Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)
Raspunsuri - Pagina 5

r_ocsy spune:
Cristina : tu cu Sorana aveti aproximativ acelasi program, ce coincidenta ; iti urez si tie bafta la eco, drum bun si distractie placuta la munte
.
Flory_blanca : daca esti asa de satresata pe baza miscarilor bebelusului, mai bine suna-ti doctorul si intreaba-l si pe el , cred ca este cel mai in masura sa re poata linisti ... cu un telefon scapi de griji ; in plus, de aceea avem nr. lor de telefon , ca sa ii putem suna oricand , pentru orice
R_ocsy 31 +
Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

aleesicoo spune:
buna dimi
dupa socul pe care l am avut ieri cand am vazut ca a nascut Carla aseara tocmai am visat ca nascusem
iar dimineata m am trezit atat de speriata incat am inceput sa pipai burtica sa vad n ce stare se afla
pe mine ma doare fff tare gatul , nasul infundat...
am luat ieri oscilo, tantum verde si vad ca nimic....
o zi frumoasa si insorita sa aveti
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 29 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

corinasmile spune:
NicoletaB
Nu stiu sa spun exact daca medicul de familie iti da certificatul pt concediu tati fara sa demonstrezi cumva ca a facut un curs de puericultura. Mai bine intrebi chiar de medic
Sorana, merci pt info despre kidex - m-am linistit
Bafta multa la eco, te asteptam cu vesti bune-bune!
Crissy_C si tie bafta pt azi, sa fie o intalnire frumoasa, cu bucurii!
Corina 26s+ cu Maria

Dienutza spune:
Merg si eu astazi la targ in recunoastere sa vad ce mai este interesant. Eu de la targul trecut mi-am cumparat carut si am avut o reducere de 300 - 400 ron fata de pretul de la magazin. Carutul pe care l-am cumparat este asta http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=19 - culoare fuxia (sper numai ca fetita sa nu se transforme in baiat, cum au mai patit alte fete de aici de pe forum. Deocamdata nu l-am desfacut ca imi e greu sa il depozitez dupa.
Nikol - parca tu spuneai ca ai luat accesorii de "laptarie" de la Avent. Spune-mi si mie site-ul de pe care le-ai comandat. Incerc sa fac o comparatie de preturi. Eu pana acum am gasit preturi bune la produse Avent pe site-ul asta http://www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/pompa-de-san-manuala-avent-cu-recipient/
Am o intrebare: voi mai mergeti la eco morfo-fetale de trim III. Eu am intrebat medicul la ultimul consult si mi-a spus ca el nu considera necesar si ca sunt suficiente ecografiile pe care mi le face la fiecare consult. Dar, daca ma simt eu mai bine (adica psihic), pot merge la o eco m-f la 32 sapt. Voi ce ati vorbit cu medicii? Mai e cazul sa mai dam banii?
Diana, 31+ cu
Eva Alessia

aleesicoo spune:
dienutza, eu ca sa fiu cu sufletul impacat am sa merg sa o fac
pe 15 aprilie la ora 12.00 sunt programata la dr.iosup
crissy, bafta la eco iubita
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 29 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

nikolett2445 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dienutza Merg si eu astazi la targ in recunoastere sa vad ce mai este interesant. Eu de la targul trecut mi-am cumparat carut si am avut o reducere de 300 - 400 ron fata de pretul de la magazin. Carutul pe care l-am cumparat este asta http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=19 - culoare fuxia (sper numai ca fetita sa nu se transforme in baiat, cum au mai patit alte fete de aici de pe forum. Deocamdata nu l-am desfacut ca imi e greu sa il depozitez dupa. Nikol - parca tu spuneai ca ai luat accesorii de "laptarie" de la Avent. Spune-mi si mie site-ul de pe care le-ai comandat. Incerc sa fac o comparatie de preturi. Eu pana acum am gasit preturi bune la produse Avent pe site-ul asta http://www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/pompa-de-san-manuala-avent-cu-recipient/ Am o intrebare: voi mai mergeti la eco morfo-fetale de trim III. Eu am intrebat medicul la ultimul consult si mi-a spus ca el nu considera necesar si ca sunt suficiente ecografiile pe care mi le face la fiecare consult. Dar, daca ma simt eu mai bine (adica psihic), pot merge la o eco m-f la 32 sapt. Voi ce ati vorbit cu medicii? Mai e cazul sa mai dam banii? Diana, ![]() ![]() |
.bebelusultau.ro
acesta e situl
fetita mamei
NIKOL

AMR 7 saptamani

bubu30 spune:
citat din mesajul lui Crissy_C Si eu merg azi la eco ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt intr-o dispozitie asa buna, cu vestile de ieri despre Carla, cu vremea asta frumoasa de afara, va fi una dintre cele mai frumoase primaveri pentru noi! Va pup, zi insorita tuturor! Cristina, fericita ![]() ![]() |
Bafta multa la eco. Sa ne scrii inainte sa pleci la munte ce si cum.
Ce bine de voi fetele care nu aveti nici o problema cu sarcina si puteti sa calatoriti in luna mare !
Eu asa m-am saturat de pat pe vremea asta frumoasa

Ruxi

AMR ... cine stie?

dunemaire spune:
O zi frumoasa si plina de soare la toata lumea!
citat din mesajul lui Crissy_C Andrea, multumim de pontul cu slingurile ![]() ![]() |
Cristina de cum il primesc va zic din ce e si cum se preteaza la folosinta - fata a zis ca are 2 pe stoc deci il voi primi probabil foarte curand. Si mie mi se pare a fi ceva matase, numa bun pentru vara.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si

bubu30 spune:
citat din mesajul lui n_a_n_a 'Neata burtici ![]() Oare ce-o face Carla si mazarichile?! Ma tot gandesc la ele... Nana ![]() ![]() amr: -8 ![]() |
Si eu ma tot gandesc - oare s-a putut ridica azi deja ?
oare a fost sa le vada ?
imi vine sa dau o fuga pana la ele , eu stand la 5 minute de spital, sa le vad
zic si eu, dar nu as face-o ca nu as vrea sa le perturb linistea si intimitatea mult dorita
Ruxi

AMR ... cine stie?

rosanne spune:
Buna dimineata
Aseara si azi de la 8 pana acum am stat cu ochii in calculator si am modificat listutza.....eu zic ca arata bine...
Va rog sa va uitati si voi, si daca vreti sa modific ceva....astept idei
Altceva....fetele care ai parola de la nickul mai_iunie_2010, va rog sa aveti mare atentie cand modificati...deoarece in bat pus gresit modifica toata lista....va rog sa vizualizati mesajul inainte de al salva pentru a verifica ca totul e ok
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu acest mesaj.
Roxy 34+ cu
Diana
AMR 5+ sapt
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru