dr Catalin Haiduc ( 3)
Raspunsuri - Pagina 8
dianuzza spune:
Alinushca o sa va tin la curent :). Sunt foarte nerabdatoare.... Asta pt ca la eco morfofetala la 5 luni, mi-au zis ca bebelina are 2 formatiuni tronsonice de plex coroidal. Ulterior Dr nostru a spus ca el crede ca se vor retrage! Daca ajungeam mai repede la dr cu rezultatul ecografiei la momentul respectiv, mi-ar fi recomandat amniocenteza, insa am ajuns prea tarziu. Si in ziua urmatoare mi-a spus sa ma programez la eco la Dr Veduta. Am gasit loc abia pe 14 apr, dupa 2 luni. Eu sunt foarte optimista si simt ca totul va fi bine.
Va pup pe toate!
alinushca spune:
dianuzza, in cazul asta cu atat mai mult va tin pumnii sa va linistiti si sa fie totul bine!
eu am programare tocmai pe 3 mai. dar si eu abia astept sa mai vad minunea mica.
Mami de (28.10.2008) si bb2 9+
ionela.n spune:
Dianuzza, bafta multa la eco, o sa iti tin pumnii.
Eu abia pe 11 mai merg la dr si pe 24 mai la eco de 20 sapt.
--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+
ionela.n spune:
Draguta, la ce ora ai programare la dr. Steriu?
Sa nu uiti sa ne zici cum a fost
In al , sunt in 14+
draguta_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Draguta, la ce ora ai programare la dr. Steriu? Sa nu uiti sa ne zici cum a fost -------------------------------------------------- In al , sunt in 14+ |
Maine o sa va povestesc.
BraveGirl spune:
Ionela, unde ai facut DT?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ionela.n spune:
Da, am facut DT miercurea trecuta, la Medical City si mi-au zis sa sun vinerea asta, poate vine rezultatul.
Parca nu mai trece odata, sa se faca vineri
In al , sunt in 14+
ionela.n spune:
BraveGirl, DT l-am facut dimineata pe la 8, inainte sa merg la serviciu. Aproape ca nu am simtit cand mi-a luat sange. Eu am venele mai profunde si mereu sunt agasata psihic cand merg undeva sa imi ia sange.
Dar asistenta de la Medical City a fost o super draguta si am terminat repede. Cica rezultatul vine in 12 zile lucratoare dar am auzit ca se poate sa vina si in 48 ore (test rapid), dar se pare ca e mai indicat sa astepti cele 12 zile pentru un rezultat detaliat.
O sa iti spun vineri, daca vine, cum a iesit
In al , sunt in 14+
BraveGirl spune:
Si pt DT ai folosit eco facuta de dr. Haiduc?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
draguta_23 spune:
D-na Dr. Steriu este chiar ok.
Mi-a spus ca am o bebelina sanatoasa.
Depunerile de calciu din interiorul inimii dispar pana la nastere.
Fetelor sa aveti o sarcina usoara.