Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
Lalu_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Fetele din iasi, ramane intalnirea pe maine la 14 in parcul copou? de scump Maria 13.12.2009 |
Noi venim!!!
Andre, merci pt raspuns.Nu se gaseste in Romanica crema, asa ca trebuie sa mai studiez piata.
Am facut rost de supozitoare Viburcol si vroiam sa te intreb daca tu le administrezi asa cum scrie in prospect, adica cate jumatate de 2 ori pe zi...
Saru'mana si pt pontul cu supozitoarele, sper sa o mai linisteasca.
Fetele, mi-a adus tipa o singura cutie de supozitoare...eu va dau la fiecare cateva, faceti testul, daca o sa mai vreti eu ii spun sa mai aduca.
Am facut si wrap-ul, acum mai ramane sa studiez cum il 'montez'.Sper sa nu fi ales prost materialul, adica fara elastan....
Dominic si Iulia
dankutza spune:
Mesaj de lauda
Cezara a primit cadou de la un elev din clasa mea rochita asta, care arata fara plovaras asa, a mai primit si rochita asta de blugi si rochita asta.
Cu rochita roz, o voi imbraca in ziua botezului. Practic asa va pleca de acasa la biserica. Cu cea alba, o va astepta pe nasi-sa in ziua mirului.
Si eu care ma framantam cu ce o imbrac pe asta mica la botez. Na, ca acum am de unde alege!
Gata! M-am laudat!
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
lylyana.ion spune:
dankutza, m-ai omorat cu rochitele
iti trimit un pm
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
monica_80 spune:
buun, deci ramane pe maine la 14 la intrarea principala (cea din fata de la strada), ok lalu?
dymo, lumi, voi veniti?
de scump Maria 13.12.2009
dankutza spune:
La multe lunite (in avanpremiera), Rares, baietel scump de Lavi!
Maine ma duc la o conferinta, si nu stiu cand ma intorc. Mai bine zic inainte.
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
monis5 spune:
Dankutza - eu am luat de aici: http://www.cofetariaclaus.ro
au tot felul de prostioare: http://www.cofetariaclaus.ro/produse.php?categorie=13
am luat 130 gr / persoana, invelit in martipan, dar fara decoratiuni speciale (ca mie nu-mi plac ) si a fost 38 lei / kg. vad ca alea cu nebunii pe ele sunt ceva mai scumpe. de bun a fost nu bun, ci genial.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
dankutza spune:
Lumi, Andre cum ati comandat hainute de la Mothercare? De pe net? Stiam ca nu trimit in Ro, pt ca avem reprezentanta deja in malluri. La noi, cand sunt reduceri, ajung la preturile din Anglia. Practic nu fac nici o reducere.
strumfy_12 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Am reusit si eu sa citesc de ieri ca ne-am plimbat ieri vreo 5 ore si cand ne-am intors acasa ghiciti cine avea chef de joaca...gaza mea...iar eu dupa plimbare eram terminata...iar aseara am adormit instant.
Ionela ma bucur sa aud ca Mihnea se simte mai bine
Am votat toate plantatiile si din IE.
Referitor la intalnirea de maine sper sa ajungem si noi...
Va pe toate si alerg la fata ca s-a cam invatat in brate si tare mofturoasa...
Mami fericita de strumfita
lili_a spune:
Hello again, ne-am adunat si noi de pe drumuri
citat din mesajul lui DianaR Vreau sa va intreb pe cele care folositi nr 4 de la Pampers premium care cat sunt de mari fata de nr 3? Ca 3-ul mi se pare tare mic dar n-avem decat 6100, mai e pana la 7 kg... |
Noi avem 6300 g si am trecut la nr 4, sint ok
dankutza noi am luat tort de www.cofetariaalice.ro" target="_blank">aici, au si botosei si ce vrei tu. Eu l-am facut jumate din fructe si vanilie si jumate din cioco, 6 kg la 35 de oameni si s-a ras tot
Imi urla copila, revin
mami de Mariuca
Lalu_79 spune:
citat din mesajul lui monica_80 buun, deci ramane pe maine la 14 la intrarea principala (cea din fata de la strada), ok lalu? dymo, lumi, voi veniti? de scump Maria 13.12.2009 |
Ok, asa ramane.