Felicitari CARLA! Flori de liliac-mai-iun'10 (59)
Raspunsuri - Pagina 4

Virgi17 spune:
Buna dimineata fetelor !!
Ieri nu am intrat decat spre miezul noptii ca toata ziua am fost pe drumuri, cumparaturi(iar i-am luat bebelinei lucrusoare,nu m-am putut abtine de la cateva body-uri din Carrefour,sosetele).Am profitat de vremea excelenta de afara si mi-am facut de cap si in Bricostore de unde am luat 3 ghivece cu flori,arata foarte frumos dragele de ele, in multe culori, incerc sa fac casa sa arate cat mai bine de Paste.Sigur, ca am dat atacul si la o tavita de eclere din Carrefour, ca tare bune sunt.
Si cand intru pe forum, ce sa vad? Draga de Carla deja nascuse,fetitele erau primite de voi cu toate urarile pamantului, mi s-a facut instant pielea de gaina!
Draga Carla, sa iti traiasca papuselele, sa va bucurati de ele, sa va aduca numai zambete si bucurii in viata, tot binele din lume vi-l doresc si de la distanta te imbratisez cu mult drag, caci esti mamica eroina,ai avut putere,curaj si ai acum un rezultat pe masura! Iti doresc recuperare grabnica, sa ai laptic pentru fetite,si sa stati cat mai putin in spital!
Noi vroiam sa mergem azi la Kidex sa ne uitam la carucioare, una, alta,insa daca am auzit ca nu prea sunt expozanti cum erau la Baby Expo, m-am dezumflat de entuziasm.Cine stie, poate om da o fuga...
Maine iarasi zi greuta, avem parastas de 1 an pentru socrul meu.Am de facut pachete,mers la biserica, la cimitir...cat s-ar fi bucurat sa o vada pe fetita,cat s-ar fi bucurat macar sa stie ca sunt insarcinata...A fost un om deosebit,extraordinar! Insa sunt sigura ca de undeva de sus, stie despre noi si ne-a ajutat sa o avem pe Ioana,trimitand spiritul ei printre noi.
Va pup dragi burtici! Sa vedeti ce fericite o sa fim peste cateva luni, in plina vara, toate cu bebelusi grasuti la aer curat, in parculete...va fi plin de flori de liliac !!
Virginia 30+ Ioana

Dienutza spune:
Felicitari Carla Pentru fetitele frumoase!!! Sa fie sanatoase si sa iesiti cat mai repede din spital!
Diana, 31+ cu
Eva Alessia

n_a_n_a spune:
'Neata burtici !
Oare ce-o face Carla si mazarichile?! Ma tot gandesc la ele...
Ieri cu toata agitatia, nu v-am povestit ca am fost pana la C&A (care in sfarsit s-a deschis si la noi, in mall-ul nou), ca a fost ultima zi cu reduceri de 20%. Mi-am luat o pereche de pantaloni si doua bluzite de gravide, iar Adelinei vre-o 8!!! salopete cu si fara maneca, inca o paturica, o jucarie muzicala, o rochita super draguta cu Hello Kitty, ce mai, nu m-am putut abtine , asa ca mai degraba mi s-a umflat mana de la card
! Si cum o prietena buna de-a mea e manager de raion la copii la ei, mi-a zis ca azi vor avea marfa noua... moama ce ma tenteaza!!! Azi am spalat toate "hainutele de papusa", cum le zice tati
. Abia astept sa ma simt mai bine, sa pot si eu sa vad ce magazine mai sunt in mall, ca de data asta m-am dus tintit la C&A si habar n-am de restul, oricum am fost tot cu gheata in spate ca mi-a fi rau...
Mi s-a dezumflat mana, da' nesemnificativ; in schimb s-a mai umflat si stanga, iar genunchii mei sunt de-a dreptul horror!!! Oare daca maresc cantitatea de ceai diuretic ce se intampla? Dar mai bine nu, ca parca nu vreau sa aflu...
Sorana, te asteptam cu vesti bune despre inca un bebe gigant
Nana 32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

NicoletaB spune:
Virgi- daca ai luat eclere cu ness si mai ai trimite si aici unu! Sunt cele mai bune, cele de la Carrefour si cele de la cofetaria Maria.
Cand mergem in Carrefour abia ma dezlipeste sotu' de la eclere: dar doar cele cu Ness!26+

ancutzicab spune:
Neata si de la mine!
Carla - felicitari si pentru prima mamica din odisee, sa fie fetele sanatoase si mancacioase ca sa puteti merge cat mai curand acasa!
Sorana - bafta la eco azi, te asteptam cu vesti bune despre Tudor!
Nana - ai grija cu edemele astea, monitorizeaza-le atent, sa nu fie, Doamne fereste, semn de altceva!
Anca 29+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Iubirisca spune:
Multumim pentru modificarile de la prima pagina, am vazut si noi ca avem numele trecut.
Felicitari Carlei pentru bebeline, sa fie sanatoase, sa se faca repede mari ca sa- bucure pe mami si pe tati!
Papusica de 29 saptamani

n_a_n_a spune:
Anca, nu imi fac prea mari probleme, si asta pentru ca tensiunea mea e in regula (10-12 cu 5-7)... Insa supraveghez atent orice alt simptom ar mai putea sa apara.
Nana 32+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Crissy_C spune:
Buna dimineata cu soare si cer senin!!!!
Am citit si eu vestile despre Carla, dar stiam eu ca vor fi bine, si ea si mazarichile!FELICITARI CARLA DRAGA DE TINE, ESTI DUBLU-MAMICA, SA-TI TRAIASCA FETELE FRUMOASE SI SA IA REPEDE IN GREUTATE! SI SA DEA DUMNEZEU SA FII MEREU LA FEL DE FERICITA CA IN ZIUA IN CARE TI S-AU NASCUT MAZARICHILE!
Andrea, multumim de pontul cu slingurile, eu mi-am luat deja unul si am dat 130 de ron pe el, dar poate mai cumparam unul, sa ne asortam cat mai frumos la vara!
Oricum, sunt foarte frumoase, din poze arata de parca ar fi din matase sau ceva lucios, oare din ce or fi?
Sorana draga, ma bucur tare ca nu sunt probleme cu nodulii!!!
Bafta multa la eco azi si distractie placuta la munte in weekend!
Si eu merg azi la eco , nici eu nu am mai vazut-o pe printesa de vreo doua luni(!!!) si abia astept
Si culmea, Sorana, si eu plec pe urma la munte
Sunt intr-o dispozitie asa buna, cu vestile de ieri despre Carla, cu vremea asta frumoasa de afara, va fi una dintre cele mai frumoase primaveri pentru noi!
Va pup, zi insorita tuturor!
Cristina, fericita 28+ cu
Patricia

flory_blanca spune:
FELICITARI CARLA! Sa iti traiasca mazarichile si sa fiti sanatoase toate trei. Recuperare rapida pentru mami sa ajungeti cat mai repede acasa sa va bucurati unele de altele.
Stiu ca s-a mai discutat si sunt paranoica dar am zile de asa ma ingrijoreaza bb ca misca putin si destul de slab. Are zile de e foarte vioaie si vad prin burtica cum se misca si alte dati abia o simt acolo inauntru. Sper sa fie totul bine si sa ma mai scap si eu de grijiile astea.28+

ancutzicab spune:
Nana, ma bucur ca esti bine cu tensiunea, ai grija de tine si de Adelina!
Anca29+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca