*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (107)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

bine v-am regasit!

mirthaaaaaa, vazut pm doar azi...da-mi o zi doua pls ca in inglodata in treburi casnice plus copchil salbatic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

iza....poti sa incerci si cu ceai de menta cu painica prajita....
branza, masline mancate cu sambure cu tot...cred ca smecta poti sa iei...intreaba la farmacie sau un dr...

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

iza...ai PM

UN MIC AJUTOR
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Secretoaselor, numai de PM-uri vorbiti

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Secretoaselor, numai de PM-uri vorbiti

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra

tu ce mai faci?
cum te simti?

UN MIC AJUTOR
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Plecam la Kidex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu fac bine, in crestere exponentiala. Sunt la servici adica ma relaxez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ralukutzza am vazut poze fff frumoase. Mi=a placut cum se agita ea in apa... mare inatatoaer are mami si tati. Ii place mult apa, observ. Si atat ed chipesa este. Mai, va pupam dulce.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ralukutzza mi-au placut la nebunie pozele! Se vede ca ii place la nebunie in apa.

Fetelor, a urlat Edi cand l-am bagat in casa, de intorcea lumea capul dupa noi. A trebuit sa intram mai devreme cu o juma de ora ca a inceput sa bata vantul destul de tare si s-a lasat frig. Copiii se carau unul cate unul, linistiti langa mamele lor, numai al meu urla cat il tineau plamanii. Noroc ca stau aproape de parc.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

oauuu,ce de admiratori,ce de complimente.am rosit la propriumultumim!

-pe jos in bucatarie,era punga mea de faina de 2 kg,proaspat desfacuta si pusa strategic de o mama dusa,ca una sanatoasa sigur plasa punga mai acana,asheaeu spalam vasele in balcon-bucatarie(la noi este trasformat apt).copii mei isteti,mi-au impins usa sa nu vad ce urmeaza si au luat punga au dus-o in sufragerie.au desfacut-o si au inceput sa sara de bucurie in gramada minunata,apoi au luat-o la pas si de acolo talpitele lor scumpe,hahaaa.m-am amuzat sincer.ei chiar nu aveau nici o vina.vina a fost a mea!
-bronzul meu a fost o intamplare.am stat afara la nisip ca o floricica in maieu ca deh mureai de cald.am simtit ca arde soarele dar nu intr-atat incat sa ma ard asa.cand am ajuns acasa...,surprizaaaa,eram rosieeee ca racul.

Malinas,
la noi toti peretii sant disponibili pt desenat.nu le-am zis "start la desenat!" dar nici "nu-i voie".din start ne-am propus sa nu ne stresam cu asta si dupa ce va trece perioada,caci clar este doar o perioada(Crinuta nu mai deseneaza deja de 1 an pe pereti),vom zugravi si gata!avem multe 'opere' de arta.aceea era cea mai proaspata si mi-a atras atentia ca s-au si straduit sa repare din propria initiativa.erau asa scumpi
ps:cand termini fluturasul cu explicatiile despre rontait&co,da-mi o copie sa scanez si eu cateva.le vom distribui si la mare

Gynie,
cu plecatul din parc sau intratul in casa,la noi treaba sta cam asa:cu cca 10 min,inainte sa iesim,ii pregatesc spunandu-le ca urmeaza sa plecam.Crinuta de fiecare data raspunde "da,mama".Radu imi arunca o privire,dar stiu clar ca intelege ce-i spun.apoi,cand vine vremea de iesit la propriu din parc,le aduc aminte sa-si ia la revedere de la topogan,leganele etc.daca comenteaza vreunul,am grija sa le insir toate nebunelile din parc ca sa-i tin ocupati/distrasi cu asta."ti-ai luat l.r. de la topogan?,dar de la leagan,dar de la fetita in roz" etc.pana zic eu trei chestii,am si iesit si gata deja acum ne concentram pe masini/catei ce stau afara din parc.
cu iesitul din baita fix la fel.le spun din timp ca urmeaza sa iesim dupa ce ii clatesc.sa zica l.r la jucarii etc.strategia merge mai tot timpul,iti spun cu toata sinceritatea!

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput