dr Catalin Haiduc ( 3)
Raspunsuri - Pagina 4
ionela.n spune:
Desi eu acum merg la Medical City, as vrea sa nasc la Filantropia pentru ca nu cred ca imi permit sa nasc la o clinica privata.
BraveGirl, pti sa imi trimiti, te rog, un PM cu ce tarife sunt la o nastere la clinica? Macar sa imi fac idee.
Oare cand ar trebui sa ii spun dr. Haiduc ca as vrea sa nasc la spital? Pana acum nu am vorbit despre asta pentru ca oricum cred ca e cam devreme.
--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+
BraveGirl spune:
Pai el normal ca se asteapta sa nasti la spital. Majoritatea pacientelor, chiar dc merg la Euroclinic, nasc la Filantropia. Eu aveam pregatit bagaj pt Filantropia si gentuta cu cosmetice pt Euroclinic. Stabilisem sa-l sun cd incepe travaliul si imi spune unde sa merg. Eu preferam Euroclinic, dar dc ar fi fost inainte de 38 de sapt sau intr-o zi cd era de garda la Filantropia, ma duceam direct acolo.
Preturile la Euroclinic sunt cele de pe site. nimic in plus, dc nu ai , Doamne fereste, complicatii. Eu am asigurare Eureko si am avut reducere 15%, am stat si doar 2 zile in spital, asa ca am platit 5000lei, cu tot cu analizele pt bebe. Cezariana e ceva mai scumpa, parca 9500lei, pret fara reducere.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 9+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ionela.n spune:
wow, chiar ca sunt marisoare preturile
Oare nasterea la spital cat e? Ma refer... tot (dr, anestezist, moase si ce altceva mai trebuie - ca nu stiu).
Deocamdata e ok, analizele le-am facut pe toate dar tot imi pun intrebari legate de toata sarcina.
Ma bucur ca pot vb cu voi, paciente actuale si foste ale dr. Haiduc
In al , sunt in 13+
alinushca spune:
Am fost la eco. Slava Domnului toate bune!
Si intamplator am aflat ca azi este ziua domnului doctor si ca a facut 38 de ani. Asa ca: La multi ani dl. dr!
Mami de (28.10.2008) si bb2 8+
Eseea spune:
ohoooo, nu am stiut, La multi ani!
bine ca ai vesti bune
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
ionela.n spune:
Da, La multi ani, Dle Doctor Haiduc! Sanatate multa!
Alinushka, bine ca sunt toate bune la eco
In al , sunt in 13+
alinushca spune:
La dr ecografist Veduta cati bani ati dat ?
Inteleg ca e gratuit sau asa ceva sub aspectul casei de asigurari dar ei in mod particular ? Sau lui ca nu stiu ce-i
Mami de (28.10.2008) si bb2 9+
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca La dr ecografist Veduta cati bani ati dat ? Inteleg ca e gratuit sau asa ceva sub aspectul casei de asigurari dar ei in mod particular ? Sau lui ca nu stiu ce-i Mami de (28.10.2008) si bb2 9+ |
Alinushca, azi mergi la eco?
Bafta multa si sa fie bebe ok
In al , sunt in 13+