dr Catalin Haiduc ( 3)
Raspunsuri - Pagina 5
alinushca spune:
nu merg azi. mai am 2-3 saptamani. vreau sa stiu cati bani sa dau. la sex are tentativa sa se uite la 12 saptamani cum mai fac altii sau nu prea ?
Mami de (28.10.2008) si bb2 9+
ionela.n spune:
Eu am fost la eco sapt trecuta, la 13 sapt, a incercat sa vada ce are intre picioruse, dar nu s-a vazut. poate si din cauza ca avea cordonul acolo.
E posibil sa se vada ce e, dar nu stiu daca e sigur.
Daca se face eco morfologica la o clinica privata, cred ca e in jur de cateva sute de lei. Depinde unde mergi
--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+
alinushca spune:
ionela, eu am intrebat f specific la dr. veduta. avand in vedere ca vad ca in general acolo trimite dr. nostru. de aia am intrebat aici.
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca ionela, eu am intrebat f specific la dr. veduta. avand in vedere ca vad ca in general acolo trimite dr. nostru. de aia am intrebat aici. Mami de (28.10.2008) si bb2 9+ |
Alinushca, iti trimit PM
In al , sunt in 13+
BraveGirl spune:
Pe mine nu m-a trimis la nimeni!!???!!!!??? A zis ca ne vedem la 12-13 saptamani. Mai e cineva care a mers doar la dr.Haiduc?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ionela.n spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Pe mine nu m-a trimis la nimeni!!???!!!!??? A zis ca ne vedem la 12-13 saptamani. Mai e cineva care a mers doar la dr.Haiduc? ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 10+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Da, eu am mers doar la Haiduc. Pana acum. La 13 sapt m-a trimis sa fac eco in alta parte, dar apoi revin la el cu rezultatul
Poate o sa iti zica si tie la fel cand mergi data viitoare.
In al , sunt in 13+
BraveGirl spune:
Ionela, n-ai inteles. La 13 sapt fac eco tot la el. Nu m-a trimis in alta parte.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
alinushca spune:
Merci ionela. Si eu am primit unicul mesaj care se pare ca umbla pe tema tarife din Filantropia. Sper sa nu ma trimita la Medical City pentru trimestru 2 ca e scump raaaaau.
alinushca spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Ionela, n-ai inteles. La 13 sapt fac eco tot la el. Nu m-a trimis in alta parte. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 10+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Eu zic ca e fain asa. O sa iti arate sigur pe bebe si daca te duci la Medical City o sa iti faca si poze. In fond morfofetala de trimestru 2 e cea cu adevarat importanta.
BraveGirl spune:
La Medical city ma duc, sa avem timp destul ...ca eu sunt cu intrebarile, explicatii....
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2