Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Lumi, Andre cum ati comandat hainute de la Mothercare? De pe net? Stiam ca nu trimit in Ro, pt ca avem reprezentanta deja in malluri. La noi, cand sunt reduceri, ajung la preturile din Anglia. Practic nu fac nici o reducere. Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09) www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix |
haine de la mothercare poti comanda de la bebeshop (am postat linkul mai demult) la un pret cam la o treime fata de magazinele din mall ; eu de acolo comand...daca vrei, chiar daca nu regasesti in oferta lor, iti aduc si babycook sau miniblenderul de la avent, am intrebat eu, trebuie sa trimit maine comanda
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
Lalu_79 spune:
Dankutza, 15 milioane? Scump, dom'le, scump...dicolo era mai ieftin.Macar au un portofoliu ca lumea cei doi?
Si eu am comandat de la bebeshop, chiar acum astept o comanda.
Foarte frumoase rochitele, va fi tare eleganta amazoana ta.
DianaR spune:
Inca o intrebare: fetele care ati comandat de pe amazon.de a venit pachetul acasa sau la posta? (DHL-ul). Merci! Si mai o intrebare : pe amazonul.uk cum va dati seama de costul transportului? Am facut o simulare de comanda si m-a trimis direct sa bag datele de la card fara sa am idee cat ar fi plata (obiectul+transportul)...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Lalu_79 spune:
Da ce liniste s-a lasat pe-aici.Scot de la rece niste limoncello, gin, poate poate se mai anima atmosfera.Cine doreste, cine pofteste?
Lumi_Richard spune:
Monica,Lalu,noi pe la 14 avem masa....si e masa de legume. In afara de asta,nici eu nu am masina,ca sa vin cu un taxi,am nevoie sa ma ajute cineva....
Noi iesim in fiecare zi pe la 11-12,dar daca voi ati hotarat ora deja,nu e o problema,noi iesim la ora noastra,si poate va prind macar sa ne salutam!
Astazi am fost in Gradina Botanica(cu tot cu maica-mea,bineinteles) si pisicuta mea a dormit pana la 2:30,cand am chemat taxi si am fugit repede acasa. Daca ar fi si maine asa de gasca,as sta si eu cu voi macar 20-30 min....
Dankutza,super dragalase rochitelele,m-a topit cea alba cu roz!!!
Noi am comandat primele hainute de la Mothercare,cand eram insarcinata.Nu am putut comanda carucior,sterilizator,pompe,patut(obiecte mai grele,cred).
Colectia de `primavara-vara` am cumparat-o in Martie,cand a fost in Anglia. si ma oftic rau,ca nu prea aveau rochitele,acum am vazut atat de multe si dragute!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lalu_79 spune:
Diana, eu nu am comandat de pe amazon dar vreau sa o fac zilele astea.Din ce am inteles eu, transportul pleaca de la 4 lire si apoi creste in functie de kg.Astept si eu sa vad ce spun fetele care au mai comandat.
Am probat wrap-ul si e super!!!! Materialul e f putin elastic pe diagonala, deloc elastic pe lungime si latime.Ma bucur ca am nimerit-o.Merci de idee, tu ai pomenit cum l-ai facut si am zis sa incerc si eu.
strumfy_12 spune:
Monica sau Lalu trimiteti-mi un PM cu nr de tel..ca sa dau de voi in cazul in care ajungem si noi in copou.
Mami fericita de strumfita
Lalu_79 spune:
Lumi, din punctul meu de vedere nu e nici o problema sa schimbam ora....sa vedem ce zice si Monica. Voi va plimbati pe Stefan cel Mare?Ma gandesc ca am putea sa schimbam si locatia, asa ati putea veni si tu si Dymomo si poate si pt Ramonika ar fi mai simplu.
Monica, ce zici?
mariaandreai spune:
Bonsoir,
Ca de obicei aparem la ceas de seara sa vedem daca mai da cineva ceva de beute
Suntem rupte dupa o zi de curatenie, bucatareala si plimbareala. Am facut o praji cu mere dupa reteta Siminei, ffff buna, poftiti si voi, daca va mai vine dupa bunatatile propuse de coque
Dominic si Iulia
Monis super ca nu prea ai treaba cu curatenia Eu nu stiu de ce, cas nici eu nu am nimic pe jos ca nu suport covoarele, in geamuri am doar storuri si cu toate astea toata ziua tre' sa smotruiesc. Parchetul ar trebui aspirat zilnic, dar na il mai las 2-3 zile , iar de sters praful, ce sa mai zic ...
Cine cumpara crema cu SP pt bebe sa spuna si aici, sa ne orientam si noi. Eu azi am dat-o prima data cu o mostra ce o am de la Mustela, dar nu stiam de chestia cu 6 luni, si habar n-am daca asta e ok pt bebici mici Pe de alta parte deja e cam bronzata buburuza mea, asa ca ceva tot trebuie sa gasesc.
Ma duc sa culc printesa. Nu stiu daca mai revin in seara asta ca mi-a cam obosit neuronu'. Cred ca il culc si pe el NB
Maria si Miruna(11.12.2009)