*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (107)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

fetelor,o rugaminte
pe DC la sectia umanitare,se organizeaza un bazar cu de toate.banutii stransi acolo,se duc la copii care au diferite nevoi urgente.unii operatii,altii recuperare.daca aveti ceva de donat sau daca doriti sa cumparati ceva,va asteptam cu drag.altfel,daca vreti sa donati si nu aveti timp sa va ocupati de distributie,ma ofer eu sa fac asta.

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
astea sant produsele de la bazar

si

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150111
subiectul de care va spuneam

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Fetele vin si eu cu o veste. Sunt super happy.

Am un test pozitiv si Bhcg 355.94. Am fost la eco inca nu s-a vazut, sper sapt viitoare sa se vada si sa fie totul in regula.

Dc ati stii cat mi-am dorit si pe bb2 la fel ca pe bb1.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Hera, te felicit din toata inima! Stiu cat de mult ti-ai dorit si ma bucur f mult alaturi de tine. Sa ai o sarcina usoara si bebelus sanatos! Astept DPN pt listuta.

Nu mai stiu ce vroiam sa va spun...

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Monicus, Ginye multumim mult...ma bucur ca v-au placut pozele si da, intr-adevar Bianca este mare inotatoare, adora apa si plecam de la piscina cu lacrimi in ochi de fiecare data.Abia astept sa vina vara sa reumplem piscina din curte, o sa fie mare distractie.
Hera felicitari din tot sufletul iubita noastra, stiam cat de mult iti doresti bb2, sa fie intr-un ceas bun si asteptam primele pozici ale lui bb din burtica.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

nah...buna seara...

ralukkkkkkkkkuta,pai si ai plecat asa, ca o doamna???(io-s la cap trecut, ma refer la patania din parc)...as fi tremurat de nervi...

criss,noa...la massa di carrara cred ca te referi,io am trecut pe acolo acu 3 ani,am stat numai 10 min pt ca eram doar in trecere,in ziua aia facui un tour de force toata coasta vestica de la napoli in sus..imi aduc aminte ca era ffff curat si strazile pline de palmieri

dandusa, am cautat mesajul cu pozele, nu il gasesc ,si io vreau sa vad copiii!

hera,waw waw waw..super veste,ma lasati masca fetelor !numai bine

pfffffffffffffffffffff

ocean....nu pot sa cred ca in sfarsit ti-ai luat revansa cu papucii minune!!hahahaha....tu le-ai pove la fete de faza cu manusa?

un sarut mare pt toti copilasii bolnavuti!ma rog si eu sa terminam odata cu racelile si tusea si mucii ca a fost prea de tot ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Hera felicitari, mamico! O sarcina usoara!

Dandusa si eu incerc sa-l pregatesc cu vreo 10 min inainte de a pleca din parc...nici nu ma baga in seama. In momentul in care incerc sa-l iau, sa te tii. Nu a mers pana acum nimic, nu pot sa-l pacalesc cu nimic...el stie una si buna - vrea la joaca.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata mamicutelor!

Hera felicitari!!!!! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si o sarcina cat mai usoara! Ma bucur din suflet pentru tine, stiu cat de mult ti-ai dorit!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Hera FELICITARI! Ma bucur foarte mult pentru tine. Sarcina usoara si fara probleme

Ieri vroiam un remediu fara pastile, deoarece ma pregateam pentru intreruperea de sarcina care am facut-o cu anestezie generala si nu vroiam sa fie pb daca luam vreo pastila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Hera, felicitari din suflet! Stiu cum este sa-ti doresti mult de tot bb. Sarcina usoara si la termen! Cred ca esti cam in 5 sapt, de asta nu s-a vazut nimic la eco, peste vreo 10 zile cred ca se poate vedea inimioara. Doamne, ce emotii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Hera, te felicit si aici Sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput