Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Aulicaaaa, iar nu m-am uitat pe prima pagina
La multi ani soricelului Dominic, sa fie sanatos si voinic si s-o bucure pe mami!

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

vin si eu cu o intrebare: cum imi pot impartasi copilul fara ca acesta sa ia vreo boala? adica pot sa vin cu vinul si lingurita de acasa? pt ca se impartasesc cu aceeasi lingurita foarte multe persoane.

Te-ai gandit sa chemi popa acasa si sa faci si o sfestanie cu ocazia asta? Pui ti vin intr-un pahar, popa sfinteste si ii da lui bebe, apoi la restul din casa.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

buna idee, nu ma gandesem la asta, merci dankutza

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

votat tarlaua cu plantatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Dymomo, ai PM.
Eu am inteles ca in Super Copou, la intrarea principala.
Acum ma intreb daca incapem cu 2 carucioare si copiii aferenti la mine in masina....in conditiile in care nu conduc eu.Singurul inconvenient al faptului ca am avut job-ul langa casa... nu am mai condus de vreo 2 ani si acum mi-e frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

da lalu, la supercopou la intrarea principala, daca e ok.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Dymo, ai PM si de la mine.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multam fain de raspunsuri la intrebarea profundo-existentiala despre pampersi. . Acum i-am pus un scutec Chicco nr 3, muuult mai mare decat Pampersul, sa vedem cum se prezinta maine dimineata.

Sunt restantiera cu pozele sper sa apuc sa le vad diseara... Mandra mea azi afara n-a vrut sa doarma si pace. drept e ca am iesit cu carutul nu cu wrapul (si rau am facut, mai ales acum seara ar fi fost beton). Dar scot eu iara wrapul la inaintare. Azi din aproape 5 ore petrecute afara a dormit 15 minute in total. In 3 reprize.

Lalu ii f bine daca nu-i elastic nici nu trebuie. Daca se intinde cat de cat pe diagonala (si numai pe diagonala) ii absolut perfect. Incearca pozitia de pe wrap.ro, cea cu copilul la verticala e cea mai practica ca-i prelegata. Fa-ti curaj si pune mana pe volan ca-ti intri repede in mana!

No bine, fug la treaba pana nu-mi vin zmeii paraleii, offfff cate mai am de facut si casa mea imi zboara... Cand va aud pe voi cu curatenia de Paste si eu abia abia faca fata la asta de suprafata moooor. Dar vine ea soacra-mea si de marti incolo ma dezlantui.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am intrat pe siteul de la Mothercare si spune ca "We are currently unable to deliver to Greece and Romania." Fi'ar sa fie! Si asta pt ca reprezentanta de aici, nu-i lasa!

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am vorbit cu fotograful si cameramanul. Mi-au cerut 15 milioane pt filmat si fotografiat. Dar nu-mi da nici o poza pe suport de hartie. Imi pune in brate un Dvd cu 1000 poate si mai mult de poze si alalaltul ne filmeaza cat vrem. Mie mi se pare exagerat de mult. Pt ca la asta se adauga si 2 meniuri.
Voi cat ati dat? Ati putea sa-mi recomnadati pe cineva? Eu voi avea doar 20-25 persoane. Pai aia 2 or sa ma coste de or sa ma indoaie. Poate nu stiu preturile, dar e botez, in puii mei. Dureaza cateva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DANKUTZA ce rochitze faine. Pt 15 milioane vin eu si iti fac poze si te filmez la botez.. Cam piperat pretul si nici macar nu iti face album.

Mergi la inceput