Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Ruxi iti facem rost de un aparat foto SLR , un teleobiectiv smecher, niste ochelari de soare si o sapca si mamarazzi scrie pe tine!

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata la amiaza burtici!

Eu m-am culcat aseara cu gandul la mazarichi si azi dimineata tot cu gandul la ele m-am trezit Si parca tot nu-mi vine sa cred ca s-a dat startul la nasteri la odiseea noastra. Spunea Carla mereu ca ea va fi prima. Da-le doamne sanatate si recuperare rapida tuturor trei.

Nicoleta, daca medicul tau de familie e de acord sa-i dea sotului acea adeverinta de puericultura, e de ajuns. In lege scrie ca medicii de familie sunt cei care trebuie sa tina cursurile astea, dar na... nu se prea obosesc ei. Noi am discutat cu doctorita noastra si a zis ca ne-o da fara probleme.

Artu, felicitari pentru noua data!!! Si mie imi place acest 23 aprilie de Sf. Gheorghe. Sabina va fi o luptatoare, precum Sfantul care a taiat capul balaurului!

Corina, mama, mama, ce bebelina grasulina!!! Felicitari!!!

sorana, te asteptam cu vesti proaspete despre bebe Tudor. Sa nu uiti de noi si sa ne tii in suspans pana te intorci de la munte.

Virgi, Dumnezeu sa-l odihneasca pe socrul tau. E adevarat ca sunt tare triste evenimentele astea... insa fac parte din viata omului. Sa treceti cu bine peste ziua de maine!

Nana, daca reti chiar asa de multa apa, intreaba-ti medicul daca nu poti sa iei si niste pastilute diuretice. Pe mine, cand m-a vazut doctorita, mi-a recomandat 2 pastilute de Furosemid/saptamana, asta pe langa multe lichide si mult ceai diuretic. Si eu sunt super umflata si se pare ca de asta am luat si 20 de kg in plus... Vb cu doctorul tau, si vezi ce-ti spune

Crissy, sa vii si tu cu vesti bune de la eco!!! Iar apoi, distractie placuta la munte! Mama, mama, ce as trage si eu o fuga...

Flory_blanca, incearca sa nu te ingrojorezi inutil, mai ales daca dupa miscari mai moderate urmeaza altele mai energice. Totusi, pentru linistea ta, vorbeste cu doctorul despre asta la urmatoarea vizita. Ai sa vezi ca te va linisti!

Dienutza, foarte frumos caruciorul!!! Sa-l stapaniti sanatosi! Cat despre morfofetalala de 32 de saptamani, am inteles de la doctorita mea ca acum se face morfologia fetei.

Parca mi-a coborat si mie burta putin. Vad dupa buric... In ceea ce priveste nasterea, incep sa inclin spre cea naturala, chiar daca se face fara epidurala... Acuma sa vedem cat de mare e si Maya, caci daca e giant baby, nu m-as risca... Va intrebam de cicatrice cheloida la cezariana, si nu mi-ati raspuns . Bine... intrebarea am pus-o si eu exact inainte sa primim marea vestea a Carlei. Eu sunt predispusa sa fac cicatrici cheloide. Cunoasteti astfel de cazuri in care totusi, operatia de cezariana s-a vindecat frumos?

Mira fericita 31+cu Maya Alesandra

AMR 9 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Ruxi iti facem rost de un aparat foto SLR , un teleobiectiv smecher, niste ochelari de soare si o sapca si mamarazzi scrie pe tine!

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 31+

gata ! vreau

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Ieri, la cate emotii am avut pentru Carla...am si uitat sa va spun ce am facut la control...

Fata mea avea ieri 2500 gr....a trecut de la pisicutza la motanica....m-am mai linistit si eu putin....mi-e teama de nastere cu cat se apropie mai mult momentul

Bubu...burta e lasata cand seamana cu o jumatate de ou din profil....eu zis sa nu te ingrijorezi...oricum de cand se intampla asta de obicei mai trece ceva vreme pana la nastere.

Nana daca ai o mana vizibil mai umflata decat cealalta si mai ai si alte semne sau simptome asociate: amorteala, senzatie de rece sau cald, culoare schimbata...eu zic ca cel mai bine intrebi ginecologul.... stiu ca edemele in sarcina sunt simetrice

Roxy 34+ cu Diana AMR 5+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Buna dimineata la amiaza burtici!

Nana, daca reti chiar asa de multa apa, intreaba-ti medicul daca nu poti sa iei si niste pastilute diuretice. Pe mine, cand m-a vazut doctorita, mi-a recomandat 2 pastilute de Furosemid/saptamana, asta pe langa multe lichide si mult ceai diuretic. Si eu sunt super umflata si se pare ca de asta am luat si 20 de kg in plus... Vb cu doctorul tau, si vezi ce-ti spune

AMR 9 saptamani

minunea mea

Eu spun NU categoric furosemidului.
Am o cunostinta care era f. umflata si a luat furosemid si a murit bebe in burta la 8 luni si ceva.
Stiu ca unii medici recomanda dar eu nu as lua
mai bine beti ceaiuri multe ca alea nu fac rau

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Rossane, multumim mult de modificari!!! Tocmai pentru ca nu vreau sa strict nimic, te-as ruga sa treci si la mine medicul si spitalul unde voi naste, caci acum e sigur. Dr. Bostan Madalina, Spitalul Judetean Suceava Multumesc mult!

Feteleor care aveti probleme cu tensiunea cum am eu, fiti foarte atente!!! Monitorizati-va des si urmati sfaturile medicului. Nu mancati cu sare, beti cat mai multa apa si menajati-va!!! Ieri am inteles de ce ma tot avertiza doctorita in legatura cu starea mea. Mi-a facut pana si bilet de internare si mi-a zis ca in cazul in care apar alte simptome precum dureri mari de cap, vedere in punctulete, greturi si durere in partea de sus a abdomenului, sa o sun de urgenta si sa merg sa ma internez. Ieri am aflat ca nora unor prieteni de familie, insarcinata in 6 luni jumate, a ignorat aceste simtome, a stat acasa pana ce tensiunea i-a urcat la 23 si in cele din urma a ajuns la spital unde a facut o criza de eclampsie (noroc ca nu s-a intamplat acasa, ca altfel murea) si au operat-o de urgenta. Are o fetita de 1200g, pe care medicii spera sa o poata tine in viata sa recupereze. Asa ca fetelor, fiti atente la orice simptom... Mai bine intrebi un doctor, decat sa se intample nenorociri. Sper ca nu v-a deranjat mesajul meu, insa eu am fost cam intoarsa pe dos ieri, de la vestea asta, si am constientizat unele lucruri.

AMR 9 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Mira : imi pare rau, nu ti-am raspuns la intrebare pentru ca nu stiu nimic despre subiect !

Roxi : frumoasa listuta , am mai spus si azi dimineata ... am si eu o intrebare, nu s-ar putea taia nimic din ea, ca sunt asa inghesuite si scie micut ca trebuie sa iti belesti ochii ca sa vezi ceva ! Macar ultima parte cu filmuletele si dictionarul cu masuratorile ( cu astea suntem deja familiarizate )

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne
Fata mea avea ieri 2500 gr....a trecut de la pisicutza la motanica....m-am mai linistit si eu putin....mi-e teama de nastere cu cat se apropie mai mult momentul

Roxy 34+ cu Diana AMR 5+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Felicitari pntru motanica din burtica !

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Ruxi, eu iau 2 tablete de furosemid pe saptamana... Iar asta cu bebe care a murit in burtica la 8 luni si ceva, au spus ei sigur ca e de la Furosemid? Se poate intampla si fara sa iei un medicament. Din pacate cunosc si asemenea cazuri... Pe prospect scrie ca nu e indicat in primul trimestru de sarcina, ca majoritatea medicanentelor, de altfel. Mie mi-a fost indicat de 2 medici in care am multa incredere, insa na... fiecare face cum simte, pana la urma.

AMR 9 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Rossane, felicitari pentru bebelina mare!!! Ce aproape esti si tu de marele moment!!! Doamne ajuta!

AMR 9 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput