- si pe de o parte ma gandesc ca daca nu am avut probleme la dublu test, nu a fost nevoie si de triplu. Poate ai tu o idee, sau celelalte gravidute ....
Multam mult
ionela.n spune:
Silvy, tu in cate sapt esti?
Eu am facut dublu test sapt trecuta si inca nu am primit rezultatul. Dar sa stii ca multi doctori nu mai recomanda TT daca DT a iesit bine. Mie toate analizele mi-au iesit bune pana acum, asa ca la eco de 20 sapt nu mai trebuie alte analize de sange.
Daca dr. Haiduc nu a zis nimic, inseamna ca nu trebuie facut. Dar cel mai sigur il intrebi, ca sa stai tu linistita
--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+
draguta_23 spune:
Buna fetelor.
Eu am inteles ca dublu test este mult mai relevant decat TT. Daca le faci pe amandoua si iti ies rezultate diferite dupa care te iei?
Silvy_silvy spune:
Eu am acum 16 sapt + 3 zile. Si mie mi-au iesit toate analizele bine, si m-am gandit la fel, k nu mai e nevoie de triplu test. Ai dreptate , il voi intreba pe doctor (era si intrebarea asta trecuta pe listuta, dar aiurita de mine a uitat de tot... ).
Dar e bine si cand cer sfatul altor gravidute, e mai linistitor ... , pana apuc sa vb cu doctorul.
Succes la DT, si sarcina usoara iti doresc, tie si celorlalte gravidute !
ionela.n spune:
Silvy, mie Eseea mi-a zis sa merg cu lista la mine, fara rusine. Asa am facut. Dupa ce m-a consultat, am scos pe masa listuta cu intrebari si le bifam dupa ce le discutam.
Da, e bine cand mai vb si cu alte gravidute, te linisteste.
Sarcina usoara tie si la toate gravidutele
In al , sunt in 14+
ionela.n spune:
Draguta, daca DT a iesit bine si a zis si doctorul tau asa, de ce sa te mai alarmezi. Stie el ce zice, ca doar de aia e doctor, nu?
Cred ca in mod normal nu ar trebui sa fie diferente asa mari intre DT si TT, dar cel mai bine vb cu dr tau
Parerea mea e ca nu are rost sa ne facem griji cand nu e cazul. Trebuie sa fim optimiste pentru bb
In al , sunt in 14+
Eseea spune:
fetelor si eu la a doua sarcina am facut dublul test, a iesit ok, nu am mai facut triplu. relax! si mergeti cu lista!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
draguta_23 spune:
Sper sa va foloseasca experienta prin care am trecut.
La mine DT a iesit cu risc crescut de Sindrom Down si Sindrom Edwards desi am numai 31 de ani. Dr. Haiduc mi-a recomandat amniocenteza.
Doua zile nu am fost om......
Am vrut sa mai vad si parerea altui medic ..... alt medic care mi-a spus ca copilul meu are depuneri de calciu in interiorul inimii. Depuneri care sunt un alt semn de Sindrom Down. Si tot acest medic mi-a spus ca DT este mult mai relevant decat TT.
Am zis ca nu o sa ma pot uita la copil si sa stiu ca am avut ocazia sa-i scurtez suferinta si nu am facut-o pentru ca mi-a fost frica de o intepatura.
Asa ca m-am programat la medlife pentru amniocenteza cu toate riscurile ei.
Am primit un rezultat partial.... copilul este sanatos.
Maine am programare la d-na dr. Steriu pentru eco de 20 saptamani. Sper ca depunerile de calciu sa fi disparut sau sa fie doar o greseala.
Nu regret ca am facut amniocenteza.
ionela.n spune:
Draguta, imi pare rau de vestile care cu siguranta dor foarte rau.
Bine ca ai facut amniocenteza si ca totul e ok
Bafta maine. Sa imi spui si mie, te rog, cum a fost la dr Steriu. Si eu am programare la ea la sfarsitul lunii mai.
In al , sunt in 14+
alinushca spune:
dianuzza, astept cu nerabdare ecografia ta de maine sa nu uiti sa intri sa dai vesti
Mami de (28.10.2008) si bb2 9+