*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (107)*
Raspunsuri - Pagina 8
criss703 spune:
La multi ani Florilor si Floricelelor noastre !
(consider toti cozonaceii niste floricele )
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
http://www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png
criss703 spune:
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
ginye55 spune:
Neatza!
Multumesc pt urari, fetelor!
Am dormit de la 9 pana la 7 juma fara trezire. Oricum , maine l-am programat la dr pt ca iar nu mananca nimic.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
bertha spune:
Impart o cafea uriasa cu toti ce ce nu s-au adaptat la ora de vara.
Ieri am reustit sa curat batista bebelusului, nu mai stiu daca m-am plans ca prinsese o culoare dubioasa. Am zis ca ori eu ori ea, am desfacut-o in 3 parti si am curatat-o.
Ioana s-a indragostit brusc de periuta de dinti, nu putem spala mainile fara sa spalam si dintii. Stam si frecam dintii pana se plicitiseste...pb e ca se plictiseste f greu.
O saptamana frumoasa sa aveti!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
miki01 spune:
La multi ani si de la mine, pentru toti cozonaceii si mamicile cu nume de floricele![/red]
ginye, tin pumnii sa nu fie nimic cu Stefanut, poate doar vreun dintisor obraznic!
Bertha, multumim de cafea , si eu trag de una de pe la 8.
Incarc bateriile, astazi am program de calcat si bucatarit. Sper sa iesim putin si la aer, daca ne lasa ploaia, ieri nu am reusit.
malinas spune:
bertha, am reteta de paine cu nuca, e reteta masinii.Ti-o dau cand il culc pe David de pranz.
bebecris, in primul rand bunica/parintele/bona ar trebui sa nu-i dea copilului de mancare in locul de joaca, fiindca asa nu s-ar mai ajunge la situatii ca cea cu banana.
andreyutza, asa e cu chistoacele si cu parintii care fumeaza in locul de joaca. Parca ar fi asa o cualitie, hai sa transformam locurile de joaca in bar: servim gustari reci, pepsi, colo si tigari cat cuprinde, si ocazional cate o bere.
manumanu, asta vreau si eu, ca parintii sa le dea copiilor sa manance oriunde in parc, dar nu la locul de joaca.
dandusa, intentionez ca dupa ce termin fluturasul, sa deschid, eventual, un topic pe DC sau sa-l public aici, astfel incat fiecare mamica interesata sa-l poata tipari si distribui.
Hera, felicitari.SA dea DD sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos.
aleinad, i-am luat laptopul lui David.Nu reuseste sa se joace singur, ca din 5 apasari una e pe butonul de inchis, dar ne jucam impreuna si deocamdata ii place.
eu sunt rupta de oboseala si David e plin de energie.Am fost in weekend la Cartisoara cu niste prieteni.Sambata am urcat la balea lac, unde era mult mai multa zapada decat mi-as fi dorit eu sa mai vad in urmatorii 10 ani .DAr vremea a fost superba si ne-am simtit f bine, ieri insa a inceput sa ploua iar pe drumul de intoarcere am prins ninsoare.Am vrut sa emrgem de la Brasov la Bucuresti pe Cheia, insa unul dintre prietenii cu care eram avea cauciucuri de vara, asa ca am fost nevoiti sa ne intoarcem si s-o luam pe DN1. Aici aglomeratie, zapada masini in decor, asa ca am ajuns acasa mult mai tarziu decat am preconizat.David a fost agitat toata noaptea si abia daca am apucat sa dorm cateva ore.Legat de pensiunea la care am stat nu pot decat sa va zic ca a fost groaznic.Pozele de pe internet erau luat de la toate cele 5 vile pe care familia le are (si bineinteles cu nu scria asa ceva), asa ca www.cazari.ro/vila_robert_transfagarasan_sibiu/#loc" target="_blank">vila la care am stat noi nu avea nici curte unde sa se joace copii, nici rau in spate asa cum era prezentat pe net, iar ce e mai rau este ca nu am avut apa calda toata perioada, nu mai vorbesc de hartie igienica, sapun, lenjerie curata, fara grup sanitar propriu, iar la sfarsit pt ca ne-am permis sa le cerem despagubiri ca nu si-au respectat angajamentul au amenintat ca incuie poarta si ne sechestreaza.
Otiliav spune:
Neata!
Si eu la . Ieri am scos sagetelele la padure dupa ghiocei, la locurile de joaca din zona, desi a trebuit sa stergem apa. Ma bucur ca Elisa merge pe jos binisor, cand oboseste vrea in brate.
Am uitat sa va spun ca am descoperit 3 coltisori noi in gura. Eu ma tot uitam sa vad daca iese incisivul central dreapta sus si cum nu-l vedeam deloc ma tot miram de ce avem nopti asa agitate. Si cand colo descopar ca i-a iesit incisiv lateral stanga si molarii primari si stanga si dreapta sus. Nu mai inteleg nimic, cam ciudata ordinea in care ies dar ce sa facem.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra
oceanborn spune:
Neata!
am ceata pe ochi...am baut o halba de cafea dar ochii tot nu mi-i pot dechide ca lumea. program de matait de la 11 pana la 2 az'noapte..
Malinas, mj se pare buna ideea ta cu fluturasul si cu deschiderea unui subiect pe dc.
si mai cred ca un alt subiect deschis pe DC, si chiar si pe alte forumuri , despre conditiile oferite de catre proprietarii vilei respective ,ar fi o idee buna! banuiesc ca nu ati platit 2 lei pt cazare, deci merita muuuuuuuulta reclama negativa.
Cherie, manusa de microfibra,zici? trebuie sa povestesc pe aici , cand am vreme despre neuronul meu aburit(ala ramas)
andreyutza spune:
Hera, te felicit si aici; sa ai o sarcina usoara si la termen!!! a venit iepirasul, a venit iepurasul!!! pupici Lorenei si burticii
malinas, asa e la noi in tara. una iti arata pe site si altceva gasesti la fata locului. conditii de 3 lei.
ginye, tot nu papa strengarul?
fetelor voi ii spalati pe dintisori pe cozonacei? eu ma cam lupt cu fi-miu. nu-i place deloc si plange, ma chinui sa-l tin ca sa-l spal. doc lui spune ca e prea mic dar mie nu mi se pare mai ales ca, am citit, ca ar fi bine sa-i spalam inca de la primul dintisor aparut. noi avem deja 6.
Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 9+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png
Mirtha spune:
O sesizare scurta online la Protectia consumatorului - cea locala , sigur se gaseste pe net toata informatia de care ai avea nevoie daca decizi sa faci o sesizare , poti face sesizarea dealtfel la oricare dintre agentii cu specificatia de o innainta la cea competenta sa analizeze cazul , plus una la Ministerul Turismului ca tot ii autorizeaza sa functioneze in regim de pensiune.
Si o scurta "reclama" pe DC , undeva la sectiunea concedii cred ca le-ar putea face "muuullttt binnnee". Poti sesiza si administratorul site-ul cu pricina sa-l atentionezi asupra aspectelor care v-au nemultumit.
Daca nu sesizezi niciuna din institutiile care i-ar putea sanctiona pe de o parte nemultumirile tale ar ramine doar o amintire urata iar pe de alta parte o vor mai pati si altii. Eu nu as lasa lucrurile asa sub nicio forma. I-as satura sa mai minta cu nerusinare pe diverse site-uri.
Chiar daca as primi raspunsuri impertinente (ceea ce mi s-a intimplat sesizand protectia consumatorului din Craiova) din parte diverselor institutii sau chiar daca as sti ca este posibil sa nu primeasca vreo mare sanctiune. Orice sanctiune fie ea chiar si o mustrare/avertisment , in situatia expusa de tine, e mai buna decat nimic.
Oricum faza cu sechestratul imi suna a ev mediu. Unde oare credeau ca se afla ??
Citat: |
citat din mesajul lui malinas eu sunt rupta de oboseala si David e plin de energie.Am fost in weekend la Cartisoara cu niste prieteni.Sambata am urcat la balea lac, unde era mult mai multa zapada decat mi-as fi dorit eu sa mai vad in urmatorii 10 ani .DAr vremea a fost superba si ne-am simtit f bine, ieri insa a inceput sa ploua iar pe drumul de intoarcere am prins ninsoare.Am vrut sa emrgem de la Brasov la Bucuresti pe Cheia, insa unul dintre prietenii cu care eram avea cauciucuri de vara, asa ca am fost nevoiti sa ne intoarcem si s-o luam pe DN1. Aici aglomeratie, zapada masini in decor, asa ca am ajuns acasa mult mai tarziu decat am preconizat.David a fost agitat toata noaptea si abia daca am apucat sa dorm cateva ore.Legat de pensiunea la care am stat nu pot decat sa va zic ca a fost groaznic.Pozele de pe internet erau luat de la toate cele 5 vile pe care familia le are (si bineinteles cu nu scria asa ceva), asa ca www.cazari.ro/vila_robert_transfagarasan_sibiu/#loc" target="_blank">vila la care am stat noi nu avea nici curte unde sa se joace copii, nici rau in spate asa cum era prezentat pe net, iar ce e mai rau este ca nu am avut apa calda toata perioada, nu mai vorbesc de hartie igienica, sapun, lenjerie curata, fara grup sanitar propriu, iar la sfarsit pt ca ne-am permis sa le cerem despagubiri ca nu si-au respectat angajamentul au amenintat ca incuie poarta si ne sechestreaza. _ David (10 noiembrie 2008) de Alina. Poze cu comoara mea Povestea povestilor |
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.