Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

cristinica, poate o sa te numeri printre norocoasele carora le-au dormit crestinatii cateva ore bune. al meu a dormit 4 ore!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Fetelor Mihai a papat azi 100 ml de supa si nu a mai vrut lapte, am renuntat la masa de lapte azi.

poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

zic si eu micutilor sarbatoriti de azi, Dominic si Iulia

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

PROBA

Eu cred ca daca ai vazut ca papa si nu il deranjeaza poti sa ii dai laptic imediat dupa supica. Nu stiu daca ai retinut dar de obicei, conform, schemelor de diversificare, la inceput asa se face...spre exemplu daca introduci prima data suc de mar...ii dai o liungurita suc si apoi completare laptic, la o masa. Nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa spun, ca nu prea am timp sa ma exprim cum trebuie, dat fiind ca e bebe la mine in brate...si ma concentrez cu greu sa scriu cu stanga!

AAA...si mai vroiam sa iti zic ceva. Sa nu te superi pe mine, dar la semnatura ta... sterge spatiile de la url...daca vrei iti arat eu cum ca sa apara simplu "poze" la semnatura...uite iti arat eu mai jos...da un reply with quote la mesajul meu si copiaza strict faza cu semnatura ta si apoi ce ti-am scris pune la semnatura la tine in profil...

SEMNATURA ALI: COPIAZA CE URMEAZA poze Mihai

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

[/quote]

poze Mihai

Mergi la inceput

LAVI nu stiu ce fac dar nu merge is . Am facut cum ai zis tu dar nu am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Diana Noi nu cred ca avem nici 6 kile, dar pampersii nr. 3 tot lasa urme pe coapse, chiar ma gandeam si eu cum sa trecem la 4, din moment ce nu are 7 kile. Azi am cumparat un pachet de Huggies 4 si sunt o idee mai mici decat Pampersii 4. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Fetele din iasi, ramane intalnirea pe maine la 14 in parcul copou?

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetele din Bucuresti, unde ati facut comanda de tort? Eu as vrea sa-i fac tortul imbracat in martipan si sa aiba botosei de martipan si alte alea. AM vazut modelul la unele dintre voi. Ati putea sa ma ajutati? Vreau sa ma duc pe la cofetarii, dar nici sa le iau pe toate la rand. Cam cat e kg de tort? Nu cred ca-l fac mai mare de 3 kg.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Fetele din iasi, ramane intalnirea pe maine la 14 in parcul copou?

de scump Maria 13.12.2009

Sa-mi aduceti pozeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! vreau si eu.... dar nu vreti voi bebe bolnavior langa ai vostri ( si e si normal sa fie asa... spune "Stan Patitul")

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Azi m-am luat un pic de bona. Nu pot sa spun ca a facut rau dar, as vrea sa incep sa o tin pe Pinky un pic mai ... dezbracata. Noi, toata iarna am stat cu caciulita in cap. Acum e cald afara si nu vreau sa mai poarte caciulita ziua. Inca mi-e frica sa nu i-o mai dau nici noaptea. Cert e ca Pinky, a prins gustul sa stea fara tichiuta si cum i-o pun dupa baie, incepe scandalul. In plus, o tine infasurata in patura. I-am zis sa o lase doar in costumas, si daca e foarte racoare sa-i pune o paturica mai subtire. AM una cu printese dar care e foarte subtire, foaie de ceapa. Aia e mai ok. In parc o duce cu caciulita groasa, din aia tricotata. I-am lasat afara niste tichiute mai subtiri. PAi ea, foloseste din alea de iarna. Ea tot imi zice ca e vant in parc. O fi! DAr e timpul sa o mai dezbrac nitel. Ii place sa stea fara tichiuta.
Gata m-am plans! Urmatorul mesaj e de lauda. Stati sa fac foto si revin!

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput