*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (107)*
Raspunsuri - Pagina 9
oceanborn spune:
Anca, pana la urma ce ai facut cu pateul? l-ai dunstulit? si eu vreau sa fac, as face dintr-o caserola intreaga daca tot m-apuc. ceva sfaturi?
Sarei i-a placut?
Ralucutza am vazut poze frumoase cu voi, ce v-ati mai balacit,ne-ati facut pofta, abia astept vara sa mergem si noi la mare ,la balaceala maxima .
Hera, felicitari si sarcina usoara!!!! nu degeaba ai aruncat cate un ochi la odiseea nov-dec2010. ador vestile astea
Mirtha spune:
Cand mergem la periaj ii dau Evei periuta mea de dinti .Ea ma periaza pe mine si eu pe ea. Daca incerc sa o periez fara acest mic subterfugiu se prea poate sa constat ca protesteaza. In functie de starea ei de moment , uneori a mers fara subterfugii alteori cum am povestit. I-am aratat de multe ori si inca ii mai arat cum se periaza mami iar sotul dimineata o ia cu el in baie si ii arata in mod identic. Seara ori pe parcursul zilei ramine doar in sarcina mea "expunerea" modelului.
Ca sa nu dureze mult si sa sa fim veseli decu - dimineata pina decu -seara am decis sa ii dau intotdeauna periuta mea. Ii arat dintii si ea pune periuta pe ei si incepe sa frece. In citeva secunde facem acelasi lucru la dintosii ei. Lucrurile s-au simplificat mult din momentul in care am inceput sa folosim periuta clasica , renuntand la cea de silicon.
Citat: |
citat din mesajul lui andreyutza fetelor voi ii spalati pe dintisori pe cozonacei? eu ma cam lupt cu fi-miu. nu-i place deloc si plange, ma chinui sa-l tin ca sa-l spal. doc lui spune ca e prea mic dar mie nu mi se pare mai ales ca, am citit, ca ar fi bine sa-i spalam inca de la primul dintisor aparut. noi avem deja 6. Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 9+ http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png |
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
oceanborn spune:
Si lui Thomas ii place sa -l spal pe dinti. are 2(ale lui) cu una il spal eu cu cealalta se joaca, o studiaza. daca intram in baie de 10 ori (tin usa inchisa pt ca merge la pescuit in wc si la spalat pe cap in bidet) cere periuta de tot atatea ori, dupa capul lui chiar ar sta la spalat pe dinti toata ziua. sa nu cumva sa se spele pe dinti careva fara sa fie el acolo sa studieze metoda, dupa care urla din toate puterile sa fie si el spalat.
anca_27 spune:
Ocean, nu-mi aminti, mi s-a stricat tot , nu l-am dunstulit.... data viitoare o fac, ieseau doua borcane linistit... eu am crezut ca in 2 zile e gata, da` de unde... si-a iesit asa bun...
Andreyuta, eu o iau pe piciorul meu cand ma spal dimineata pe dinti, si-n timpul zilei are una de joaca, pe care-o mai roade. O frec eu cat ma lasa, apoi roade la ea.
Oti, si la noi cresc intr-o ordine nescrisa. A iesit incisivul lateral acu vreo luna, celalalt e acolo, sub piele, tot asteptam sa iasa si puneam pe seama lui greva foamei. Cand colo, ieri sparsese un incisiv lateral jos. Din cate spui... o sa ma uit si dupa molari... o dau pe spate, o fac sa rada bine si vad tot.
Malinas, ce neseriosi!
Am inceput si eu sa zic nu covrigeilor/biscuitilor/pufuletilor oferiti de alte mame, le explic de ce si-o iau pe z de-acolo. Bine, comentarii sunt..., ele vorbesc, ele aud, eu stiu cat si cum mananca z. La pufuleti am alergiiiieeeeee.
Gynie, de cand nu mananca Stef? Si chiar nimic? Zi-ne cum fu la medic.
Izucule, cum esti?
In alta ordine de idei, semnatura mea a fost eliminata. Adica era acolo, dar nu se mai vedea. Cea cu `cine e fara de pacat sa arunce primul piatra`. Interesant, nu? Acu, am scos-o eu de bunavoie...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
miki01 spune:
malinas, super ideea cu fluturasii! Noi am plecat de la locul de joaca intr-o zi cand unui copil de 2 ani si ceva i se serveau chips-uri de catre PARINTI.
Imi pare rau pentru experienta cu cazarea. Nu mai era nimic liber in zona, de ce ati ramas acolo? Sau ati achitat in avans?
Anca, ma tin de mult sa-ti spun si...uit mereu Este dementiala tarta cu mere facuta dupa reteta ta. Super tare, cred ca am facut-o de 10 ori pana acum.
Noi ne spalam pe dintisori tot cu 2 periute. Incepem prin a 'manca' pasta si apoi periem. La inceput, tati se peria in acelasi timp cu Andrei si a prins repede miscarea. Acum nu va inchipuiti ca se spala fara ajutor.
Am vazut o "ratusca" tare scumpa de ralucutza si doi fratiori zglobii, jucausi si tare, tare frumosi de dandusa.
andreyutza spune:
Mirtha si noi am incercat in toate felurile. seara, cand e si tati acasa el se spala odata cu noi pe dinti. si ii aratam ce dinti frumosi are si tati dar nimic. poate ar trebui sa-i schimb periuta ca pasta am schimbat-o de doua ori, am zis ca poate nu-i place gustul. periuta avem de silicon din aceea pe care o pun eu pe deget. si sa mai incerc si cu varianta ta, sa-l pun sa ma spele el pe mine si poate il pacalesc si eu pe el.
Isa, iubita, ce faci? cum te simti? Raphael?
Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 10+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png
andreyutza spune:
anca, ce s-a intamplat cu semnatura ta?
oceanborn spune:
Andreyutza, al meu n-a stat nici macar o data la periuta degetar. incearca periuta normala pt copii. la noi a avut mare succes, cum am luat-o cum si-a dat seama ca are vezi doamne periuta ca a noastra .. spiridush parca spunea ca are electrica. poti incerca mai multe variante, una sigur i-o fi pe plac
ginye55 spune:
Andreyutza eu il spal pe dinti dupa ce ii fac baita. Daca nu ii aduc repede periuta sa-l spal incepe sa planga. Stie unde e periuta si imi arata spre ea. Cum o vede i se lumineaza fata.
Anca maine dupa-masa e programat la dr. Treaba cu nemancatul dureaza cam de o sapt jumate. A avut o zi in care a dat semne ca si-ar reveni, apoi a reinceput sa refuze mancarea. Vrea doar lapte cu cereale/biscuiti/banana...sau orez/fidea/paste cu lapte. Ideea e sa fie cu lapte. Se uita in farfurie si daca nu vede alb in fata ochilor nu baga in gura.
Azi dimi a mancat 180 ml lapte cu o banana si de atunci nimic. I-am incalzit acum ciorbita...cand a vazut mancarea a fugit.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
andreyutza spune:
oceanborn, o sa incerc si cu alte periute. poate o sa-i placa pana la urma.