Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

felicitari bebe Adam! esti un baietel de nota 10!!!!

Hai Dani! Sa vina barza cu o fetita sanatoasa si frumoasa!!!

Felicitari bebe Sophia de Cenia!!!! Sa aduci mamei tale numai fericire!!!!

Uau ce zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

FELICITARI proaspetelor mamici: Magdone - woow ce grasunel, si al meu ca si al lui Dolores, pe la 3 luni cred ca avea greutatea asta Sa fie sanatos, sa se bucure de viata si de oamenii din ea
Cenia - sa aiba viata lunga si frumoasa Sophia iar voi sa va bucurati de ea

Dani - tare draga imi esti si Vladucul tau nu mai pot dupa el (am eu inpresia ca seamana cu Robertzelul meu ) Si te incurajez de aici, sa ai nastere usoara, bebelina frumoasa si sanatoasa, asteptam poze si numai vesti bune

Bratafel - felicitari pentru fetitza Sa fie toate bine pna la sfarsit.

Laurita - mai, lasa curatul, ce atata curat, ai grija de tine si menajeaza-te cat poti (sper sa te vaz cu burta daaa ?

Alysh - ai tare grija de tine Ma gandeam eu ca poate il vaz pe Luca mititel in iunie, mai e pana atunci, asteptam, sa fie baietzel cuminte si sa se coaca la tine in burtica :) Iar tu ia-o mai usor,imi place ca esti activa, dar acum devine un pic mai delicat

Voila, gravidutzele si mamicile noi :) Asa de tare mi-ati facut pofta de un bb2 Si cred ca nu mai astept mult, ca mi-i dor de piticot mic mic (desi nu mai stiu sa tin unul in brate, mi se pare asa mici si fragili ... pai de robert trag acum de numa si nu se rupe hihi). A propos de facut copii am vazut un filmuletz pe youtube in care se arata cum in x ani o sa se schimbe de tot lumea noastra si o sa asistam la schimbari majore (era vorba mainly de religie). Destul de sumbru era prezentat (eu nu vad situatia chiar asa de grava dar anyway...), cum populatia europei si a americii se schimba, datorita emigrarii... cum religia dominanta va fi alta in curand, datorita generatiilor viitoare in care albii si crestinii nu vor mai predomina. Se zicea acolo ca nu va fi nevoie de teroristi sau razboaie, e mult mai simplu: noile generatii. Si dadea exemple (nu am verificat): 50% din populatia olandei e musulmana (really ??? nu stiam) etc. Fertilitatea femeilor albe e in scadere dar populatia tarilor e in crestere. Asta pentru ca femeile albe si crestine fac copii din ce in ce mai putini, pe cand femeile musulmane de ex fac la fel de multi copii ca inainte. Si traiesc din ce in mai mult in Europa si America. Poate ca daca eram in Ro as fi crezut mai putin ca e posibil asa ceva, acolo inca nu se vede, dar v-am zis ca aici la Bxl devenim exotici rau, noi astia albii. Pai tanti a noastra de la cresa are 5 copii deja, dintre care 4 fete (deci calculati cati copii vor iesi de aici), provine dintr-o familie de 8 copii Daca stai sa calculezi vezi ce de copii ies dintr-un singur cuplu. Tipa e marocanca. Eu ma gagai daca sa mai fac un bebe ... fraaaateee ... Asa ca am zis, daca tanti poate cu 5 copii si e frumoasa, sanatoasa, munceste, are suficienti bani, adicatalea io nu pot cu doi ?? Si daca ma enervez mai bag unul da ? Ma rog, sa incerc cu bb2 deocamdata

Voila, ce ma macina pe mine acum

MsBB welcome baaaack cu tot cu emoticoane Trebuie sa fug acush, busy busy

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vaaaai, ce de vesti bune si frumoase, mi-au dat lacrimile de emotie!!

FELICITARI MAGDA !! Bun venit pe lume ADAM LEO

FELICITARI CENIA !! Bun venit pe lume SOPHIE

Sa fiti sanatoase mamicilor, sa va recuperati repede, sa fie pruncutii somnorosi si mancaciosi!

Special pentru Dani, o imbratisare puternica si multe incurajari si toate gandurile noastre bune sa te insoteasca maine. Hai fata mea, sa vii cu vesti bune curand despre sorelina cea frumoasa si iubita

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

hehe, simonix, crestinismul e de mult timp pe locul 3 ca religie in lume. Din 6 miliarde : mai mult de jumatate sunt in asia (cu ten ne alb): 1juma in china, 1 si ceva in india... si astia intra in acelasi trunchi religios: Budism (hinduism, mao-ism, shinto-ism, nu ma pricep, din alea cu Budha si Shiva).
Plus, ca e demonstrat genetic: rasa blonda este mai 'slaba' calitativ- multe boli genetice. Teoria conspiratiei acuza si vaccinarea inutila, dar evident ca selectia naturala in china/india/tarile africane a 'ales'. Pe tema asta mai putem fabula.

Si da, statisticile arata ca multe tari europene, chiar daca nu ar mai primi imigranti - la cum e traditia ca musulmanii sa faca cat mai multi copii, iar blonzii sa devina singurateci si paranoici- ne vom umple de musulmani. Si in ro e evident

edit: plus ca copii din combinatii : blond cu negru, asiatic cu european, sud american cu negru - sunt SUPERBI! iau ce e mai bun din ambele rase (asta ca sa te pregatesti ca vei avea nepotzi MINUNATZI!)

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dani, o imbratisare si de la mine si sa treceti frumos si placut peste ziua de miine, iar sorelina sa fie sanatoasa si mincacioasa. Sms la Cleo, pls sa stim si noi de tine.
Cenia, sa-ti traiasca fetitza, sa va bucurati de ea!Chiar ca frumoase familiile astea cu 3 copilasi.
Simonix...interesant documentar.Hmmm SPor la bb2!!! Cu curaj!

Eu nu m-am spetit deloc, am sters praf, spalat baie, bucatarie, geamurile le-am mai sters odata ca abia le spalasem acu vreo 3 saptamini. Zic eu ca-i ok si sufiecient.

Sa vad cu spoveditul si impartasitul cum fac, ca se pare ca nu prea avem cum sa ajungem la Cornu..Of, sper sa se rez.
Va pup, mi-l iau pe Mati la prinz, a cam tusit aseara si vreau sa-l urmaresc sa vad cum e, mai ales la somnul de prinz.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Adriana: Costumele le-am luat de la Bucur Obor. Nu stiu insa daca mai erau ca pe cele mai frumoase le-am ales eu. Astea cu buburuza si albinuta erau cele mai frumoase si desi sunt made in China arata tare bine.

Io iar is varza de oboseala. Piticul meu se trezeste din ora in ora.... de ceva timp. De fapt de cand s-a nascut cu ceva pauze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Moama ce de vesti frumoase!

Magdone felicitariiiiiiiii !!!!! Bine ai venit pe lume Adam Leo !!!!

Cenia va urez o viata frumoasa si plina de bucurii alaturi de minunea mica Sophia !

Dani nastere usoara si asteptam vesti !!!!!! Pupici multi, multi, multi !!!!!

Alysh nastere usoara cumnatei tale si astept sa beau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma apuca emotiile cand citesc asa vesti frumoase. Abia astept luna iunie cand o sa nasca si sora mea dar pana atunci mai am, mai intai sa o vad eu ca vine inapoi in tara sa imi cunosc si eu prima nepotica ca o stiu doar de pe camera web !

Simonacip ai intrebat de cauterizare. Eu am facut in 2007 prin martie cu doctora cu care l-am nascut pe Tiberiu. Din pacate acum lucreaza la Anais unde sunt preturi ffff mari. Am intrat pe site la Medlife ca au preturile si vad ca scrie asa:
CAUTERIZARE COL 15 min 0 zi(le) 275 RON........ma intreb daca dureaza mai mult de 15 min cat costa????? Ce preturi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix
50% din populatia olandei e musulmana (really ??? nu stiam) etc.

nu am timp nici sa mor, dar uite ca intru nitzel nitzel.
simonix, nu e adevarat, parol. cica in rotterdam, intr-adevar, mai mult de 50% din populatie sunt emigrantii, dar nu numai musulmani. hai ca si noi, si polonezii contribuim cu cateva procente, nu? in rest, sunt multzi, intr-adevar, numa indonezienii care le-au fost "supushi", dar nu 50%. eu una nu ii vad asa de multzi, poate pt ca stam in orashul asta mai mic, deshi sunt si aici multi la universitate. dar pana la urma, fiecare cu ale lui. si la alex la scoala sunt multi copii de musulmani, ca doar e scoala publica, din cate am vazut eu nu au mai mult de inca un frate (cel putzin cei de la alex din clasa).

altfel, sunt de acord ca o sa ne "manance" in catziva ani, ca ei nu se gandesc ca nu fac fatza sa ii educe pe copii, sau ca nu au energie sa se joace cu ei cand vin de la munca.
dar asta este alegerea noastra, cred.

in alta ordine de idei, mai fetelor, cu asa mamici noi pe aici, cu asha bebelushi mari si sanatoshi, mai ca incep sa ma gandesc din nou la al treilea.
ieri l-am intrebat pe alex daca mai vrea un bebe si i-a zis lu' tati: "nu. daca mama nu poate sa faca si ea un baiat...".
asa ca decat sa dezamagesc baiatul si sa mai iasa inca o motzata ca odo,... mai bine ma opresc aici. sau.....

apropo de odo, azi s-a trezit la ora 5. pe la 5:30 am luat-o in pat cu mine (tati pelcase la serv), crezand ca o pacalesc si adormim amandoua. n-ai sa vezi. m-a pupat, m-a magaiat, dar nu a fost chip sa doarma. pe la 6:30 ne-am dus in sufragerie, fugise si mama somnulu. dar acum.... imi vine sa pun capul pe tastatura.

inchei cu o urare pt noii bebelushi:
Bun venit, bebelushilor, fratziori si surioare de mladitze si mugurashi! Sa va fie viatza lina si fericita. Si felicitari mamicilor voastre!
iar mamicile care inca mai au burtica, stati cumintzele, tzinetzi bebelushii acolo la caldurica, ce atata graba.

va pup si fug la intalnirile mele. nici nu imi vad capul, dar imi placeeee.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Da mai Dana - nici io nu cred faza cu 50%. Bine, pe mine nu ma alarmeaza filmuletzele astea prea tare, asta este, oricum ne adaptam, nu cred ca e cazul sa ne alimentam temerile si fobiile si mai stiu eu ce gogomanii. Insa ma gandeam ca nah, se poate cu multi copii - si acum nu mai e ca pe vremuri, ca faceai 10 si supravietuiau 5, sa zic. Acush prin tarile astea civilizate faci 8, apoi 8 raman M-am tot gandit la chestiile astea in ultima vreme si cred ca de fapt aveam nevoie doar de INCA un motiv sa fac un bebe2 hihi Oricum, de cand sunt asa de apropiata de o familie de musulmani parca vad lucrurile altfel. Tanti a noastra are voal in cap, tine sarbatorile alea ale lor, tine la traditii etc dar este cat se poate de normala si de treaba, imi place tare mult cum se poarta cu copiii ei si cu ai altora. Bine, ca nu sunt toti ca ea ... asta e altceva, dar asa e peste tot.

Mi-am dat seama ca am facut o greseala de lba romana Am scris "inpresia" in loc de "impresia" in primul post de azi - MEA CULPA, ca nu vazui.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Danicris bafta multa! Te asteptam cu vesti si poze! Cum o sa o cheme pe sorelina?

Alysh nastere usoara si cumnatei tale, si tu mami take it easy!

Simonix si aici am vazut o statistica, in 2031 o trime din populatia Canadei va face parte dintr-o minoritate visibila. Deja in Toronto mai mult de jumatate din populatie e nascuta in afara granitelor Canadei. E o intreaga dezbatere si la noi. De curand Quebecul a interzis portul niqabului (voalul integral) in relatiile cu aurotitatile publice dupa ce o musulmanca a fost exclusa dintr-un curs de franceza pentru ca refuza sa-si dea niqabul jos si profesoara trebuia sa-i vada fata ca sa vada cum pronunta.
Dar eu nu cred ca e asa de sumbru viitorul, eu cred ca viitoarele generatii care se nasc aici vor adopta multe din cutumele noastre si din modul occidental de viata si de gandire. Ei merg totusi la scolile noastre, invata ce e aia respectul fata de alta religie, ce inseamna sa fii tolerant, si toate valorile noastre. Nu cred ca toti o sa fie fundamentalisti integristi si o sa ne impuna religia lor. Am vazut multi tineri musulmani nascuti si crescuti aici si sunt altfel, ba chiar mi se pare ca aduc ceva bun, aduc putina rigoare si disciplina in stilul occidental cateodata prea relaxat. Cele mai bune scoli publice din Montreal sunt scolile internationale de imigranti. Devine din ce in ce mai greu sa intri in scolile astea, ca sunt printre putinele unde se mai face carte, de ce, pentru ca imigrantii vin cu setul lor de valori : educatia e importanta, e important sa inveti, sa ai note bune, etc. Pe cand scolile cu quebecosi, pline de enfants-roi si de parinti care sunt prea ocupati sa se mai ocupe de copii, sunt scoli de unde ies la 18 ani fara sa stie sa scrie si sa citeasca cum trebuie, une drogurile sunt la ordinea zilei, etc.
Eu am multe colege marocance, algerience, si cateodata raman uimita cat de multe chestii avem in comun, mai ales in ideile despre educatie si despre copii, si cat de diferita sunt in gandire fata de colegele mele quebecoase la unele puncte. De exemplu dorinta asta (secreta, ca eu n-o recunosc niciodata) pentru copii mei, sa mearga la o universitate buna, sa aiba un job bun, sa aiba un viitor material asigurat (ca de asta cotizez cu sume destul de importante inca de cand avea o luna la un fond pentru universitate) si as vrea sa fiu la fel de relaxata ca si colegele mele quebecoase care nu vad deloc universitatea ca un scop in sine, cica daca o sa vrea o sa mearga, daca, nu nu, cat timp e fericit, poate sa se faca si gunoier. Desi si eu ma autoeduc mereu in sensul asta, sa-i las copilului libertatea sa aleaga ce-l va face fericit, nu pot sa neg ca educatia in stil romanesc si-a pus mult amprenta si as fi de-a dreptul dezamagita, daca nu fatis, macar secret asa, daca Patrick n-ajunge doctor sau avocat Si vad ca exact la fel gandeste si colega mea algerianca Amel.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput