Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
ionelamaria spune:
Multumesc pentru comentariile la pozici tuturor si pentru gandurile bune care ne ajuta.
Mihnea e , pana in prezent, mai linistit... cu toate ca mi-a mai tras o repriza de tuse pana la greata, urmata de o boceala zdravana de spaima... dar si de somnic. Era si firesc sa apara reactii adverse la atatea medicamente... se pare ca face diaree... asa incat... sa vad cum il conving sa pape mucilagiu de orez, ca de la ceiutul de menta isi face greata piticul meu... iar de la biberon urla doar cand il vede( si asta nu e neaparat rau... nu tin sa-l accepte) Cum nu am salvat "reteta" pt mucilagiu... ma bag sa caut... Luam probiotice... deci sper sa nu ne zapaceasca de tot antibioticul, mai ales ca il luam pana luni
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laviniablaga spune:
Ufffffffffff! Nu va suparati!!!!!!!!! Ca prea e frumoasa atmosfiera de aici...sa ne enervam acum!
Eu trimit camp de ...ca nu am ce face altceva...la curatenie nu ma pot baga ca strumfi e smecher mare si nu ma lasa.De exemplu, acum se cearta cu tastatura...vrea sa bata in ea!!!!
DianaR spune:
Ionela, dai doar probiotice si continua sa-i dai sa suga la cerere, nu are nevoie de mucilagiu. Poate dureaza o zi in plus sa-si normalizeze scaunul dar nu se intampla nimic sa stii. Daca te temi ca se deshidrateaza mai bine ia de la farmacie saruri pentru rehidratare si-i dai cu lingurita dupa san.
Vreau sa va intreb pe cele care folositi nr 4 de la Pampers premium care cat sunt de mari fata de nr 3? Ca 3-ul mi se pare tare mic dar n-avem decat 6100, mai e pana la 7 kg...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Vreau sa va intreb pe cele care folositi nr 4 de la Pampers premium care cat sunt de mari fata de nr 3? Ca 3-ul mi se pare tare mic dar n-avem decat 6100, mai e pana la 7 kg... Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete |
Diana, sunt destul de marisori in comparatie cu 3. Eu zic sa mai asteptati putinel pana treceti la 4.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Ionela, dai doar probiotice si continua sa-i dai sa suga la cerere, nu are nevoie de mucilagiu. Poate dureaza o zi in plus sa-si normalizeze scaunul dar nu se intampla nimic sa stii. Daca te temi ca se deshidrateaza mai bine ia de la farmacie saruri pentru rehidratare si-i dai cu lingurita dupa san. Vreau sa va intreb pe cele care folositi nr 4 de la Pampers premium care cat sunt de mari fata de nr 3? Ca 3-ul mi se pare tare mic dar n-avem decat 6100, mai e pana la 7 kg... Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete |
Diana, eu folosesc pampers premium care ( de fapt Mihnea) si sunt mai mari, dar parca imi plac mai mult si cum stau. I-am schimbat la nr 4 cand avea 6500 ( cam asa) si nu i-au fost extrem de mari... nu-l mai strang la picioruse si el nu e f "bulanos". Cred ca mergeau si mai devreme. Acum are 7Kg dar sa stii ca sus prin benzile fix una langa cealalta... profitand ca sunt elastice bine. Cateva zile am fol in paralele cand 3 cand 4.... si imi paceau mai mult 4 si la benzile elastice de la picioruse
Despre mucilagiu.... mi-ai luat o piatra de pe inima... sincer... ca si asa ii dau o tona de chestii... si nu as mai vrea sa-i dau nimic altceva... ma gandeam sa il pregatesc... sa fie... si numai daca intru in panica sa-l folosesc. E drept ca suge mai des... cam la 1.5 ore... 2 ore maxim... dar nu ma deranjeaza deloc.
Probiotice folosesc protectis... scrie sa-i dau 5 pic / zi... si incerc sa i le dau la vreo 4 ore dupa antibioticul de dimineata... ma intrebam daca fac bine... sau ar trebui sa ii impart doza in 2? nici nu mai stiu cum sa fac. Azi inca nu am apucat sa-i dau... ca era somnoros deja la 12 si il apuca plansul... deci ii dau cand se trezeste.
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Ramonika spune:
eu stiu ca atunci cand mama ori copilul ia antibiotic, e bine ca mama sa ia si Enterolactis.
in leg. cu Pampersii, si noi avem cateva zile de cand suntem exclusiv pe nr. 4, anterior am folosit alternativ nr. 3 si 4.
Diana - eu zic sa ii iei un bax nr. 4 si daca ti se par prea mari, ii pastrezi (oricum mai tarziu iti vor trebui) si mai cumperi unul nr. 3 si ii folosesti pe acestia. asa am facut noi.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
DianaR spune:
No intre timp mi-a filat beculetul si o sa cumpar 2-3 bucati de la o farmacie sa vad cat sunt de mari. Oricum 3-ul ma dispera, nu stiu daca nu si din cauza asta se irita pe soldul stg...
Multumesc de raspunsuri fetelor!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
lylyana.ion spune:
eu folosesc la alex firma pampers, dar daca pana la nr 3 erau ok, astia 4 nu-mi plac deloc, se simt in ei niste granule, tare naspa sunt
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
cristinica09 spune:
Salutare
Am fost afara putin si am venit repede in casa, ca copchilu asta al meu nu stiu ce are ca nu-i place deloc in carut
Am pus si scoica in carut dar sta prea ridicat...am un jaf de carut cumparat de soacra-mea de la primii pasi si nu are landou...nici in marsupiu nu vrea sa stea pe orizontala...in fine ...numai nervi mi-am facut ca sa frichinit si urlat.Am fost la piata si m-am intors cu viteza luminii Ma gandesc ce o sa fac la botez ca doar nu o sa instalez patul in restaurant.
MANY multa sanatate piutului tau
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!