Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Mira, legat de cheloida nu prea stiu ce sa iti zic din experienta proprie - mie in afara de un granulom de fir alte probleme nu mi-a facut, s-a vindecat rapid pana la stadiul de liniuta subtire si alba. Netul vad ca pomeneste de geluri/creme cu alantoina, vitamina A, unguente cu silicon (Dermatix, cica se gaseste la farmaciile Catena). Naturistii mei jura pe uleiul de samburi de grapefruit si pe cel de fructe de trandafir moscat (rosehip seed oil). Sper sa te ajute.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Mira de ce spui ca nasterea naturala se face fara epidurala. Din cate am inteles, asta este optiunea ta. Daca vrei epidurala, de ce nu ti-ar face? Ref cicatrice cezariana - am o prietena care dupa ce a nascut a folosit o crema medicinala speciala pentru ameliorerea cicatricelor post-operatorii. Si s-a vindecat f OK. O sa o intreb si revin cu denumirea ei (nu mai tin minte daca se putea folosi in timpul alaptarii; teoretic, crema este mai eficienta daca o folosesti cat mai curand dupa operatie). Crema era cam scumpa insa. Oricum si la nasterea naturala te poti alege cu epizotomie sau cu alte probleme in zona.

Diana, 31+ cu Eva Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Nana, eu am marit cantitatea de diuretic, si in prima zi m-am umflat mai rau, dupaia am inceput sa ma mai dezumflu. Parca as fi un balon: ma umflu, ma dezumflu. Pana sa intru in sapt. 33 nu am experimentat ceva atat de horror. Parca-s bunica la glezne si matusa purcel la maini. Uf. Hai ca mai avem putin.

Dupa vestile Carlei de ieri, azi noapte evident ca mintea mea a luat-o razna, si parca imi venea sa nasc, si nu gaseam numarul doctorului, si nu mai apucam sa ajung la spital. Si cand m-am trezit, ma gandeam oare cum o fi prima zi de mamica a Carlei. Ce-o fi facand?

Dienutza, si eu tot pentru confort psihologic fac morfologia asa de trim 3. Sa mai vad gagalicea, sa vad cat a mai luat in greutate, ca am un stres sa nu fie prea mica, daca s-a intors, cum e cu cordonul... as putea trai foarte bine si fara sa stiu astea, dar...ma duc totusi.

Aaaa, chiar Arturicii, de Sf. Gheorghe noua data!

Roxi, felicitari pentru motanitza! E maricica deja!

Ana 32+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR -7 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Roxy felicitari pt. asa bebitza mare si sanatoasa !

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Mie personal imi place cum arata prima pagina cu ultimele modificari

Ruxi 31 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Rocsy, Corina, Ale, Ruxi, Mira, multumesc mult pentru urarile pentru eco de azi! Dupa dr plec direct spre munte, asa ca nu cred ca mai apuc sa scriu azi, deci ne auzim pe luni. Weekend frumos si bebei cumintei in burtici pana atunci!

Roxy, felicitari pentru motanica grasunica!

Va rog sa nu scoateti linkurile cu masuratorile de pe prima paginaaaaa, eu ma uit tot timpul acolo, mi se par foaarte utile

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

intru si eu s-o felicit din toata inima pe Carla, m-a bufnit plansul de emotie cand am citit. Sa le dea Dumnezeu mazarichilor sanatate, sa fie norocoase si intelepte, sa se faca repede mari si frumoase .

de asemenea, felicitari fetelor care au fost la eco si au vesti bune despre puiutii din burtica, haideti ca mai e un pic si scapam si de grija asta cu nasterea (vin altele, ca de griji n-o sa prea scapam ).

eu nu prea stiu ce e aia burta lasata , adica mai mult decat este oricum. si la david si acum am avut sarcina foarte jos, spre nesansa mea si a vezicii mele ...eu n-am remarcat sa sa fi lasat si mai mult in jos inainte sa nasc, dar poate ca nu i-am dat eu asa mare importanta.

pe mine m-a prins o raceala crunta, cu gat inflamat de parca am mancat sticla pisata toata noaptea si tuse chinuitoare. ce e mai neplacut e ca la fiecare repriza de tusit am scapari de urina incontrolabile, cred ca tresalta Damian pe vezica mea ca pe o minge. groaznic de neplacut . azi m-am autoconsemnat la pat, trebuie sa ma pun pe picioare pana luni, ca am de alergat.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 28+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Andreea, Dienuta, multumesc de raspuns!!! Mi-e frica de cheloide pentru ca singura incizie chirurgicala pe care am facut-o pentru a-mi scoate o alunita cu probleme s-a vindecat urat (cicatrice cheloida, exact la decolteu, intre sani). Am folosit si eu Dermatix, insa e adevarat ca am facut-o abia cand rana era vindecata si cicatricea a inceput s-o ia razna de tot. Unguentul e fff scump, 200 RON 10 ml parca, insa e adevarat ca se foloseste in cantitati f. mici. Cat am folosit arata mai bine, insa cum am intrerupt... e iarasi urata. Stiu ca nasterea naturala ar putea presupune si epiziotomie, insa as avea o cicatrce f. urata intr-o zona total neexpusa. Motivul pentru care nu am posibilitatea sa nasc cu epidurala e acela ca la spitalul din Suceava nu au medici anestezisti pentru sectia de nasteri naturale, deci nu se poate face epidurala... De asta mi-e atat de greu sa iau decizia naturala vs cezariana...

Mira fericita 31+cu Maya Alesandra

AMR 9 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni81 spune:

Buna fetelor,

Sper ca nu va suparati pe mine ca nu am mai scris de FFFFFoarte mult timp . Totusi vam citit aproape zilnic si m-am bucurat si intristat alaturi de voi la vesti bune si la cele mai putin bune. Acum m-am gandit ca e timpul sa scriu si eu sa filicit primele floricele ale odiseei noastre asa ca:

BRAVO CARLA, SANATATE TIE SI FETITELOR!!!

Noi suntem bine si dupa Pasti intru si eu in prenatal si sper sa fiu mai mult alaturi de voi.
Numai bine va doresc la toate, copii la termen, sanatosi si frumosi.

Monika 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Mira - nu vreau sa ma bag in deciziile tale, dar de ce nu nasti in Bucuresti? Vad ca acum locuiesti aici, deci nu ar fi o problema atat de mare. Parerea mea este ca e mai sigur. Spitalele sunt ceva mai dotate si, in caz de complicatii (Doamne fereste), au sectii de prematuri mai ok, au posibilitatea de transfuzii etc. Eu pe criteriile astea am ales spitalul la care o sa nasc.
Oricum, daca vrei epidurala, nu cred ca nu se poate rezolva si la Suceava cu niste bani dati la cine trebuie pe acolo. La urma urmei, in Romania sistemul asta de spaga este mai functional decat oriunde.

Diana, 31+ cu Eva Alessia

Mergi la inceput