Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

crissa, eu zic sa mergi far lingurit si fdara vin de acasa si sa impartasesti copilul cum se face...

1. popii se vor simti jigniti...si poate se mai uita si urat la copil

2. nu te gandi lA faza cu bolile...ca va trece mai usor!

Mergi la inceput

Lumi, poate ca ai mai raspuns...dar eu nu am fost pe faza...ce fel de cereale papati voi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Crissa lingurita e de argint(si de aia are proprietatile pe care le are) iar vinul e sfintit... Nu stiu daca o sa gasesti preot care sa il impartaseasca cu vinul si lingurita ta. Eu am o verisoara care a incercat si i-a zis preotul ca daca nu crede in taina sfanta a impartasaniei atunci de ce vrea sa mai impartaseasca copilul. Eu pe Danut l-am impartasit cu ustensilele lor dar ce e drept am mers dupa-amiaza pe la 15.30 si preotul abia venise si am fost primii.(acu sper ca spalase lingurita de la ultima impartasanie).

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

pe cuvant daca m-am gandit vreodata la treaba cu vinul si lingurita , parca totusi as merge pe vinul lor si poate lingurita mea...vai cred ca s-ar uita popa chioras la mine

sarbatoritilor de azi

Ionela tare ma bucur ca Mihnea e mai bine, inca vreo doi pupicei de la noi si ii trece de tot

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am fost si eu rpd pe la plantatii prin Explorar si Mozilla....EX -a fost darnic; Mozilla max 3 monede

Monis daca erai atenta aseara ai fi vazut ca a scris Raluci_b"face cuscrela cap nou , ca are incarcator".Nu cred ca era cazul sa te exprimi 'asa frumos" pentru un fleac

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am fost si eu rpd pe la plantatii prin Explorar si Mozilla....EX -a fost darnic; Mozilla max 3 monede

Simino de ce nu vinzi mama cafelele alea de pe contul vechi, si sa incepi sa plantezi iar? iti numara in continuare canile si faci si o gramada de bani (1800 de monede)

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Monis daca erai atenta aseara ai fi vazut ca a scris Raluci_b"face cuscrela cap nou , ca are incarcator".Nu cred ca era cazul sa te exprimi 'asa frumos" pentru un fleac

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Simina, eu in locul tau m-as gandi de 2 ori inainte sa comentez; am stabilit mai de mult ca cine face capitol nou, anunta, din respect pentru timpul celorlalti, iar "asa frumos" scrii tu, cu PLM si cu sa te... pe el de mouse...
Nici un comentariu in plus

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna

Noi de 2 zile am inceput sa papam supica. La inceput a fost greu ca nu a stiut cum sa caste gura ca sa pape supica, ieri a fost mai usor, chiar s-a si jucat cu lingurita cu care papa supa, mi-a luat-o din mana si se uita la ea sa vada de unde vine papa si daca a vazut ca nu e nimic mi-a dat-o inapoi.
Vrea si eu sa va intreb ceva doctorita mi-a zis ca daca mananca 50 ml de supa completare sa ii dau lapte. Dilema mea e ca eu ii dau imediat laptele dupa supa ca asa a reiesit din discutie cu dr. Oare e bine? Copilul nu are rabdare sa astepte intre supa si lapte ca plange ca e foame si face scandal.

ALI mama lui MIHAI

[ url = " http://family.webshots.com/album/576995701yizabq?vhost=family&vhost=family " ] poze Mihai [/url ]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

Buna

Noi de 2 zile am inceput sa papam supica. La inceput a fost greu ca nu a stiut cum sa caste gura ca sa pape supica, ieri a fost mai usor, chiar s-a si jucat cu lingurita cu care papa supa, mi-a luat-o din mana si se uita la ea sa vada de unde vine papa si daca a vazut ca nu e nimic mi-a dat-o inapoi.
Vrea si eu sa va intreb ceva doctorita mi-a zis ca daca mananca 50 ml de supa completare sa ii dau lapte. Dilema mea e ca eu ii dau imediat laptele dupa supa ca asa a reiesit din discutie cu dr. Oare e bine? Copilul nu are rabdare sa astepte intre supa si lapte ca plange ca e foame si face scandal.

ALI mama lui MIHAI

[ url = " http://family.webshots.com/album/576995701yizabq?vhost=family&vhost=family " ] poze Mihai [/url ]

Eu cred ca daca ai vazut ca papa si nu il deranjeaza poti sa ii dai laptic imediat dupa supica. Nu stiu daca ai retinut dar de obicei, conform, schemelor de diversificare, la inceput asa se face...spre exemplu daca introduci prima data suc de mar...ii dai o liungurita suc si apoi completare laptic, la o masa. Nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa spun, ca nu prea am timp sa ma exprim cum trebuie, dat fiind ca e bebe la mine in brate...si ma concentrez cu greu sa scriu cu stanga!

AAA...si mai vroiam sa iti zic ceva. Sa nu te superi pe mine, dar la semnatura ta... sterge spatiile de la url...daca vrei iti arat eu cum ca sa apara simplu "poze" la semnatura...uite iti arat eu mai jos...da un reply with quote la mesajul meu si copiaza strict faza cu semnatura ta si apoi ce ti-am scris pune la semnatura la tine in profil...

SEMNATURA ALI: COPIAZA CE URMEAZA poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Monisule imi esti prea draga ca sa "ma cert" cu tine, mai ales ca ne cunoastem si-n viata reala.Am vrut sa spun doar ca Ralu m-a pus p[e YM sa fac cap nou si a anuntat ea aici in timp ce eu lucram la el
Iar cu vocabularul meu colorat, nu cred ca l-am adresat cuiva vreodata...era strict in mesajele personale
Si sa stii ca-n viata reala nu injur...asa ca ma mai dezlantui si eu aici
Daca am deranjat pe cineva imi cer iertare......O SA MA CENZUREZ DE ACUM INCOLO!

Mergi la inceput