*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (107)*
Raspunsuri - Pagina 7
bebecris spune:
felicitari, HERAAAA!!!! STIU CAT TI-AI DORIT...
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
criss703 spune:
Hera felicitari ! Sarcina usoara si la termen !
Babyzapi recuperare usoara si rapida .Pupam Raphaelul
Cherieactiv eeii bine ai mai venit pe la noi , ce face cretolinul tau?? Massa Carara e mai catre munte (asta imi si place la relief e muntele apoi marea ),Marina di Masa e in dreptul ei dar la mare studiez de mult problema ma bucur mult ca sunt si pe acolo palmieri sunt fan pe viata palmieri de cand am fost anul trecut la Pietra Ligure si daca zici ca mai e si curat is greate !Sunt curioasa cum v-a fi cazarea pt. ca nu e la hotel/vila ci in case de vacanta inchiriate ..deci nu stim unde nimerim .
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
manumanu spune:
HERA, felicitari! Buna Vestire a venit la voi cu o surpriza anul asta!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
aleinad.g spune:
Hera, felicitari! Sa ai o sarcina usoara, fara probleme pana la 9 luni!
Dandusa, ti-am admirat comorile, m-au impresionat, sunt tare frumosi si deja colaboreaza frateste la pictat peretii si podelele.
Ralukutza, am admirat si inotatoarea ta, daca zici ca deja ii place balaceala musai mai tarziu sa ia si ceva lectii, poate va fi o mare campioana.
Iza, recuperare rapida.
Malinas, frumoasa initiativa. Sper sa aiba un ecou pozitiv, macar pe perioada campaniei, ca in rest cred ca e greu sa schimbi o mentalitate nationala. Am tot vrut sa te intreb daca ai luat laptop-ul si cum a reactionat David.
Otiliav spune:
Felicitari Hera, sa ai bb sanatos ca frumos sigur iese! Sarcina si nastere usoara!
Un mic avantaj ca s-a lasat bb putin asteptat, ati avut timp sa-l doriti ca si pe Lorena, sa va faceti sperante, planuri.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra
Amalia spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta nume de flori!
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va ajute Dumnezeu sa va fie bine!
poze aniversare 1 an
manumanu spune:
LA MULTI ANI Florilor de astazi!
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
aleinad.g spune:
La multi ani, cozonaceilor, fratiorilor si parintilor cu nume de Flori! Sa aveti parte de sanatate si tot ce e mai frumos pe lume!
anca_27 spune:
La Multi Ani, cozonaceilor
Narcisa
Yasmine
Hanna
Rares Florin
si tututor Florilor!
dac-am omis pe cineva sa-mi fie cu iertare, dati cu pietre si spuneti ce alte nume deriva din nume de flori. De Hanna, de ex, nu stiam, acum am descoperit ca e floare de cires...
Hera, felicitari, mami!
Am intrat sa zic ceva, dar bineinteles c-am uitat. Revin.
O duminica magica!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
............................................
Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra.
bertha spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei! La mult ani, Ginye, Flori76, Camelia, Crinuta! La multi ani cozonaceilor cu nume de flori!
Ce liniste e pe-aici.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana