Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79Andre, merci pt raspuns.Nu se gaseste in Romanica crema, asa ca trebuie sa mai studiez piata.Am facut rost de supozitoare Viburcol si vroiam sa te intreb daca tu le administrezi asa cum scrie in prospect, adica cate jumatate de 2 ori pe zi...Saru'mana si pt pontul cu supozitoarele, sper sa o mai linisteasca.
Trei zile i-am dat 2 pe zi, la 12 ore, asa mi-a zis pediatra. Apoi i-am dat numai la crize, cand imi era mie clar clar ca sunt colici sau e gingia. Ai sa vezi ca va fi bine, chiar te rog sa imi spui ce reactii are. Dankutza Eu am primit comanda in Italia de la Mothercare, dar stiam ca trimit si in Romania hainutze, sau cel putin pe site-ul lor asa scrie. Mi se par super ok preturile din Anglia, mai ales ca am luat doar cateva lucrusoare de fitze, ca sa aiba cand mergem in vizite si sa vad in cat timp ajunge si ce calitate au. Faza draguta e ca atunci cand ginecologul de aici mi-a confirmat sarcina, am avut un "flash" cu o fetita imbracata in ceva cu buline rosii. Am comandat de la Mothercare o hainuta cum are Lumi intr-o poza, adica Annabelle si palarioara rosie cu buline asa, ca am avut "pata" aia. Acum faza e ca palariuta ii este cam mica, asa ca saptamana viitoare urgent la ginecolog in vizita, sa devina "flashul" realitate. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Monica, Lalu eu as veni dar nu stiu cu ce sa ma deplasez pana in Copou ca sotul e plecat si deci si masina. Pe jos e exclus ca e distanta mare iar pana acum cu carutul in taxi nu am incercat. Dar cum nu se stie niciodata vreau doua lamuriri. Va intalniti la Super Copou sau la Stadion(La care parc?) si daca vreuna dintre voi are nr de tel pe nov.dec pe gmai ca sa pot lua leg cu voi in caz de ceva. Desi maine cica e cam rece afara.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Dankutza - te astept tare sa-mi spui si mie cum e cartea care in invata sa desenezi. am vrut si eu s-o comand acuma, dar chiar cand sa trimit comanda, mi-am zis ca te astept pe tine sa-mi spui cum e... sa n-aiba 10 pagini sau mai stiu eu ce

Sigur, cum o primesc, o sa scanez cateva exemple. Pe mine m-a dat gata exemplu cu ariciul. Ce simplu e sa desenezi. Din cateva lunii, a iesit ariciul. O viata intreaga, daca ma gandeam, si nu as fi stiut cum sa desenez un arici. Bine, eu nu sunt in stare, nici sa desenez o pisica, un catel, deja ariciul este naveta spatiala.
Eu nu zic ca nu sunt antitalent, dar nici nu a fost nimeni langa mine sa ma invete sa desenez. Eu, cred ca e foarte important sa te invete cineva. Cezara o sa invete ce este in carticica si apoi, sunt convinsa ca avand un "bagaj de cunostiinte" in de-ale desenatului, va putea singura sa deseneze si alte nebunii, pronind de la baza pe care o va avea.
Eu am deja viziuni! Ma vad stand pe canapea, si spunandu-i sa deseneze o pisica. Si ea va desena pisicuta, in timp ce-mi va spune si o poezie. E un fel de ... 2 in 1.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Iarasi sunt fericita ca a papat fata cereale! Sa vedeti ce bine aratam eu dupa ce a stranutat fata de doua ori cu gurita plina de cereale

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Dankutza, iti multumesc tare mult de urari....Nu m-am asteptat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

vin si eu cu o intrebare: cum imi pot impartasi copilul fara ca acesta sa ia vreo boala? adica pot sa vin cu vinul si lingurita de acasa? pt ca se impartasesc cu aceeasi lingurita foarte multe persoane.

Te-ai gandit sa chemi popa acasa si sa faci si o sfestanie cu ocazia asta? Pui ti vin intr-un pahar, popa sfinteste si ii da lui bebe, apoi la restul din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Am mai pus si eu niste poze incepind de aici
Dankutza, cica la cofetaria Tosca de la Dristor ar mai fi foarte bun
Vreau sa trimit un buchet de si de pupici pt Many_bani

Ati mai fost in Herastrau?

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Gata-gata sa uit!

La multe lunite, bebe Dominic!
Sa te faci bine si sa infirmi banuielile dr. Pupici si tie si mamei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna seara tuturor!!!

Am intrat sa va salut (lumi-ms ca te-ai gandit la noi)..Noi suntem ceva mai bine acum...am fost la pediatru si se pare ca avem (am avut) o enterocolita virala ..abia pe marti avem rezultatele de la coprocitograma si coprocultura...deocamdata ,suntem pe formula HN fara lactoza si luam Biotics ...sper sa scapam numai cu atat.. Marea D.se amana pana ne revenim cu scaunul...
Ca idee,mi-a recomandat urmatorul plan : prima masa inlocuita va fi masa de pranz cu pireu de zarzavat, apoi a doua masa cea de la ora 10 cu pireu de fructe si abia la final cerealele....asta asa pe scurt...voi reveni asupra subiectului ,cand ne apropiem de 'deadline' sau cand imi permite timpul...

Multa sanatate lui Mihnea si lui Dominic!! mamicile incercate!!

p.s mi-am facut temele ,dar nu prea mai tin minte mare lucru..ati fost tare harnicutze!! BV!! Keep on going!!

va ..poate mai revin mai incolo...la o betiveala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

aaa..si ca sa fie tacamu' complet ,se pare ca avem si un teren atopic (am schimbat gama de cosmetice- folosim Mustela -cam 'scumpute',dar daca e spre binele nostru fie) si eu sunt cu gatu' in pioneze....asa ca astept o 'betiveala' sa mai uit de belele..

Mergi la inceput