dr Catalin Haiduc ( 3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

BraveGirl, asta am zis si eu, se pare ca nu m-am exprimat bine.
Eco la 13 sapt tot la el am facut si eu, m-a trimis in alta parte pentru morfofetala de trimestru 2.
Intr-adevar, la 13 sapt o sa vezi f bine bebele. Noua ne-a dat vreo 8 poze.

--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

BraveGirl, asta am zis si eu, se pare ca nu m-am exprimat bine.
Eco la 13 sapt tot la el am facut si eu, m-a trimis in alta parte pentru morfofetala de trimestru 2.
Intr-adevar, la 13 sapt o sa vezi f bine bebele. Noua ne-a dat vreo 8 poze.

In al , sunt in 13+

Ok, mersi de explicatie. intelesesm altceva.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvy_silvy spune:

Buna gravidutelor,
am revenit si eu pe aici ... o nelamurire am , poate ma ajutati iar cu o ideee: am facut bitestulla 13 sapt, dar am auzit ca unele gravidute au facut si triplu test. Pe mine nu m-a mai trimis Dr. H la triplu, oare o fi din cauza k a iesit OK dublutest ? Acum sunt in sapt 17, si mi-a zis sa ma duc la 20-22 saptamani la eco morfologica (fara alt test de sange, doar eco).
Off, sa stiti ca tot mai am un semn de intrebare in privinta Dr. H si a spitalului: mereu m-a chemat la camera de garda, si dupa ce am asteptat pe putin o ora, dupa atata asteptare sunt confuza, nu mai stiu ce sa zic, ce sa intreb ..., il vad pe fuga mereu ... ma consolez doar cu gandul ca sarcina merge bine si nu am probleme, si nu are de ce sa ma tina de vorba. Oi fi eu paranoia !!! parca plec mereu dezamagita dupa consult ...
Intrebare: se duce vreuna dintre voi la consultatie la Filantropia sau doar la Medical City sau Euroclinic? cum vi se pare consultatia la Filantropia?

Multumesc de ajutor si sa nu va suparati pe mine ca imi fac griji in privinta doctorului .... (de fapt mai mult ma gandesc ca e vina mea, ca am gresit cand i-am spus ca as vrea sa ma consulte la Filantropia ... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianuzza spune:

Buna gravidutelor!
Alinushca pe 14.04 adica poimaine am si eu programare la eco la Dr Veduta. Mi-a zis Haiduc sa am la mine trimitere de la medicul de fam si adev de salariat, ca sa nu platesc. Nici prin cap nu mi-a trecut sa ii dau si ei ceva.Eu fac acum ecografia de 32 de saptamani. Oare nu vi se pare ca noi gresim cu atata spaga? Oare nu ii invatam noi prost? Mie mi se pare chiar inutil sa-i dau ceva la eco, altfel ma duceam la medlife cum am fost si pana acum. Tocmai de aceea am asteptam mai bine de 2 luni la Dr Veduta.
Silvy_Silvy eu in la inceput ma duceam la Euroclinic, insa in ultimul timp m-a chemat la Filantropia. Niciodata nu l-am asteptam f mult si chiar daca intalnirea noastra a durat putin, am discutat despre ce era de pus la punct si am plecat intotdeauna multumita.
Asa cum ti-am mai spus. Daca ai intrebari, pune-le si sigur iti va raspunde!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu nu am fost niciodata la Filantropia pt consult. La sarcina trecuta am ajuns acolo doar cd am avut probleme si m-a si internat. In rest am mers si merg la Euroclinic si acum la Medicalcity, unde face si eco. Cred ca are mai mult timp la clinicile particulare, nu mai e pe fuga, desi cred ca dc ai avea intrebari, ti-ar raspunde si la Filantropia. Daca tu ti-ai exprimat dorinta de a merge la Filantropia, el ti-o respecta.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Silvy si eu merg la Filantropia la consult si desi inteleg ca e pe fuga si nu are prea mult timp mi se pare cam zapacit in fuga lui. Lasand asta la o parte, daca ai avea vreo intrebare sigur si-ar lua timpul si ti-ar raspunde. Mie imi convine mai mult acolo ca e ceva mai aproape de casa. Si oricum fiind la a doua sarcina nu prea mai am intrebari si vreau sa stau cat mai putin pe la doctori.
dianuzza, nu stiu ce sa zic. pur teoretic ai dreptate. insa sistemul nostru medical nu se compara deloc cu cele in care nu e deloc necesara "shpaga". doctorii nu au niste salarii decente pentru efortul pe care l-au depus cu nenorocirea aia de facultate (este foarte grea si lasa urme adanci zic eu) si pentru stresul pe care il au in lucrul "cu publicul" si in profesie efectiv. daca un doctor face ceva bun pentru mine, eu am constiinta ca asigurarile de sanatate nu acopera prestatia si ca merita ceva in plus. sigur acel ceva sa nu devina aberant... cum auzeam pe cineva ca a dat 2500 de euro ca a nascut la stat cu un dr anume....

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Salutare viitoare mamici!
Buna Silvy!Eu am nascut al doilea bebe cu dr.H in 2008.La prima sarcina am consultat mai multi doctori pana m-am decis cu cine sa nasc; la fiecare consultatie de la camera de garda a fost la fel(cel putin pt mine la fel a fost la spitale diferite...),se consulta rapid si atentia este diminuata.Eu am mers mult pe intrebari scrise de acasa sau pe drum intr-un carnetel .Si la fiecare consultatie puneam intrebari si imi scriam si raspunsurile si nimeni nu s-a suparat(uneori apareau si intrebari adiacente si le puneam si pe acelea )...dar asa am facut eu.Personal pana in luna a noua am mers la euroclinic pt consult la dr.H pt ca prefer intimitatea la consult.Ultimele consultatii le-am facut la Filantropia si a fost ok, ma intreba ce simt, imi facea eco si dupa ce verifica ca este ok plecam (dar cand aveam ceva de intrebat intrebam ).
Iti urez succes si curaj !Si comunicare cat mai buna cu domnul doctor!
Mary

Mergi la inceput

Silvy_Silvy, tu la eco morfologica de 20 sapt unde mergi?

Alinushca, multumesc frumos pentru mesaj. Nici eu nu stiu care sunt criteriile ca iti dai seama ca as prefera sa merg undeva unde sa nu dau atatia bani. Si mie mi se pare cam mult

In al , sunt in 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvy_silvy spune:

Drage gravidute,
Multumesc mult de sfaturi si de incurajari . Cred ca eu sunt prea ametita si cand ajung fata in fata cu dr, face eco si il vad pe bebe ... uit de toate intrebarile, ultima oara le-am trecut de acasa pe hartie, si tot am uitat sa il intreb sunt o aiurita. Si el imi zice ca totul merge bine, eu zic multumesc, si de emotii uit sa mai intreb una alta.
Si eu prefer la Filantropia pt ca e la 5 min de servici, si pot lipsi oricand vreo doua ore.
Ionela.n, eu la eco morfo de 20 saptamani, ma duc la Dr. Veduta (tot la Filantropia). La dansa m-a trimis dr. H cand am facut eco de 12 sapt (cu bitestul), si mi s-a parut OK, mi-a explicat vreo 20 min rezultatul bitestului .
Multumesc inca o data si va doresc mult succes la toate !!!!

Mergi la inceput

Atunci pe mine de ce m-a trimis la medlife?

Data viitoare, mergi cu listuta de intrebari dupa tine si scoate-o. Eu asa am facut cand am fost la eco de 13 sapt si n-a zis nimic.

In al , sunt in 14+

Mergi la inceput